2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
IMG_7781.JPG
:) ben de yerimm ah bi buyuse biraz kuzucum kendine gelde soyle bi

Canım bak bu benimki en altta ga ve gs yazıyor. Nekadarlık oldugunu gösteriyor umarım yardımcı olur

Canm bence 2 gün sonra tekrar baktır. Ben geçen sefer boş gebelik geçirdim takip edilmedi edilse düzensiz artıştan mudahele edilirdi önceden bir kere daha yaptr iki gün sonra yeterli ondan sonra keseyi görmek için bekle
Bende bundan korkuyorum iki gün önce baktirmistum birde bugun baktiracagim en iyisi

Keseyi goren arkadaslar kac haftalik kac mm idi keseniz yardimci olur musunuz.ve nerde yaziyor kac mm oldugu kagitta

Gs die yazması lazım bnm de senden farkım var mı bilmiyorum ki 6+0 olması lazımken 4+2 gözüktü kese 5mm di Çarşamba bakalım büyüdü mü

Kızlar progesteron değerine bakılan oldumu? Bnm doktor istedi ve 14 çıkmış net bişe de yok internette bununla ilgli.5.haftadayım buarada.

Kızlar progesteron değerine bakılan oldumu? Bnm doktor istedi ve 14 çıkmış net bişe de yok internette bununla ilgli.5.haftadayım buarada.

Dusuk.biz guvendigimz iki dr a sormustuk biri 25ten asagi riskli dedi oteki 15ten yuksek olmali en az dedi.ben daha once dusuk yapmstm ilki o yuzden 25dedi sanrm ama otekide 15 dedi.progestana baslaman lazm bence

Sağol CNm inşallah sahada rabbim hayırlısını versin bilmiyorum kahverengi akıntı devam ediyor hatta arada kırmızıda gözüküyor kendi derdimle boğdum senide

Dikkat et canim ilaclara devam.kese embriyo saglikli olsun da kanama durdurulur.artarsa dr a git gecikmeden

Kizlar bende adet gunu lekelenme yaşadım bugun 3. Gun test yaptim cift cizgi doktora Cuma gidicem Allahtan kanama falan olmazsa Allah hepimize saglikli sihhatli bebekler nasip etsin insallah
Adet gününden bir gün sonra akşama kadr bendede oldu canm kahverengiydi geçti sonra yerleşmedr o bence

X