- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 16.870
İmmunol şurup bağışıklık için mi.Balık jeli değil de yağını kullanıyorum canım ben ocean marka. Balık yağı harici Kızım kreşe gittiği için ocean ın immunol şurubunu Bi de demir ilacını kullanıyorum. D vitamini de kullanıyorum. Baya bişey kullanıyomuşuz
Evet.İmmunol şurup bağışıklık için mi.
benim kız da öğle uykusunu terkediyor sanki. kaç kere uyumadığı oldu öğlenKızım 16.20’de uyudu. Ne zaman uyanacak da gece bir daha uyuyacak yaçok kötü oldu uyku düzeni
canım ben ocean d vitamini ve ocean balık yağı (portakallı ) kullanıyorumKızlar kuzularınıza takviye kullanıyor musunuz?
balık Jeli mesela, Marka önerisi olan var mı
canım bu ara hepimizde aynı sorun.benim uyku sevmez oğlumun iyi kötü bir rutini vardı ama şimdi zor bela uyuyor öğlenleri gece desen zaten hiç düzelmediKızım 16.20’de uyudu. Ne zaman uyanacak da gece bir daha uyuyacak yaçok kötü oldu uyku düzeni
Aynen benimki de öylebenim kız da öğle uykusunu terkediyor sanki. kaç kere uyumadığı oldu öğlen
Bugün aldırdım bende oceanları. Balık yağını 2,5 ml okudum internette, doğru mu?canım ben ocean d vitamini ve ocean balık yağı (portakallı ) kullanıyorum
D vitaminini 600ıu aldım bu sefer. Bir puf sıkıyorum bilmiyorum yeterli olur mu.Bugün aldırdım bende oceanları. Balık yağını 2,5 ml okudum internette, doğru mu?
Bir de ben D vitamini 400ıu aldırdım. Üstünde 1puf/3damla yazıyor ama sağlıklıyaşıyoruz ekibinin sayfasında bir doktor kilo başı 100ıu almalı çocuklar demiş. Benim oğlum 15kg ve şimdiye kadar pek vermediğim için (beslenmesi iyiydi ve hergün dışarı çıkıyordu) d vitamini değerleri düşük çıktı. Kaç damla vericem. Ay kafam çorba oldu.
Granger imunol şurup kaç ölçek veriyorsun. 2.5 ml mi 5ml mi ?
canım ben balık yağını 1cay kaşığı veriyorum.d vitaminini 600ıu 1 puf veriyorum. o sayfayı ben de takip ediyorum ama d vitamini yaşına göre 600ıu yeterli oraya göre 1000iu verin diyor bence çok ama istersen bi doktora danışBugün aldırdım bende oceanları. Balık yağını 2,5 ml okudum internette, doğru mu?
Bir de ben D vitamini 400ıu aldırdım. Üstünde 1puf/3damla yazıyor ama sağlıklıyaşıyoruz ekibinin sayfasında bir doktor kilo başı 100ıu almalı çocuklar demiş. Benim oğlum 15kg ve şimdiye kadar pek vermediğim için (beslenmesi iyiydi ve hergün dışarı çıkıyordu) d vitamini değerleri düşük çıktı. Kaç damla vericem. Ay kafam çorba oldu.
Granger imunol şurup kaç ölçek veriyorsun. 2.5 ml mi 5ml mi ?
Bana da çok geldi fazlası da zarar.canım ben balık yağını 1cay kaşığı veriyorum.d vitaminini 600ıu 1 puf veriyorum. o sayfayı ben de takip ediyorum ama d vitamini yaşına göre 600ıu yeterli oraya göre 1000iu verin diyor bence çok ama istersen bi doktora danış
inşallah öyledir ya bazen çok fazla bunalıyorum, kızıp bağırıyorum sonra çok pişman oluyorum
benim kız da öğle uykusunu terkediyor sanki. kaç kere uyumadığı oldu öğlen
2 yaşından sonra cümle kurmaya başladı.bazen söylediklerini anlamıyoruz o zaman çok kızıyor. tabii en iyi ben anlıyorum 7/24 birlikte olduğumuz içinBizde bu durum yaklaşık 1.5 ay sürdü. Bu ara sakin masallah. Inşallah duzelir seninkide bir an önce. Bu arada anne seni cok seviyorum diyecek kadar konuşuyormu ? Masallah
Balık yağını karışık meyveli olanı seviyo kızım. Demekki o ardından gelen balık tadımı sevmedi senin bebiş. O zaman en iyisi jel sizin için aynen.Kızlar ya, benim oğlan ne balık yağını ne de bağışıklık için olan şurubu sevdi. Balık yağı gerçekten pişmiş balık gibi kokuyor.
normalde iyiyken bile şurup içmeyi sever ama bunları kavga dövüş zorla içiriyorum 2gündür. Fiyatları da az birşey değil. 1ay içirebilirsem ne ala. Sonra mecbur jel formlarından alıcam.