- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 16.870
inşallah herşey gönlünce olur,sağlıkla başlayıp sağlıkla kucağına alacağın günler gelir.Bu arada İnfluenza dediğimiz şey H1N1 virüsü. Artık adına domuz gribi denmiyor. Ben böyle biliyorum yani. Kızım sürekli beni öpüyor ama aşılıyım. Sanırım kapmam. Yani inşallah :) :)
yarın yumurta toplama işlemi var. Bende geniz akıntısı var. Sanırım genel anestezi vermeyecekler. Lokal anesteziyle atlatırım inşallah kızlar. Her şey yolunda giderse pazartesi günü minnoşlarım koyulacak karnıma
Sağ ol canım inşallah :)inşallah herşey gönlünce olur,sağlıkla başlayıp sağlıkla kucağına alacağın günler gelir.
kadir hoca grip gariptir boşuna test yaptırmayın çok mecbur kalmadıkça ateşi düşürmeyin, bol dinlenme ile atlatın diyor. enfluvir ilacı için de hastaneye yatacak kadar ağır geçirenlere verilir diyorEnfluvir die bi ilaç veriolar. İnfluenza varsa bile testlerde negatif çıkabiliyor. Biraz doktorun öngörüsüyle veriliyor ilaç.
Biz ilk influenza olduğumuzda testte negatif çıktı ztn nöbetçi dpktor yaptırmıştı. Aabah olunca kendi doktorumuza götürmüştük. Teste gerek yok. Ztm engatif çıkar demişti. Enfluvirle atlatmıştk. Hastaneyede yatırsalar yatardı o derece kötüydü. Ateşi 2 saatte bir ateş düşürücüye rağmen 39larda seyrediyordu 41leri görüyorduk. Ben gerekirse ilaç kullanmaktan yanayım. Ateşi 38 oldu die şurup verimiyorum. İki öksürdü die şurup vermiyorum. Ama gerektiğünde verilmeli. İstanbul beylikdüzünde yaşıyoruz. Duymuşsundr belki 2 ve 4 yaşonda iki çocuk influenzanın kalp kasına inmesi sonucu öldü. Bence böyle hızlı ilerleyen hastalıklarda vakit kaybetmeden tedaviye başlanmalı.kadir hoca grip gariptir boşuna test yaptırmayın çok mecbur kalmadıkça ateşi düşürmeyin, bol dinlenme ile atlatın diyor. enfluvir ilacı için de hastaneye yatacak kadar ağır geçirenlere verilir diyor
canım kadir hoca hastaneye yatırılacak derecede olanlara verilmeli diyor zaten.oyle oldu ki her grip hastasına yazılmaya başlanmış. zaten influenzanin sorunu kalp ve karaciğere tutulum ihtimali olması, Allah korusun.Biz ilk influenza olduğumuzda testte negatif çıktı ztn nöbetçi dpktor yaptırmıştı. Aabah olunca kendi doktorumuza götürmüştük. Teste gerek yok. Ztm engatif çıkar demişti. Enfluvirle atlatmıştk. Hastaneyede yatırsalar yatardı o derece kötüydü. Ateşi 2 saatte bir ateş düşürücüye rağmen 39larda seyrediyordu 41leri görüyorduk. Ben gerekirse ilaç kullanmaktan yanayım. Ateşi 38 oldu die şurup verimiyorum. İki öksürdü die şurup vermiyorum. Ama gerektiğünde verilmeli. İstanbul beylikdüzünde yaşıyoruz. Duymuşsundr belki 2 ve 4 yaşonda iki çocuk influenzanın kalp kasına inmesi sonucu öldü. Bence böyle hızlı ilerleyen hastalıklarda vakit kaybetmeden tedaviye başlanmalı.
inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canımKızlar bugün 3 embriyo transfer edildi. Çook heyecanlıyım ❤
Hadi hayırlısı kızının kardeşi ablasına gelecektir inşallah.Kızlar bugün 3 embriyo transfer edildi. Çook heyecanlıyım ❤
Her şey gönlüne göre olsun inşallah canımKızlar bugün 3 embriyo transfer edildi. Çook heyecanlıyım ❤
Sağ ol canım. Çok teşekkür ederim. Pek olumlu hissetmiyorum ama kısmet :)@nisandeniz hayırlısıyla tutunsun miniklerin çok sevindim senin adına ❤
Güzel haberini dört gözle bekliyorum
Canım şuan senin hislerin karışık o yüzden olumlu olumsuz herşeyi düşünüyorsunSağ ol canım. Çok teşekkür ederim. Pek olumlu hissetmiyorum ama kısmet :)
Maşallah sağlıkla kucağına alsın :)Canım şuan senin hislerin karışık o yüzden olumlu olumsuz herşeyi düşünüyorsun
Bi tanıdığım 16 yıl uğraştı tüp bebek şu bu olmadı
Şimdi ise 37 yaşında ve kendiliğinden ilk kez hamile kalabildi
Umutsuzluk yok canım
Bol bol dua edelim olur mu
canım benim okuduğum kadarıyla döküntü olmuyor ,grip belirtileri gibi oluyor ama inatçı, ilaçla dahi düşmeyen ateş, ishal oluyor.İyi geceler kızlar. Oğlumun pazartesiden bu yana vucüdunda kırmızı döküntüler var. Yani öncr yüzünde başladı sonra yayıldı. Doktor alerjik reaksiyon dedi. Ona göre şurup verdi. Ama bugün ateş başladı. Halsiz de yavrum. Çok korkuyorum influenza değildir demi. Hiçbir yere de gitmiyor çocuk niye böyle oluyot anlamıyorum. Zafrina senin oğlun geçirmişti influenza nasıl olmustu sizin elin ayagım birbirine dolandı
Canım çok teşekkür ederim öncelikle cevap verdiğin için. Evet ben de okudum inatçı ve ani yükselen ateş demiş bir de grip belirtileri. Biz de çok şükür ateş 38.2 den yukarı çıkmadı henüz ve calpole ve pedifene cevap veriyor. Burun akıntısı vs de oyle aman aman değil. İşte benim canımı sıkan döküntüler. Yüzü aniden kızarıveriyor keza poposu da öyle sanki pişik olmuş gibi ama değil acımıyor yani elletiyor. Sanırım başka bir doktora daha gideceğim. Doktorumuz ısrarla zyrtec veriyoe hatta bugün sabah zyrtec akşam atarax dedi yarım ölçek. Ne zor onların hasta olmaları böyle yüzünü gördükçe için eriyorcanım benim okuduğum kadarıyla döküntü olmuyor ,grip belirtileri gibi oluyor ama inatçı, ilaçla dahi düşmeyen ateş, ishal oluyor.
canım inşallah çabucak iyileşir. istersen fotoğrafını çekip kadir tuğcu'ya gönder. ben genelde öyle yapıyorum, çünkü iyi bir çocuk doktoru bulamadıkCanım çok teşekkür ederim öncelikle cevap verdiğin için. Evet ben de okudum inatçı ve ani yükselen ateş demiş bir de grip belirtileri. Biz de çok şükür ateş 38.2 den yukarı çıkmadı henüz ve calpole ve pedifene cevap veriyor. Burun akıntısı vs de oyle aman aman değil. İşte benim canımı sıkan döküntüler. Yüzü aniden kızarıveriyor keza poposu da öyle sanki pişik olmuş gibi ama değil acımıyor yani elletiyor. Sanırım başka bir doktora daha gideceğim. Doktorumuz ısrarla zyrtec veriyoe hatta bugün sabah zyrtec akşam atarax dedi yarım ölçek. Ne zor onların hasta olmaları böyle yüzünü gördükçe için eriyor
Kadir Tuğcu'ya nereden ulaşıyorsun canım. İnşallah çabucak iyileşir canım çok sağ olcanım inşallah çabucak iyileşir. istersen fotoğrafını çekip kadir tuğcu'ya gönder. ben genelde öyle yapıyorum, çünkü iyi bir çocuk doktoru bulamadık