2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
@loori senin oğlunda 3 yaşındaydı dimi neler hissediyorsun

Benim oğlum çok düşkün bana o yüzden evhamlandım. Çokta kıskanç kedileri dövmeye başladı seviyoruz diye
3 yasında oglum canım evet. Karnımı sevıyo opuyo fln ama hıc bırseyını vermıcekmıs :KK70: bunlar benım arabalarım fln dıye ona alın dıyo. Valla bende bılmıyorum korkuyorum da bı yandan.:KK17:

3 yasında oglum canım evet. Karnımı sevıyo opuyo fln ama hıc bırseyını vermıcekmıs :KK70: bunlar benım arabalarım fln dıye ona alın dıyo. Valla bende bılmıyorum korkuyorum da bı yandan.:KK17:
Yaa kuzum .. Benimki anlamıyor tabi şu an .. Beraber yatıyoruz .. Çok uysal bi çocuk gece 10/kere meme emmesi haricinda beni hiç yormuyor. Son zamanlarda 2 yaş sendromuna doğru yol alıyoruz ki kedilerime tekme atmaya mıncıkşamaya başladı.. Duygusal açlık mı yaşıyor acaba

Kızlar bende hamileyim çift çizgi gördüm çok şükür Allahıma . bu mübarek cuma günü Rabbim tüm bekleyene isteyen nasib etsin..

Kızlar dün oğluma bakıp bakıp ağladım. Kardeşi en çok onun için istedim şimdide ona haksızlık yapıyomuşum gibi aptalca hislerle boğuşuyorum .. İkinciyi bekleyen anneler sizde de oluyor mu bu his
Kız cıddımısın cok sevındım. Cok ıstıyodun. Evet bende ogluma sarılıp aglamıstım. Sankı yetım kaldı gıbıme gelmıstı. :)

Yaa kuzum .. Benimki anlamıyor tabi şu an .. Beraber yatıyoruz .. Çok uysal bi çocuk gece 10/kere meme emmesi haricinda beni hiç yormuyor. Son zamanlarda 2 yaş sendromuna doğru yol alıyoruz ki kedilerime tekme atmaya mıncıkşamaya başladı.. Duygusal açlık mı yaşıyor acaba
Oy kuzu kac yasında?

İkinci kez anne olacak kızlar ben nasipse 3. Kez olucam ikinci bebek çocuklarınıza verebileceğiniz en değerli şey hayat boyu yanında olacak en onmi insan kardeş sakın vicdan yapmayin mutlu olun hemde çok çok ...benimkiler biri 11 biri 6 yaşında birine laf söyliyim öbürü kıyametler koparıyor kardeşlik işte o yüzden çok şanslı çocuklar onlar

Kız cıddımısın cok sevındım. Cok ıstıyodun. Evet bende ogluma sarılıp aglamıstım. Sankı yetım kaldı gıbıme gelmıstı. :)

Aynen öyle canım çocuğu terk ediyorum sanki. Hormonlardır di mi kız:))

Oy kuzu kac yasında?
20 aylık şuan

İkinci kez anne olacak kızlar ben nasipse 3. Kez olucam ikinci bebek çocuklarınıza verebileceğiniz en değerli şey hayat boyu yanında olacak en onmi insan kardeş sakın vicdan yapmayin mutlu olun hemde çok çok ...benimkiler biri 11 biri 6 yaşında birine laf söyliyim öbürü kıyametler koparıyor kardeşlik işte o yüzden çok şanslı çocuklar onlar

Evet aslında düşündükçe o hallerini iyiki diyorum .. Ama ne bilim küçücük daha oğlum .. Maşallah genç anne olunca 3. Yüde yapıyor insan demekki:))

20 aylık şuan

Evet aslında düşündükçe o hallerini iyiki diyorum .. Ama ne bilim küçücük daha oğlum .. Maşallah genç anne olunca 3. Yüde yapıyor insan demekki:))
Bizler bu dünyadan gidince onlar kalacak ve hep birbirlerine arka olacaklar .keşke biraz daha genç olsaydım 2. 3 tane daha yapardım ama bu son ins artık :)))

Bizler bu dünyadan gidince onlar kalacak ve hep birbirlerine arka olacaklar .keşke biraz daha genç olsaydım 2. 3 tane daha yapardım ama bu son ins artık :)))

Evet insan yaş aldıkça daha iyi anlıyor bunu benimde şimdiki aklım olsa 30/a kadar 3 tane yapardım :)))) ben de 32 yaş bir daha cesaret edemem sanırım. 40 ta genç hissedersem belki:))))

20 aylık şuan

Hormonlardan tabı ya :) az alıs bu duruma gecer :) V Vakanam hey masallah sana ya ınsallah bu bebegınıde saglıkla alırsın kucagına. Valla oyle sanırım kardes gıbısı yok

Bizim kizimiz senelerdir kardeş istiyordu. 11 yaşında. Şuanda ilgi odak noktası kendisi olmadığı için benim hamileligimi dahi kıskanıyor. Kardeşine ilk sözü 'umarım doğunca kıskanmam' oldu. Becerebilirsek hemen bir tane daha yapmak dahi istiyoruz. Kardeş candır. Biz olsak ta olmasak ta onlar birbirlerini sevip kollar.

Bende gene gittim dra 5+5 haftalik olmus kese 20 gun heyet raporu verdi ...inşallah 3 hafta var rapor bitene kadar canlanir 9 haftalik olur dedi...bana 3 yil gibi geliyor kanama da olunca tedirgin oluyorum...carsamba gene cagirdi. B Biravucmutluluk @loori
Üzülme lütfen. Dr um dusuklerim sebebiyle bana daha embryo naklinden beri proluton igne yaptiriyor. Ama tutundu işte. Seninki de tutundu. Bebeğini kucağında hayal et. Bebeginle konuş. Ona sevginin kalbinden bembeyaz bir ışık gibi aktığını hayal et. Emin ol sevgi enerjisiyle güçlenecek.

Bende gene gittim dra 5+5 haftalik olmus kese 20 gun heyet raporu verdi ...inşallah 3 hafta var rapor bitene kadar canlanir 9 haftalik olur dedi...bana 3 yil gibi geliyor kanama da olunca tedirgin oluyorum...carsamba gene cagirdi. B Biravucmutluluk @loori
Hersy guzl olucak inslh canm ya bak ne guzl büyümüş kesen dinlen bol bol kanama için ne diyor doktor??

Kızlar bazı gunler bugun gıbı canım hıc bısey yemek ıstemıyo yemek bıle gormek ıstemıyorum. Su dahi icemiyorum cunky ıstemıyorum boyle zamanlarınızda ne yıyosunuz yoksa benım gıbı yemıyomusunuz :KK70:

Kızlar bazı gunler bugun gıbı canım hıc bısey yemek ıstemıyo yemek bıle gormek ıstemıyorum. Su dahi icemiyorum cunky ıstemıyorum boyle zamanlarınızda ne yıyosunuz yoksa benım gıbı yemıyomusunuz :KK70:
Canm hep yemek istiyo canm bilmiyorum o yüzden acikiyorum sürekli hatta suan aciktm yemek yapıyorum gözlerim önü kararıyor arada :) hemen kraker atıyorum ağzıma.

X