- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi mehtappathem
-
Herkese merhabalar sağlıkla kucaklarınıza almak kısmet olsun ben de ekim annesi olacağım inşallah:)
evet kan testime göre öğrendim.aramıza hoşgeldin canım
nasıl öğrendin gebe olduğunu kan testi ilemi
Hemen işe yarıyor demek daha da artacaktı belki.Allah korusunEzo benim lekelenme sarıya döndü bir hap ile
evet kan testime göre öğrendim.
8.gün 24
10.gün 46
14.gün 443
başka gerek görmedi doktor iki hafta sonra kontrole çağırdı.
Hemen işe yarıyor demek daha da artacaktı belki.Allah korusun
atlamışım tüp bebek benim transferden sonraki 8.gün canımcanım yaa 8. gün demişsin yaa adetin gecikmesindeki gün sayısımı
maşallah canım sana
Hayırlı olsun ne güzel gittikçe çoğalıyoruz.Bende aranıza yeni katıldım daha yeni kan testi yaptım 430 çıktı değerim şimdi heyecanla bekliyorum kalp atışlarını duyacağımız günü
atlamışım tüp bebek benim transferden sonraki 8.gün canım
Bende aranıza yeni katıldım daha yeni kan testi yaptım 430 çıktı değerim şimdi heyecanla bekliyorum kalp atışlarını duyacağımız günü
Hoşgeldin canım, hayırlı olsun, güzel gelişim haberlerini bekliyoruz:)Bende aranıza yeni katıldım daha yeni kan testi yaptım 430 çıktı değerim şimdi heyecanla bekliyorum kalp atışlarını duyacağımız günü
Hoşgeldin canım hayırlı olsun. bebeğin kalp atışını duydun mu canım? ben bu cuma 6+5 te gideceğim de inşallah duyarımSelam annisler bende bu gruptayim :))
Selam annisler bende bu gruptayim :))
MAŞALLAH CANIM AKINTI OLSA ENDİŞEN OLURDU OLMAMASI GÜZEL MAŞALLAHMerhaba ben de 7. Haftamdayim. Gecen hafta beta hcg degerim 52000 cikti, ama kese baya kucuktu ve kalp atislari icin haftaya randevu verdi. Su an akinti haric hicbir belirti yok, normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?