- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 37
canım anneoluncaanladım adresinde forum sayfasında kadir tuğcu başlığından sorabilirsin. biraz sinirlidir ama çok iyi bir doktor.ben makalelerini okuyorum.yakinda kitap da cikarcakmisKadir Tuğcu'ya nereden ulaşıyorsun canım. İnşallah çabucak iyileşir canım çok sağ ol
Kadir Tuğcu'ya nereden ulaşıyorsun canım. İnşallah çabucak iyileşir canım çok sağ ol
Canım çok teşekkür ederim hemen bakıyorumÇocuk Sað. ve Hastalýklarý Uzm. Dr. Kadir Tuðcu - AOA ANNELER FORUMU - Sayfa 3
(Sorularýnýz ve cevaplarý)www.anneoluncaanladim.com
Canım çok geçmiş olsun. Acaba yine mi görünsen bir cerraha çünkü sütü de bitirmiyor diyorsun tekrarlamasın bir de. İlacı veren cerrah biliyordur değil mi emzirdiğinikızlar 2hafta önce yine mastit olmuştum. antibiyotik ile geçti ama meme ucumdaki süt kabarcığı geçmiyor bir türlü. sıcak suyla masaj yaptım. şeker ölçüm iğnesi ile açmaya çalıştım yok ,olmuyor.emzirirken çok açıyor. bir de eskisi gibi sütü bitirmiyor oğlum, eğlencesine emiyor.doktor ultrasonda mememde kist olduğunu söyledi.,agnucaston diye bir ilaç verdi 6ay kulan dedi ama emzirirken içmeyin yazıyor prospektüsünde.
evet emzirdigimi söyledim o da artık bırak dedi ama başka türlü uyatamiyorum ki... geçen ay denedim yerlere attı kendini...Canım çok geçmiş olsun. Acaba yine mi görünsen bir cerraha çünkü sütü de bitirmiyor diyorsun tekrarlamasın bir de. İlacı veren cerrah biliyordur değil mi emzirdiğini
Kaç aylık oldu? Ben 26 aylıkken bıraktım herkes sütü bırakır benim kızım bırakmaz derdim. Bırakmadan 4 ay öncesinde süt der çığlık çığlığa ağlardı 5 dk sabretmezdi. Her emmek istediğinde biraz oyaladm bekle şu işimi yapayım verecem dedm. Önce Bi wc ye gidim dur pijama mı giyim diye basit şeylerle oyaladm bikaç dklık.. Sonra isteyince saate bakıp AA evet süt saatin gel vereyim dedm. Sonra az kalmış bekle diyerek zaman aralığını uzattım.en son sadece sabah uyanınca veddm gündüz hiç vermedim. Güneş batınca akşam olunca verecem dedim. Sonunda sadece Bi defa gece uyurken verdm.pnu kendi kendine bırakamynca azck salça sürdüm memiş kabarmış iyileşince verecem dedm. Öyle öyle bıraktık çok şükür. Geçen hafta düşük yaptım hastanede yattm i ki sütten kesmiştim dedm. Yoksa daha zor olutduevet emzirdigimi söyledim o da artık bırak dedi ama başka türlü uyatamiyorum ki... geçen ay denedim yerlere attı kendini...
Haklısın canım eminim zor bir süreçtir. Benim oğlum kendisi bıraktı emmeyi ama o da benim için çok üzücü bir durumdu yani her türlü zor ama sen ihmal etme kendini doktorunla görüş bence bu durumuevet emzirdigimi söyledim o da artık bırak dedi ama başka türlü uyatamiyorum ki... geçen ay denedim yerlere attı kendini...
