- 25 Eylül 2016
- 3.335
- 4.034
- 42
Benim kız baya baya konuşuyo, tam bir bıcırık oldu maşallah. Öyle laflar ediyo ki hem şaşırıyoruz hem gülüyoruz :) dün gece uyutmadan önce aman da aman diye seviyorum, bana diyo ki aman da amanını yeyim şenin
Bu arada sizin çocuklar TRT çocuk kanalını seviyo mu, kızım çok seviyo her gün izliyo sınırlı saatlerde.
Bnm oğlan domuz gribi oldu tam 1 ayda zor atlattık yarım kilo verdi ztn 11 kgu zorla görmüştük. 10.5 a düştü. Daha yeni yeni toparlıo. Bu çocuk böyle zayıf devam edecek heralde. Alerji testi kandan net sonuç vermiyormuş. 3 yaştan sonra ciltten bakılıyormuş ona baktıramadık. Bisürü kan testi yapıldı çölyaka kdr bi problem yok. Gıdasızlıktan zayıf dediler. Az yiyor çok harcıyor.
Çok geçmiş olsun canım aynen inşallah oğluna geçmez.Çok geçmiş olsun canim. Bende infulenza olmusum. Dünden beri cok kötüyüm inşallah ogluma geçmez
Geçmiş olsun canımÇok geçmiş olsun canim. Cok uzun sürmüş bende 2 gündür hasstayim infulenza insallah ogluma gecmez
Bi çok kitabı var ama dönüp dolaşıp iyi geceler farecikleri okutuyor bana. hatta orda yazanları ezberlemiş çoğunu, kendi açıp okuyo sıpa :)Heekese teşekkürler hastalara geçmiş olsun. Çocuklarınınız sevdipi kitapları yazar mısınız?
Benim ki küçük vak vak uyku zamanı
3 kedi 1 dilek
3 kedi 1 canavar çok sevdikleri. Ayı kim çaldı ? İle hiç ilgilenmedi. Bir kaç kitap daha aldım. Henüz gelmedi.
Rica ederim oyle denk geldim konuya sonrada yazmak istedim. İnsallah hallolur ve insallah duzelmistir azda olsa ki hersey zamanla ve sabirla olur. Annelik cok guzel ama zor ve kimsenin annenin yerine gecemeyecegi birsey. Allah yardimciniz olsun. SelametleSizden çok teşekkür ederim Allah razı olsum okadar güzel özenle anlatmışsımızkı hemen eşimle paylaştım
Oğlum çok hareketli bir çocuk herşeyi keşfetme meraklıyla dolu keşfettıgı an başka tehlikeler arıyor yemek konusunda evde kaldıgım dönemde zayıf düştüğü için çok zorladım ters tepti şimdi okuldada yeme konusunda serbest kaldıgı için evde bıze dedıgını yaptırmaya çalıştı 2 gun babası okula gönderme ama mecburuz çalışan anne ve babaların kaderi kreş veya bakıcılar.. Pazartesı ögretmenine ayrıntılı soracam canım söyledigini
Şimdi okudum geçmiş olsun çocuk kreşe de okula da gitmiyor nerden kaptı domuz gribini avm de falan mı bende çok koruyorum bizde abi abla 2 çocuk okula gidiyor hasta olacaklar küçüğe geçecek diye ama az kaldı 2 gün sonra okullar tatil Allahtan.Heekese teşekkürler hastalara geçmiş olsun. Çocuklarınınız sevdipi kitapları yazar mısınız?
3 kedi 1 dilek
3 kedi 1 canavar çok sevdikleri. Ayı kim çaldı ? İle hiç ilgilenmedi. Bir kaç kitap daha aldım. Henüz gelmedi.
Heekese teşekkürler hastalara geçmiş olsun. Çocuklarınınız sevdipi kitapları yazar mısınız?
3 kedi 1 dilek
Çok geçmiş olsun canım aynen inşallah oğluna geçmez.
Geçmiş olsun canım
Sağol. Yok canım ya gitmedik oraya hiç. Bilemiyorum avm olabilir.Şimdi okudum geçmiş olsun çocuk kreşe de okula da gitmiyor nerden kaptı domuz gribini avm de falan mı bende çok koruyorum bizde abi abla 2 çocuk okula gidiyor hasta olacaklar küçüğe geçecek diye ama az kaldı 2 gün sonra okullar tatil Allahtan.
Sizin eve yakın özel Kolan Hastanesi varmış sanırım orda bildiğin iyi çocuk doktoru var mı?
Enfluvir die bi ilaç veriolar. İnfluenza varsa bile testlerde negatif çıkabiliyor. Biraz doktorun öngörüsüyle veriliyor ilaç.Kızımın burnu çok akıyor ve ateş başladı. Ne yapsam? Hastaneye gitmeye gerek var mı sizce? Büyük ihtimalle H1N1 virüsüarkadaşımın kızını bugün hastaneye yatırdılar
canım hemen kötü düşünme, inş Rabbimin izniyle temiz çıkacaktır. bizi de haberdar et. Güzel haberlerini bekliyor olacağım.kızlar dün akşam sol mememde elime kitle geldi.emzirirken açıyor. daha önce 2 defa mastit olmuştum hatta daha 1.5ay önce olmuştu. şimdi doktora geldim, kitlenin durumunu beğenmedi ultrasona gönderdi. sıra bekliyorum ama çok da korkuyorum başka birşeyse diye
çok geçmiş olsun canım, çocuklara böyle ilaç verdikçe huzursuz oluyorum çünkü doktorlara güvenmiyorum. koridorlarda ilaç mümessilleri,eczacı kalfaları geziyor. Rabbim şifalarını versin,doktorlara muhtaç etmesinbiz de kızıma ilaç başladık. kolsisin. fmf ve pfapa da kullanılan ilaçmış. günlük yarım tablet, ezerek suya katıp veriyorum. geçen ay yine ateşlendi. 4 ay olmamıştı. doktor 1 ay kullanın görüşelim dedi. Rabbim büyük dua ediyorum. Yavrum kan vermekten helak oldubu süreçte gerçekten çok yıprandık, inş güzel sonuçlanır.
Aferin veriyorum ateşi düşüyor. Ateş 38’in üstüne çıkmadı. Sanırım hastaneye gitmeye gerek yok. Size de çok geçmiş olsun.Enfluvir die bi ilaç veriolar. İnfluenza varsa bile testlerde negatif çıkabiliyor. Biraz doktorun öngörüsüyle veriliyor ilaç.