• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ekim anneleri

Merhaba adkadaşlar
benim canım sıkkın dr dün kahverengi lekelenme kesildi deyince progestranı bırak dedi gece yarışı lavaboya gittim kahverengi lekelenme geldi yine sabah ise iyice arttı kanamaya dönmedi ama kasıklarım ağrıyor hapa yine başladım. dr aradım ameliyatta çıkmasını bekliyorum.

Şu an yogun kahverengi akıntısı olan varmı benim gibi korkuyorum 4,5 yıldan sonra geldi kuzum rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin

Merhaba arkadaşlar. Ben de c.tesi gittim kontrole. Kalp atışlarını duymayı planlıyorduk çünkü SATa göre 6+5'tim. Fakat kesem 10 mm idi ve içi boştu. Doktor 1 hafta sonra tekrar gel dedi. Sizce sonuç ne olur? Bu olayı daha önce yaşayan duyan bilen varsa yardımcı olabilir mi?

canım kalp atışını 9. haftada bile duyan arkadaşım var benim o yüzden stres yapma olumlu düşün güzel olur inşallah herşey

CAnim benim 17 ocakti en son bugün kan verdim 348 di ama doktor dusuk bir diğer dedi üzüldüm ctesi bi daha gidicem Rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın inş

senin değere düşük diyorsa benimkine ne der acaba canım önemli olan iki günde bir değerin iki katına çıkması öyle ise korkma

Merhaba adkadaşlar
benim canım sıkkın dr dün kahverengi lekelenme kesildi deyince progestranı bırak dedi gece yarışı lavaboya gittim kahverengi lekelenme geldi yine sabah ise iyice arttı kanamaya dönmedi ama kasıklarım ağrıyor hapa yine başladım. dr aradım ameliyatta çıkmasını bekliyorum.

Şu an yogun kahverengi akıntısı olan varmı benim gibi korkuyorum 4,5 yıldan sonra geldi kuzum rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin
Kanama olayı varsa iğne verip hapa devam ettirmesi lazım basıl bir doktor bu böyle.Ben bugün gittim kanaman yok ama Progestana ve iğneye devam dedi

Bir an önce şu haftalar geçsin de kalp atışını duyalım artık heyecan yapıyorum :((

Kanama olayı varsa iğne verip hapa devam ettirmesi lazım basıl bir doktor bu böyle.Ben bugün gittim kanaman yok ama Progestana ve iğneye devam dedi

canım dr beni göremediki sabahtan beri ameliyathanede bu gün ameliyat günü onun

merhabalar
öncelikle hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin birşey soracağım ben aşılama yaptırdım sanırım sizin normal aşılama sonrasında bilginiz varmı?

benim normal oldu canım allah razı olsun inşallah sağlıkla tamamlayabiliriz bu süreci inşallah

aşılama hakkında tam olarak ne sorduğunu anlayamadım senin kan sonucun kac çıktı arkadaşım

Sanada hayırlı olsun arkadaşım

Merhaba adkadaşlar

Kuzucum Rabbim meleklerimizi bize bağışlasin ama doktorun ilacı bırak demesine çok sasirdim bende suan gobekten iğne ve alttan jel kullanıyorum Rabbim hatırla sağlıkla kucağımiza aldigimiz günleride göstersin inş burda yine buluşup şu korktuğumuz günleri gülerek anariz

Nasılsın arkadaşım
Senin Dr kontrolun ne zaman
İyiyim çok teşekkür ederim, güzel gidiyor. Sen de iyisindir inşallah.
Ben 8 haftalık olduğunda, yani martın ilk haftası gibi gitmeyi düşünüyorum, hem ultrason hem kalp atışı bir arada olur diye düşünüyorum, iki kere ayrı ayrı gitmemeyi düşündüm.

benim normal oldu canım allah razı olsun inşallah sağlıkla tamamlayabiliriz bu süreci inşallah

aşılama hakkında tam olarak ne sorduğunu anlayamadım senin kan sonucun kac çıktı arkadaşım

Sanada hayırlı olsun arkadaşım

sürekli araştırma yapıyorum sizde sormak istedim aşılama yapıldı ayın başında kan testinde hcg 500 dio doktoruma göstermek nasip olmadı araştırmalarıma göre pozitif ama kaç haftalık sizde takipdesiniz gördüğüm kadarıyla kan takibi yapıyorsunuz o yuzden size sormak istedim kısmet olursa benim ilk olacak ve bilgilenmek istiyorum çok saol insallah sağlıcakla alırız kucağımıza rabbim isteyen gönlünden gecirenlerede nasip etsin ben cok bekledim allah yardımcıları olsun

sürekli araştırma yapıyorum sizde sormak istedim aşılama yapıldı ayın başında kan testinde hcg 500 dio doktoruma göstermek nasip olmadı araştırmalarıma göre pozitif ama kaç haftalık sizde takipdesiniz gördüğüm kadarıyla kan takibi yapıyorsunuz o yuzden size sormak istedim kısmet olursa benim ilk olacak ve bilgilenmek istiyorum çok saol insallah sağlıcakla alırız kucağımıza rabbim isteyen gönlünden gecirenlerede nasip etsin ben cok bekledim allah yardımcıları olsun
4 haftalık henüz

Back