2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Tabi ki yaptırdık canm genetik br problem çıkmadı ama bnde pıhtılaşma çıktı suan coraspin kullanıyorum iğne ile birlikte göbekten yapıyorum progestan da verdi doktor hem iğne hem kapsül. Yani tıp yönünden gidiyorum zaten suan aklımı kurcalayan şeyler onlar o kadr yoksa. Tıp o kadr gelişti ki çok şükür artk herşeyin çaresi var yapacak bise yok ilaclarimi düzenli kullanp dua edecegm bol bol Allah razı olsun içimi actn :)
Merhaba canım bende ilk çocuğundan önce 2 düşük yapmıştım kan pıhtılaşma sorunu var bende de 3. De Bir problem olmadı çok şükür iğnelerimi düzenli kullandım ve şuan kızım 4 yaşında. İnsan endişeleniyorum gerçekten ben şuan tekrar hamileyim yarın kalp atışını duyacağız nasip olursa yine bile endişeliyim.. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. Dr una güven ve düzenli iğnelerini kullan sonra Allah a emanet zaten.

Teşekkürler herkesin bebişi hayır uğurlu olsun Benim bat 28 Aralık fakat ovulasyon testi ile yumurtlamam 30 Ocak idi o yüzden tahmini doğum 23 Ekim sanırım :)
Bu 2.olacak inş. Mart2014 doğumlu bir oğlum var :KK66: Pkoya rağmen 2.gebeliğim umut olsun isteyen herkese. Bşr de bu gebeliğimi Amerika da geçireceğim burada sistem de farklı. Çok heyecanlıyım herkese sağlıklı gebelikler dilerim:KK66:)

İnslh canm. Allahım bu kez nasip etsn kucağımiza almayı biliyormusn bn geceleride kötü rüyalar görmeye basladm diger hamileligm gbi ya bu okunma faln varms kim yapar bulamıyorum bir türlü dün br tanıdık okudu suyu iç dedi daha rahatm inan acaba çok tedirginim ondan mı korkuyorum kendmde okuyorum birşeyler içimdeki sıkıntı geçiyor. Rüyalar psikolojik değil diye düşünüyorum çünkü kanli kanlı rüyalar görüyorum hep bni öldürmeye çalışıyorlar off iyice paranoyak oldum :KK43:

Sana ümmü sübyan duasını mail olarak atabilirim istersen ben takıyorum

Merhaba canım bende ilk çocuğundan önce 2 düşük yapmıştım kan pıhtılaşma sorunu var bende de 3. De Bir problem olmadı çok şükür iğnelerimi düzenli kullandım ve şuan kızım 4 yaşında. İnsan endişeleniyorum gerçekten ben şuan tekrar hamileyim yarın kalp atışını duyacağız nasip olursa yine bile endişeliyim.. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. Dr una güven ve düzenli iğnelerini kullan sonra Allah a emanet zaten.
Çok haklisin Allah ım korusun. Sizde kullaniyormusunz suan iğne??

Bu konuda bi başlık var burda az evvel baktım merak ettim çünkü bende de var daha evvel yaptırmıştım şimdide yaptıracağım kizimdayken feci korkularım oldu ayak gölgemden bile korkuyordum gece ağlayarak uyanıyordum bunlar olan seyler tabi .. rabbim korusun tüm bebeklerimizi hep dua ağzımda :nazar:

X