2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

En cok sevdiği kanal baby tv ve trt çocuk. Ordaki çizgi filmleri cok seviyor ayrıca öğretici de

Çok geçmiş olsun canim. Cok uzun sürmüş bende 2 gündür hasstayim infulenza insallah ogluma gecmez

Heekese teşekkürler hastalara geçmiş olsun. Çocuklarınınız sevdipi kitapları yazar mısınız?
Benim ki küçük vak vak uyku zamanı
3 kedi 1 dilek
3 kedi 1 canavar çok sevdikleri. Ayı kim çaldı ? İle hiç ilgilenmedi. Bir kaç kitap daha aldım. Henüz gelmedi.

Bi çok kitabı var ama dönüp dolaşıp iyi geceler farecikleri okutuyor bana. hatta orda yazanları ezberlemiş çoğunu, kendi açıp okuyo sıpa :)

Rica ederim oyle denk geldim konuya sonrada yazmak istedim. İnsallah hallolur ve insallah duzelmistir azda olsa ki hersey zamanla ve sabirla olur. Annelik cok guzel ama zor ve kimsenin annenin yerine gecemeyecegi birsey. Allah yardimciniz olsun. Selametle

Şimdi okudum geçmiş olsun çocuk kreşe de okula da gitmiyor nerden kaptı domuz gribini avm de falan mı bende çok koruyorum bizde abi abla 2 çocuk okula gidiyor hasta olacaklar küçüğe geçecek diye ama az kaldı 2 gün sonra okullar tatil Allahtan.

Sizin eve yakın özel Kolan Hastanesi varmış sanırım orda bildiğin iyi çocuk doktoru var mı?

Benimkinin kitapla hic alakası yok. Kısa hikâyeler bulup anlatıyorum onlara bayılıyor. Hikaye anlaticam deyince koşup geliyor hemen. Bu ara favorimiz maceraci böcek. :) Şermin yaşar oyuncu anne kitabından

Kızımın burnu çok akıyor ve ateş başladı. Ne yapsam? Hastaneye gitmeye gerek var mı sizce? Büyük ihtimalle H1N1 virüsü arkadaşımın kızını bugün hastaneye yatırdılar

Sağol. Yok canım ya gitmedik oraya hiç. Bilemiyorum avm olabilir.

Kızımın burnu çok akıyor ve ateş başladı. Ne yapsam? Hastaneye gitmeye gerek var mı sizce? Büyük ihtimalle H1N1 virüsü arkadaşımın kızını bugün hastaneye yatırdılar
Enfluvir die bi ilaç veriolar. İnfluenza varsa bile testlerde negatif çıkabiliyor. Biraz doktorun öngörüsüyle veriliyor ilaç.

Geçmiş olsun canım. H1n1 virüsü hakkında pek birşey bilmiyorum ama ateşi düşmeyen ateşse, ateş düşürücüye rağmen düşmeyip yüksek seyrediyosa infulenza olabilir Allah korusun. İnfulenza olursa enfluvir ilaç veriyorlar sanırım. Burundan alınan salgıyla test ediyorlarmış bu hastalığı.

kızlar dün akşam sol mememde elime kitle geldi.emzirirken açıyor. daha önce 2 defa mastit olmuştum hatta daha 1.5ay önce olmuştu. şimdi doktora geldim, kitlenin durumunu beğenmedi ultrasona gönderdi. sıra bekliyorum ama çok da korkuyorum başka birşeyse diye

canım hemen kötü düşünme, inş Rabbimin izniyle temiz çıkacaktır. bizi de haberdar et. Güzel haberlerini bekliyor olacağım.

biz de kızıma ilaç başladık. kolsisin. fmf ve pfapa da kullanılan ilaçmış. günlük yarım tablet, ezerek suya katıp veriyorum. geçen ay yine ateşlendi. 4 ay olmamıştı. doktor 1 ay kullanın görüşelim dedi. Rabbim büyük dua ediyorum. Yavrum kan vermekten helak oldu bu süreçte gerçekten çok yıprandık, inş güzel sonuçlanır.

çok geçmiş olsun canım, çocuklara böyle ilaç verdikçe huzursuz oluyorum çünkü doktorlara güvenmiyorum. koridorlarda ilaç mümessilleri,eczacı kalfaları geziyor. Rabbim şifalarını versin,doktorlara muhtaç etmesin

Enfluvir die bi ilaç veriolar. İnfluenza varsa bile testlerde negatif çıkabiliyor. Biraz doktorun öngörüsüyle veriliyor ilaç.
Aferin veriyorum ateşi düşüyor. Ateş 38’in üstüne çıkmadı. Sanırım hastaneye gitmeye gerek yok. Size de çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…