2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar hgc artışım normal çok şükür akintimda yok bu sabahtan beri doktor haftaya gel keseye bakalm dedi :) kahverengi lekem için progestan igne verdi 3 günde br vurulacakmisim birde tablet verdi onuda gece yatmadan alacakmisim. Pıhtılaşmam içinde clexan 0.4 iğne verdi . Çok sükur şimdilik hersy yolunda :anneadayı:
Haftaya perşembe geri gel keseyi görelim dedi:KK55:

ozlmlvnt ozlmlvnt

Kızlar hgc artışım normal çok şükür akintimda yok bu sabahtan beri doktor haftaya gel keseye bakalm dedi :) kahverengi lekem için progestan igne verdi 3 günde br vurulacakmisim birde tablet verdi onuda gece yatmadan alacakmisim. Pıhtılaşmam içinde clexan 0.4 iğne verdi . Çok sükur şimdilik hersy yolunda :anneadayı:

ozlmlvnt ozlmlvnt
Gozun aydinnnnnnnnnnn

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 29-10-2017

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla

Not : WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.

---

BAT Tablosu:skandal:
Canm hamislerimizin taplosunuda koysan daha guzl olur sanki :KK66:

Dimi hamilelikle basliyor anneligin zorluklari ve guzellikleri.insaallah her sey guzel olur hcg kactayken gordun canim minigini ya da kac hafta kac gunlukken

Aslın da sata göre 6+0 dım ama bnm adet döngüm geç olduğu için geç yumurtladınız için beta Hcg 3445 di dr4+2 dedi inşallah ara yavaş yavaş kapanır sağlıklıdır bebeğim inşallah

:KK16:o_Oo_Oo_O

ozlmlvnt ozlmlvnt

CNm çok sevindimmmmm ah canım bzm işimiz daha zor kan sulandırıcı iğne zor oluo yaaa canım acıyoro_O:KK64:

Bu arada ilk gebeliğimde sadece 8 kg almıştım. Sanki bu farklı olacak. Şimdiden fermuarları çektiğimde nefes alamıyorum o_O
Benımde ıkıncı hamılelıgım. Ilk hamılelıgımde 13 kg almıstım,bunda dugmesını kapatıyorum ama nefes alamıyorum o yuzden kapatmıyorum :KK70:

X