2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Aynen canım benımde yok sımdılık bulantım fln. Oglumdada olmadı ama halsızım,bitkinim. Cumadan berı oglum evde yarın tekrar gıdıcek krese. Sureklı oynayalım modunda :bicak:

Ay bizde de ayni durumlar anasınıfına gidiyor şükür yarın okul var :halay:
Sürekli gönlünü yapacaz diye göbeğimiz catladi:)

Canlar Bn suan çok acim ama canm hiç bise istemiyor şunu yesem diye aklımdan yemek gecirsem migdem bulanıyor tiksiniyorm ne yapacağım bn :KK43:

herkeste ayni olmaz sanırım bi kalp atışını duyim içim rahatlicak ben bisey olursa kendimi suçlarım hep o yüzden elime sürmüyorum
Sürme tabi annesi çok dikkat etmek lazım çok hassas şeyler. 16. Haftadan sırma plasentadan beslenmeye başlıyor Bebek en kötü ihtimalle o zaman sigarayı bırakmak lazım.

Evet 3 yaştan 2 ay eksik olacak eğer olursa :) bizim beklenmedik bir zamanda oldu yumurtlama döneminde korunuyorduk sadece ama bu ay inanılmaz erken yumurtlamışım şok geçirdim sonucumu görünce.
tamam canım sen ona 3 de artık oğlun 2014 lu ise bu da 2017 li olacak bencevap gayet iyi:halay:

Evet 3 yaştan 2 ay eksik olacak eğer olursa :) bizim beklenmedik bir zamanda oldu yumurtlama döneminde korunuyorduk sadece ama bu ay inanılmaz erken yumurtlamışım şok geçirdim sonucumu görünce.
Hayırlısı olsun canım ne olcak buyuyecekler oyle yada boyle. :anneadayı::KK200:

İyi akşamlar kızlar :)
İnternette deli gibi alışveriş yapmamak için kendimi çok zor tutuyorum. Bana kalsa odasını bile alacağım :KK70: İki cinsiyete de uyacak tulumla battaniye falan aldım. Daha doktora bile gitmedim ama inşallah sağlıkla devam eder hepimizin hamileliği.
Bugün öğrenenleri tebrik ederim :) Hoş geldiniz :)

Canım ben öğreneli bir hafta oldu. Bir sabah idrar testi yapayım dedim, şak diye çıktı ikinci çizgi. Çoook erken öğrenmiş oldum. Regl günüm dündü. Çarşamba da doktora gideceğim inşallah :)
Bende bugün öğrendim haftaya gidicem doktora:) ilk bebiş mi

X