3subatta 28aylik olacak.ben de azaltarak bıraktırmak istiyorum ama bir türlü beceremiyorum. şimdi bu açıyor bunu emeyim diyor tıkalı olanı hiç emiyor,gece uykuda bosaltiyor tam olarak sadece.yarim bir genel cerraha daha gideceğimKaç aylık oldu? Ben 26 aylıkken bıraktım herkes sütü bırakır benim kızım bırakmaz derdim. Bırakmadan 4 ay öncesinde süt der çığlık çığlığa ağlardı 5 dk sabretmezdi. Her emmek istediğinde biraz oyaladm bekle şu işimi yapayım verecem dedm. Önce Bi wc ye gidim dur pijama mı giyim diye basit şeylerle oyaladm bikaç dklık.. Sonra isteyince saate bakıp AA evet süt saatin gel vereyim dedm. Sonra az kalmış bekle diyerek zaman aralığını uzattım.en son sadece sabah uyanınca veddm gündüz hiç vermedim. Güneş batınca akşam olunca verecem dedim. Sonunda sadece Bi defa gece uyurken verdm.pnu kendi kendine bırakamynca azck salça sürdüm memiş kabarmış iyileşince verecem dedm. Öyle öyle bıraktık çok şükür. Geçen hafta düşük yaptım hastanede yattm i ki sütten kesmiştim dedm. Yoksa daha zor olutdu
3subatta 28aylik olacak.ben de azaltarak bıraktırmak istiyorum ama bir türlü beceremiyorum. şimdi bu açıyor bunu emeyim diyor tıkalı olanı hiç emiyor,gece uykuda bosaltiyor tam olarak sadece.yarim bir genel cerraha daha gideceğim
3subatta 28aylik olacak.ben de azaltarak bıraktırmak istiyorum ama bir türlü beceremiyorum. şimdi bu açıyor bunu emeyim diyor tıkalı olanı hiç emiyor,gece uykuda bosaltiyor tam olarak sadece.yarim bir genel cerraha daha gideceğim
2gun önce süt kabarcığı açıldı ama sertlik gitmiyor. dün gittiğim doktor madecasol verdi muayene dahi etmedi.bugun başka bir cerraha gittim,öğleden sonra tekrar ultrason çekilecek, inşallah kötü bir şey çıkmaz.Dr a gittinmi
ben kullandım. doğallığı inceliği çok güzel ama hiç anatomik değil. hiç güzel oturmuyor vücuda, bi tarafta toplanıyor pamukları.Selam kızlar sleppy külot bez kullanan var mı?
Memnun musunuz?
Kızım 93cm 14,5 kiloydu bi ay önce
Yardımcı olursanız sevinirim
Sağol canım cevapladığın içinben kullandım. doğallığı inceliği çok güzel ama hiç anatomik değil. hiç güzel oturmuyor vücuda, bi tarafta toplanıyor pamukları.
molfix külot bezin yapısı harika ben onu kullanıyorum
kist çıkmadı çok şükür önceki ultrasonda kist çıkmıştı bu defa çıkmadı ama enfeksiyon var dedi.sut birikmiş. soğuk kompres yap dedi antibiyotik vermedi2gun önce süt kabarcığı açıldı ama sertlik gitmiyor. dün gittiğim doktor madecasol verdi muayene dahi etmedi.bugun başka bir cerraha gittim,öğleden sonra tekrar ultrason çekilecek, inşallah kötü bir şey çıkmaz.
memeden kesmeyi ben de çok istiyorum ama başaramadım bir türlü.tiksindirmek istemiyorum ben de ama azaltmaya da oğlum izin vermiyor. oyuna dalarsa sorun yok ama sıkılınca 10dakika geçse yine emmeye geliyor.vermeyimce yerlere atıyor kendini.
2gun önce süt kabarcığı açıldı ama sertlik gitmiyor. dün gittiğim doktor madecasol verdi muayene dahi etmedi.bugun başka bir cerraha gittim,öğleden sonra tekrar ultrason çekilecek, inşallah kötü bir şey çıkmaz.
memeden kesmeyi ben de çok istiyorum ama başaramadım bir türlü.tiksindirmek istemiyorum ben de ama azaltmaya da oğlum izin vermiyor. oyuna dalarsa sorun yok ama sıkılınca 10dakika geçse yine emmeye geliyor.vermeyimce yerlere atıyor kendini.
Sağol canım cevapladığın için
O zaman bizde de toplanır
Sürekli kampanya yapıyorlar merak etmiştim bende