2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ege ile gaga :) hapşuu . Bende seni bana kim verdi diyorum allamm diyor iyi ki verdi o zaman diyorum iyikim diyo sarılıo : D
ben 2yasina kadar izletmedim ama şimdi arada baby tv açıyorum.trt çocuk bazen orada rafadan tayfa ya da bazı çizgi filimlerde kavga var ya da robot falan var o yüzden izletmiyorum ama arı maya çok seviyor

canım ya.. peki ne tavsiye etti doktor? sen yine de yemesi için zorlama istersen.

kaşıntı var mı

Bizimde sadece son dişde oldu
Alerji falanmı diye kontrole gittik
Hiçbişey çıkmadı
Bazen diş iç ateş yaparmış ondandır dolayı oluyormuş
Bizim en son bi iki yüzünde çıktı Di tamamen patlayınca kendiliğinden geçti

inşallah öyledir de çıkınca geçer

canım ya.. peki ne tavsiye etti doktor? sen yine de yemesi için zorlama istersen.
Yanında oldugunuzu sürekli hissettirin dedi kısaca ergenlik yaşıyormuş oglum.. Kreşte ki ögretmenine yemek konusunda biraz zorlamasını söyledim ama dün yine babasını aramışlar eve gelmiş uykusunda içli aglıyor muş bu süreç nasıl Gececek bılmıyorum eve gelmiş 1 elma yemıs yolda gelırken de 1 tanede mandalina ama okulda hıcbısey yediremedim demiş ögretmenn

ergenlikle ne ilgisi var ki. çocuk içli içli ağlıyor özlem var. acaba bi 15 gün izin mi alsan işten?

Su toplaması varmı ? El ayak hastalığına benzettim. Biz geçirdik ama sayıca bundan fazlaydı. Karbonatlı suda duş aldırdık hergün iyi geldi. 10güne kadar tamamen geçti.
ne ateş ne şu toplaması. kırmızı birkaç gün sonra kırmızılık genişleyip sönüyor

böcek ısırığına benziyor
ben de böcek ısırığına benzettim ama evi her gün köşe bucak süpürüyorum hiç görmedim. bir de gece kendinden çoraplı pijama giyiyor, gündüz çoraplı pratik giyiyor bacakları hiç açık kalmıyor ki nasıl ısırdı anlamıyorum. 5gun oldu gün be gün yenisi çıkıyor. böcek ısırmaya devam ediyor olamaz ki ...

benim kızda da oldu. 2 bacakta, kolda kocaman kırmızılıklar. çok geç söndüler. gözle görülmeyen yada uçan bişey olabilir.

benim kızda da oldu. 2 bacakta, kolda kocaman kırmızılıklar. çok geç söndüler. gözle görülmeyen yada uçan bişey olabilir.
inşallah çabucak geçer. hastaneye gitmekle gitmemek arasında kalıyorum. ya basit birşeyse boşuna kan alınacak, bir de her yer mikrop...ama bir yandan da korkuyorum ya önemli birşeyse diye

ergenlikle ne ilgisi var ki. çocuk içli içli ağlıyor özlem var. acaba bi 15 gün izin mi alsan işten?
Benım İzin alma imkanım yok canım yaa okula yarı yıl tatılınde arkadasları gıtmeyecekmıs babasıda ozaman yıllık ızın alayım göndermeyelım dıyor ama istemiyor kreşi artık belli gitmek istemiyor

Benim de en korktuğum şeyler bunlar oğlumun boğazı çok sıkıntılı çok yemek seçiyor o yüzden.. inşallah tez zamanda düzelir allah yardımcınız olsun

Konuşma mevzusu olmuş Benim oğlum 1 hafta öncesine kadar 5 kelimelik cümle bile kuruyordu yürümeye çok erken başlamıştı konuşmaya da çok erken başladı 2 yaşını 2 hafta geçe gibi konuşuyordu ama 1 haftadır kekelemeye başladı çok üzülüyorum bu nedir ya birden bire oldu nazar diyen var birşeyden korkmuş diyen var bekle geçecek diyen var 3 ay bekliyip pedagog a gitmeyi düşünüyorum babannesi benim dedem falan okuttum yeni kitaplar aldım ona daha çok ilgileniyorum. Kalıcı olmasından korkuyorum.. yaşayan var mi

Yok canım geçicidir inşallah. Kızım da tırnak yemeye başlamıştı mesela çok korktuk. Sonra çocuğun üstünde bilmeden baskı kurduğumuzu fark ettik. Dışarıdayken sürekli eline ağına sürme diyorduk. Onu demeyi bıraktık, elini daha sık sildik, geçti. Senin de böyle sürekli uyardığın bir konu var mı acaba farkında olmadan.

Kızlar bugün tüp bebek tedavisine başladım. 6 aydır istiyoruz olmuyor. 34 yaşım bitecek. Daha fazla beklemek istemedim. İnşallah doğru bir karar vermişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…