- 28 Mart 2016
- 225
- 88
- 98
- Konu Sahibi mehtappathem
Haklısınız başka bir arkadaş daha aynı söyledi içmiyorum artık su içiyorum onun yerine :)Canım öyle şeyleri içme taze meyve sebze ye bol su iç daha iyi içinde ne olduğunu bilemiyoruz bazen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısınız başka bir arkadaş daha aynı söyledi içmiyorum artık su içiyorum onun yerine :)Canım öyle şeyleri içme taze meyve sebze ye bol su iç daha iyi içinde ne olduğunu bilemiyoruz bazen
Maşallah çok iyi değerlermerhabalar arkadaşlar
kan değerim çıktı şükürler olsun yükseliyor maşallah kuzuma
14/02/2017 21,60
16/02/2017 58,98
20/02/2017 254,7
Can'ım şimdi gördüm çok sevindim ya inanıyordum artacağına zaten.Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.Stressiz bir hamilelik dönemi geçirelim inşallah.ezo26 nasılsın ses ver canım
Sen cuma git tabi ama alttan gözükebilir ancak kese.Haftaya daha net görülürdr cuma sabahı gelsin demiş benim için, pazartesi gitsem keseyi kesin görür gibi geliyor ne diyorsunuz cuma mı pazartesi mi gideyim
Merhaba canım keseyi gördünüz mu siz
Çok teşekkür ederim canımMaşallah çok iyi değerler
Ayy çok sevindim canım gözün aydın darısı bizlere olsunBende cumartesi günü gittim kontrole kalbini dinledim :) çok şükür duyduk sonunda
Canı aman dikkat Rabbim bunla geçmiş etsin. Kese işini ben bilmiyorum.meraketme herşey Yolunda benceKızlar bugün yata yata bir hal oldum.Dua edelim birbirimize sağlıklı gelişip kucağımıza almak nasip olsun yavrularımızı.
Dün kanamam oldu benim biraz zorlandığı için acile gittik degerim artmış ve kese duruyordu yerinde bişey olmamış şükür.Sınavım vardı Ankara'da iptal oldu gidemezsin dinleneceksin Dedi doktorum.
Yalnız merak ettiğim şey var cuma günü kesem 4.48 iken 2 gün sonrası yani pazar günü 6,11 çıkmış.Normalde 1 mm büyümesi lazımmış.Sizce bir anormallik mi var
En güzelini yapıyorsun bende pazartesi gideceğim sanırım kese görmeye cuma çağırdı ama görünmez hafta sonu pazartesi zor olur banaHayır canım daha ben hiç doktor kontrolüne gitmedim 8 martta gitmeyi planlıyorum.
CAnim keseyi gördünmûMerhaba canım keseyi gördünüz mu siz
Daha değil canım Dr cumaya çağırdı ama ben pazartesi gideceğim görünmezse hafta sonu zor geçer banaCAnim keseyi gördünmû
Benim 254.7 idi bugün, senin kaç son sat 14 ocak benim seninki ne zamanKizlar benim gibi tahmini doğum tarihi ekim sonu olanlar degerleriniz kaç cikti
CAnim benim 17 ocakti en son bugün kan verdim 348 di ama doktor dusuk bir diğer dedi üzüldüm ctesi bi daha gidicem Rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın inşBenim 254.7 idi bugün, senin kaç son sat 14 ocak benim seninki ne zaman
Seninde oturup kalkarken karninin alt kısmında bi ağrı oluyo mu sanki bi taş var gibiBenim 254.7 idi bugün, senin kaç son sat 14 ocak benim seninki ne zaman
Merhaba arkadaşlar. Ben de c.tesi gittim kontrole. Kalp atışlarını duymayı planlıyorduk çünkü SATa göre 6+5'tim. Fakat kesem 10 mm idi ve içi boştu. Doktor 1 hafta sonra tekrar gel dedi. Sizce sonuç ne olur? Bu olayı daha önce yaşayan duyan bilen varsa yardımcı olabilir mi?