2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar günaydın nasılsınız? Ben ıkı gun dısarıda kaldım oyuzden folik asit alamadım normalde heraksam 10 gıbı alıyordum bugün ıkı gunluk gecıkme oldugu ıcın hemen 8de aldım. Aksam saat 10gibi ıkıncı tableti alsam bişi olurmu sizce ? Daha önce bu durumu yasayanlardan yorumlarınızı beklıyorum

Canım bır gun ıcmemeyle bısey olmaz. Bugunluk 1 tane ıc.

birkaç gün aksatma ile bir şey olmaz canım vitamin o sonuçta. ben hafta içleri tam saatinde alıyorum ama haftasonu ne zaman kalkarsam ozaman içiyorum. çok fark ettiğini sanmam açıkçası. ama benim folik asit üstünde gün içinde fazla doz alınmamalı yazıyor.

Merhaba kızlar
Antihbs istedi doktorum. Hepatit b aşısının iki dozunu vurulmuştum. Son doz kaldı ama beş haftalık hamileyim çok şükür. Doktorum da anti hbs bakalım belki bağışıklık kazanmışsındır dedi. Doktora gitmeme bir hafta var merak ettim nedir anlamı diye. Değerim 1000 çıktı.
Bilen varsa yorumlarsa çok sevinirim.

Kısssslaaaarrrrrrr günaydın. Umarım bu hafta hepimize güzel geçer çok güzel haberler alırız ğıt pıt ları duyarııkzzzzzz.
Benim daha doktora gitmeme 7 gün var açıkçası nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Heyecan heyecan üstüne. İçim de bi kıpır kıpır. Hep olumlu güzel şeyler olsun bu güne de olumlu başlayayım dedim :) :d

Günaydın canım :) senin gitmene 7 gün varmis bnmkine 11 gün var

Bağışıklık kazanmışsın değerinin 1000 çıkmasıda baya yüksek olduğunu gösteriyor

Selam kızlar, bende 6 gün öncesinde öğrendim. evde 2 test yaptım :) sonra hemen kan testi yaptırdım değerim 42.08 çıktı.
şuan adet günüme 1 gün kaldı. doktora ne zaman gitmeliyim henüz bir şey göremem diye gitmek istemiyorum

canım hayırlı olsun öncelikle. değerinin sağlıklı bir şekilde artıp artmadığını görmek için 2 günde bir test istiyorlar doktorlar normalde. allah korusun kimyasal gebelik olup olmadığını anlamak adına.. bence iki gün ara ile sağlık ocağında yaptır kan testini ücretsiz.

günüm geçsin diye bekliyordum yeniden test yaptırmak için ama zaman geçmiyor stres içindeyim, bu akşam yeniden kan vereyim en iyisi

günüm geçsin diye bekliyordum yeniden test yaptırmak için ama zaman geçmiyor stres içindeyim, bu akşam yeniden kan vereyim en iyisi
mutlaka iki gün ara ile yaptır testleri ama. yoksa tam sonucu değerlendiremiyorlar yanıltıcı olabilir demişti doktor. yani ikinci gün gittiysen dördüncü gün git tekrar.

Günaydın canım :) senin gitmene 7 gün varmis bnmkine 11 gün var
Yau valla beklemek çok zor. Eskiden olsa bi ara doktor yapardım şimdi sabretmeye çalışıyorum. Bi de bana haftaya gittiğimde kalp atışı veya bebeği görmemiz lazım dedi erken mi acaba çünkü haftaya pazartesi 5+5 olacağım

Hayırlı olsun bence adet günün iki gün geçince direk doktora git belki keseyi filan görürler kan testi yaptırmana gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…