- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 36
:) ben de yerimm ah bi buyuse biraz kuzucum kendine gelde soyle bi
Canım bak bu benimki en altta ga ve gs yazıyor. Nekadarlık oldugunu gösteriyor umarım yardımcı olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) ben de yerimm ah bi buyuse biraz kuzucum kendine gelde soyle bi
Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin :)Eki Görüntüle 1948495
Canım bak bu benimki en altta ga ve gs yazıyor. Nekadarlık oldugunu gösteriyor umarım yardımcı olur
Eki Görüntüle 1948495
Canım cok sağol allah hepimizin bebişlerini kucagımıza almayı nasip etsinRabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin :)
Aynen canım sen keseyi gördün mü ultrasonda cıktı mı nekadarlık olduguHimm ga ne kadarlk oldugunu gosteriyor 4 hafta 6 gun.gs demekki hakkaten buyuklugunu gosteriyor.sagol canm
Aynen canım sen keseyi gördün mü ultrasonda cıktı mı nekadarlık oldugu
Supermissssssİstiyosan verirsin canım. Ben hala gıtmedım doktora mesela sanırım doguma gıderım direkt
Bende bundan korkuyorum iki gün önce baktirmistum birde bugun baktiracagim en iyisiCanm bence 2 gün sonra tekrar baktır. Ben geçen sefer boş gebelik geçirdim takip edilmedi edilse düzensiz artıştan mudahele edilirdi önceden bir kere daha yaptr iki gün sonra yeterli ondan sonra keseyi görmek için bekle
Baktr bencede aklında kalacagina rahat et doktorun yapmıyorsa bir acilde yaptır %77 nin üzerinde olmaliyms arts en aşağıBende bundan korkuyorum iki gün önce baktirmistum birde bugun baktiracagim en iyisi
Keseyi goren arkadaslar kac haftalik kac mm idi keseniz yardimci olur musunuz.ve nerde yaziyor kac mm oldugu kagitta
Gs die yazması lazım bnm de senden farkım var mı bilmiyorum ki 6+0 olması lazımken 4+2 gözüktü kese 5mm di Çarşamba bakalım büyüdü mü
Seninki gec dollenmedir canm.hayirlisi olsun
Kızlar progesteron değerine bakılan oldumu? Bnm doktor istedi ve 14 çıkmış net bişe de yok internette bununla ilgli.5.haftadayım buarada.
Sağol CNm inşallah sahada rabbim hayırlısını versin bilmiyorum kahverengi akıntı devam ediyor hatta arada kırmızıda gözüküyor kendi derdimle boğdum senide
Adet gününden bir gün sonra akşama kadr bendede oldu canm kahverengiydi geçti sonra yerleşmedr o benceKizlar bende adet gunu lekelenme yaşadım bugun 3. Gun test yaptim cift cizgi doktora Cuma gidicem Allahtan kanama falan olmazsa Allah hepimize saglikli sihhatli bebekler nasip etsin insallah
Anladım canım insallah hersey yolunda gider bebeğin sımsıkı tutunur sana degerlerin yukselirGorduk ama degerm yukselmiyor o yuzden yalanci kese olabilir diyorlar takipteyim.kesede cok minik zaten 5.32mm 5hafta 1 gunlukken