• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ekim anneleri

Kızlar bugün yata yata bir hal oldum.Dua edelim birbirimize sağlıklı gelişip kucağımıza almak nasip olsun yavrularımızı.
Dün kanamam oldu benim biraz zorlandığı için acile gittik degerim artmış ve kese duruyordu yerinde bişey olmamış şükür.Sınavım vardı Ankara'da iptal oldu gidemezsin dinleneceksin Dedi doktorum.
Yalnız merak ettiğim şey var cuma günü kesem 4.48 iken 2 gün sonrası yani pazar günü 6,11 çıkmış.Normalde 1 mm büyümesi lazımmış.Sizce bir anormallik mi var

dr cuma sabahı gelsin demiş benim için, pazartesi gitsem keseyi kesin görür gibi geliyor ne diyorsunuz cuma mı pazartesi mi gideyim

Merhaba arkadaşlar. Ben de c.tesi gittim kontrole. Kalp atışlarını duymayı planlıyorduk çünkü SATa göre 6+5'tim. Fakat kesem 10 mm idi ve içi boştu. Doktor 1 hafta sonra tekrar gel dedi. Sizce sonuç ne olur? Bu olayı daha önce yaşayan duyan bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Maşallah çok iyi değerler :nazar:
Çok teşekkür ederim canım

Bende cumartesi günü gittim kontrole kalbini dinledim :) çok şükür duyduk sonunda :dua:
Ayy çok sevindim canım gözün aydın darısı bizlere olsun
Kızlar bugün yata yata bir hal oldum.Dua edelim birbirimize sağlıklı gelişip kucağımıza almak nasip olsun yavrularımızı.
Dün kanamam oldu benim biraz zorlandığı için acile gittik degerim artmış ve kese duruyordu yerinde bişey olmamış şükür.Sınavım vardı Ankara'da iptal oldu gidemezsin dinleneceksin Dedi doktorum.
Yalnız merak ettiğim şey var cuma günü kesem 4.48 iken 2 gün sonrası yani pazar günü 6,11 çıkmış.Normalde 1 mm büyümesi lazımmış.Sizce bir anormallik mi var
Canı aman dikkat Rabbim bunla geçmiş etsin. Kese işini ben bilmiyorum.meraketme herşey Yolunda bence
Hayır canım daha ben hiç doktor kontrolüne gitmedim 8 martta gitmeyi planlıyorum.
En güzelini yapıyorsun bende pazartesi gideceğim sanırım kese görmeye cuma çağırdı ama görünmez hafta sonu pazartesi zor olur bana
Gidince sen belki kalp atışını duyarsiniz

Merhaba arkadaşlar. Ben de c.tesi gittim kontrole. Kalp atışlarını duymayı planlıyorduk çünkü SATa göre 6+5'tim. Fakat kesem 10 mm idi ve içi boştu. Doktor 1 hafta sonra tekrar gel dedi. Sizce sonuç ne olur? Bu olayı daha önce yaşayan duyan bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Yardımcı olabilecek kimse yok mu arkadaşlar ?

Back