2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Lekelenme olabiliyo ama yinede doktora bir derim nolur nolmaz riske atma hic bende oyle kucuk bi leke dinlenirsem geçer demiştim ertesi sabah şiddetli agriyla uyandım ve bebegimi kaybettim vicdan azabiyla kivrandim acaba gece gitsem kurtarirlarmiydi diye Allah korusun kimseye göstermesin rabbim
İnşallah öyle olmaz Allah korusun. Hangi günler deydi canım senin hcg değerini hatırlıyormusun

Herkese merhaba bende katıldım aranıza sanırım :) doktorum netleştirmese de bence hamileyim ama Allah herkese sağlıkla sıhhatli vaktinde doğurmak nasip etsin :)

Herkese merhaba bende katıldım aranıza sanırım :) doktorum netleştirmese de bence hamileyim ama Allah herkese sağlıkla sıhhatli vaktinde doğurmak nasip etsin :)
hayırlı olsun hoşgeldin. değerin kaç çıktı ki net bir şey söylemedi acabaa?

Selam kizlarrrrr :KK22:

Cok cok ozur dilerim iki gundur giremiyorum doktora gider gitmez yazarim demistim dovseniz yeridir :sinirli:
B Biravucmutluluk sagol cnm sordugun icin.

Carsamba doktora gittim bizim susamin kesecigini gordum cok sukur ama doktor daha cok erken dedi.
Bakmayin bendede yaziyor 6. hafta icindeyim diye ama doktor hep oyle hesaplanir o adetin ilk gununden itibaren adetsizliginin takvimi olarak gorunuyor dedi.
benim susam daha 3.5 haftalik iste oda tahminim dogru nette zaten yumurtlama gunum 31/12 sat oldugu icin 14/01 diyordu.
bizde ilk defa korunmasiz o gun birlikte olduk cok sukur tutmus hemen, dr kocamla dalga bile gecti senden iyi donor olur diye :skandal:

isteyim suan oyuzden foto koyamiycam bakiyim telden koyabilirsem koyarim ama benimki daha baya ufak iste sadece kese gorduk
bi sonraki randevum 01/03 ozaman kalp atislarinida duycam insallah :halay:

yeni gelen arkadaslarada cok cok selamlar allah hepimize bebislerini saglicakla kucagina almayi nasip etsin :anne:

adete 5 gün kala 9.45 çıktı adete 3 gün kala 17.90 çıktı doktor 200 lü değerler olmadan gebelikten söz edemeyiz dedi :KK43: ondan emin değilim diyorum :KK43:
şuanda değerlerine göre hamilesin canım ama düzenli olarak en az iki kat artış olması gerekiyor ya iki günde bir. o nedenle sağlıklı gelişim görmek istemiştir bence. içini ferah tut inşallah güzel değerlerin olur güzel artarlar :)

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 29-10-2017

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla

Not : WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.

Hamilelerimiz Ve Tahmini Dogum Tarihlerimiz :nazar::anneadayı:
@Zeynep5654 30.09.2017 :anneadayı:

@Yirmibirtemmuzz 01.10.2017 :anneadayı:
@Loori 02.10.2017 :anneadayı:
@Vakanam 02.10.2017 :anneadayı:
@kitapkurduyum 03.10.2017 :anneadayı:
@ciceksiz 03.10.2017 :anneadayı:
@nazlizeynepo 03.10.2017 :anneadayı:
@Zanamm174 04.10.2017 :anneadayı:
@Carens 04.10.2017 :anneadayı:
@gdnz 04.10.2017 :anneadayı:
@Bigaripyolcu 05.10.2017 :anneadayı:
@Gliese 05.10.2017 :anneadayı:
@Hijyenikbakteri 05.10.2017:anneadayı:
@denizgelecek 05.10.2017 :anneadayı:
@Nedemekolmaz 05.10.2017 :anneadayı:
@Elfslmz 05.10.2017 :anneadayı:
esergun esergun 05.10.2017 :anneadayı:
@pnr0638 05.10.2017 :anneadayı:
@Ygmrcbkcu 06.10.2017 :anneadayı:
B Biravucmutluluk 07.10.2017 :anneadayı:
InCoNNuE InCoNNuE 08.10.2017 :anneadayı:
nramelie nramelie 08.10.2017 :anneadayı:
@Arya Stark 08.10.2017 :anneadayı:
ozlmlvnt ozlmlvnt 09.10.2017 :anneadayı:
@Fineas 09.10.2017 :anneadayı:
@Winstinlayt 11.10.2016 :anneadayı:
@Kelebenkk 12.10.2017 :anneadayı:
@Ogrtmngelin 12.10.2017 :anneadayı:
tutaconam tutaconam 12.10.2017 :anneadayı:
@Yeniigeliinn 12.10.2017 :anneadayı:
@ozofff23 13.10.2017 :anneadayı:
G Gizzy_35 13.10.2017:anneadayı:
@dilarazeynel 14.10.2017 :anneadayı:
@Survivor2707 14.10.2017 :anneadayı:
@EhliKumpir 16.10.2017 :anneadayı:
@mehmetelif 17.10.2017:anneadayı:
@nisandeniz 21.10.2017 :anneadayı:

