2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Haklisin canm çok dinledm inanmadım ama bazı hocalar var olduğuna inanıyor din büyükleri diyorlar inan ki iki kere bebegni kaybedince hemde o kadr bekleyişin ardından insan olasılık veriyor o yüzden bnde sürekli kendimce okuyorum aslında o yapılan şeylere inanmıyorum yok yazıyorlar üzerinde taşı dusmez faln ama yine ehil hocaların sna dua okumasida guzl olur diye düşünüyorum bilmiyorum kafm çok karışık..

Canım öncelikle hoca adındaki bu insanlardan uzak durmanı tavsiye ederim. Allah bize yeter.
Derdine çare bilim var artık. Düşüklerinden sonra araştırma yaptırdın mı.Genetik test yaptılar mı eşine ve sana? Bunlar önemli. Senin için dua edeceğim. İnşallah bu sefer sağlıkla bebeğine kavuşursun. Ekim ayına kadar hep birlikte bebişleri büyütürüz ve birlikte seviniriz inşallah :)

Tabi ki yaptırdık canm genetik br problem çıkmadı ama bnde pıhtılaşma çıktı suan coraspin kullanıyorum iğne ile birlikte göbekten yapıyorum progestan da verdi doktor hem iğne hem kapsül. Yani tıp yönünden gidiyorum zaten suan aklımı kurcalayan şeyler onlar o kadr yoksa. Tıp o kadr gelişti ki çok şükür artk herşeyin çaresi var yapacak bise yok ilaclarimi düzenli kullanp dua edecegm bol bol Allah razı olsun içimi actn :)

Canım aynı ilaçları kullanıyoruz. Ben de karından kan sulandırıcı vuruyorum, kalçadan progestan vurduruyorum, corasprin içiyorum ama benimki tüp bebek olduğu için kullanıyorum.

Canım aynı ilaçları kullanıyoruz. Ben de karından kan sulandırıcı vuruyorum, kalçadan progestan vurduruyorum, corasprin içiyorum ama benimki tüp bebek olduğu için kullanıyorum.
Himm Allah ım yardımcımız olsun . Smdi bu progestan iğnesini birakacakmiyz yoksa devammi 12. Haftaya kadr. Cok agritiyo ya hormon ya ondan sanirsam..

Himm Allah ım yardımcımız olsun . Smdi bu progestan iğnesini birakacakmiyz yoksa devammi 12. Haftaya kadr. Cok agritiyo ya hormon ya ondan sanirsam..
Yağlı bir iğne olduğu için çok acıtıyor, akşamları kolonyayla masaj yapıyorum ben de ödemler dağılsın diye. Bazen doktor 10.haftada da bıraktırıyormuş. Bebeğin tutunmasını sağlayan hormon o canım. 2 ampul vurduruyorum ama mecbur ne yapalım

İnslh canm benm . Bizim aynı bebisler yumurtlamada çok yakın zatn bakalm gelişimleri nasıl olacak senin kese idrara sıkışık olsan daha büyük görüntülenrdi bence bn sıkışık gittim 8mmdi
bn alttan bakıcak diye gitmiştim bide aç gittim kan testi vericem diye ama idrara sıkış olsam patlardm doktor bi sezeryana gitti bn tam göbeğimi açarken normal doğuma koştu diyo senin şansına

bn alttan bakıcak diye gitmiştim bide aç gittim kan testi vericem diye ama idrara sıkış olsam patlardm doktor bi sezeryana gitti bn tam göbeğimi açarken normal doğuma koştu diyo senin şansına
Valla ha şansa bak bn catlardm sinirden bekle bekle o kadr :)))

Benmki tek Allah ım kolaylık versin. Bakalm bir dahaki gittiğimde 7+5 oluyorum belki bıraktırır gerçi bn heyecandan unuttm gecenki kontrolde. İgnem perşembe günü bitiyor tekrar yazmams ama bnde 2 tane kaldı ignem dememstim tekrar giderm yanına perşembe günü sorarm olmadı.

Ben arayıp yazdırıyorum canım. Yakınsa git tabii. Maşallah bayağı büyümüş olur kontrolde :)

gittin mi kontrole keseyi gördünüzmü kaç mm bidaki kontrol ne zaman

Gecen hafta gittik 4-5 haftalık falandı sanırım üstten baktı 5.5mm falan gibi dedi çok net değildi yanlız o yüzden Perşembe günü tekrar çağırdı netleşir heralde belki kalp atışını bile duyabilir 6+5 olucak kısmetse o zaman

bide cmt doktor yarım gün çalışıo kapıda olduk on kişi hiç bişey soramadım bidaki randevuya herşeyi sormak istiyorum
Oda güzelmiş valla bn sakin olsa da unutuyorum girmeden önce kendimi kuruyorum şunu sor bunu de faln diye keseyi gördük sevincinden herşeyi unutmuşum çok anormalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…