Beni de eklermisiniz? 24.10.2017 tahmini doğum tarihi

Cok cok ozur dilerim iki gundur giremiyorum doktora gider gitmez yazarim demistim dovseniz yeridir :sinirli:

Carsamba doktora gittim bizim susamin kesecigini gordum cok sukur ama doktor daha cok erken dedi.
Bakmayin bendede yaziyor 6. hafta icindeyim diye ama doktor hep oyle hesaplanir o adetin ilk gununden itibaren adetsizliginin takvimi olarak gorunuyor dedi.
benim susam daha 3.5 haftalik iste oda tahminim dogru nette zaten yumurtlama gunum 31/12 sat oldugu icin 14/01 diyordu.
bizde ilk defa korunmasiz o gun birlikte olduk cok sukur tutmus hemen, dr kocamla dalga bile gecti senden iyi donor olur diye :skandal:

isteyim suan oyuzden foto koyamiycam bakiyim telden koyabilirsem koyarim ama benimki daha baya ufak iste sadece kese gorduk
hayırlı olsun canım çok sevindim. kesen kaç mm de şuanda. ben de yarın tekrar gidicem doktora da bir öncekinde kesem 9,57 mm idi. bakalım ne kadar büyüdü diye merak ediyorum :)

Çok sevindim canm aynı şeyleri bnada dedi doktor bnde dün gordum 8mm kese ve 3 4 hftalksn suan dedi çok küçük henüz bebek görünmez hersy normal dedi bna snin keseyide atta bakalm gs yazan boyutu baka bakalm kaç mm..

Selam kızlar haberler çok şükür iyi kese göründü 2 hafta sonra kalp atışı için cagirdi inşallah o sinavdan da geçerim. Allah hayırlı sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah hepimize.Resim atıyorum kabul etmiyor anlamadim
Ayy maşallah keseler gözüktü darısı kalp atışlarıni duymadan kaç mm kesen??

Selam kızlar haberler çok şükür iyi kese göründü 2 hafta sonra kalp atışı için cagirdi inşallah o sinavdan da geçerim. Allah hayırlı sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah hepimize.Resim atıyorum kabul etmiyor anlamadim
ayyy çok sevindim canımm.. kaç mm de çıktı kesen? bebek göründü mü?

Kizlar ahanda resimler boyle bikac tane mm yazan yer var ben en usttekinden supheleniyom 7.7mm yazan cunku obur altta yazanlarda hem yaninda d yaziyor hemde ikisi farkli o normal olabilirmi cunku oyleyse 8 gibi gorunuyor bende bilemedim simdi :KK76:

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    23,6 KB · Görüntüleme: 48
  • image.jpeg
    image.jpeg
    24,9 KB · Görüntüleme: 48
Kizlar ahanda resimler boyle bikac tane mm yazan yer var ben en usttekinden supheleniyom 7.7mm yazan cunku obur altta yazanlarda hem yaninda d yaziyor hemde ikisi farkli o normal olabilirmi cunku oyleyse 8 gibi gorunuyor bende bilemedim simdi :KK76:
Aynı gidiyoruz canm demk ki hersy normal çok şükür ya bnm kide 8 mm . Bna 2 hafta sonra gel dedi ayın 25inde gideceğim bnde :)

benim de 9,57 mm çıktı canım hayırlı olsun.
kaç haftalık diye bir şey söyledimi? bana bebeği görelim kesin söyleriz dedi valla meraktan ölcem :)

Canm fotonun birinde 8.82 mm görünuyo he bak bakalm en altta birinde 7.7 bir fotoda böyle :KK66:

X