2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
gerçekten mi?portakallı olanı mı aldın, benim oğlum çok seviyor, yemekten sonra balık yağı diye seviniyor

gerçekten mi?portakallı olanı mı aldın, benim oğlum çok seviyor, yemekten sonra balık yağı diye seviniyor
Evet portakallı ama balık tadı çok ağır . Ben bile pek portakal tadı alamadım. Kahvaltının bitiminde Bir lokma ekmeğe döküp vermeyi düşünüyorum yarın
maşaallah senin oğlana.

Evet portakallı ama balık tadı çok ağır . Ben bile pek portakal tadı alamadım. Kahvaltının bitiminde Bir lokma ekmeğe döküp vermeyi düşünüyorum yarın
maşaallah senin oğlana.
ben tadına bakmadım ama verirken mis gibi portakal kokusu geliyor.içtikten sonra balık tadı geliyordur ama içerken kokmuyor bendeki ,acaba bi sorun mu var?

Kızlar oglum kreşe başladı başlıyalı ne evde yemek yıyor nede kreşte yemek yıyormus sadece meyve Gelırse yıyormus Dıger yemeklerın tadına bıle bakmıyormus eve gelincede sureklı yemek vakti Geldıgınde kusuyor yardım edin ne yapmam gerek kreşe bşladıgıbdan berı 3 Kılo zayıflamış dun doktora gittik vitamin takviyesi Verdı ama hala yemek yemiyor ne yapmalıyım

Canım kan tahlili yaptırdın mı, istedi mi doktor. Kanda enfeksiyon vs olabilir. Demir eksikliği olabilir. Yeni başladığı için kreşe psikolojik de olabilir. Benim kızım 15 aylıkken başladı kreşe başlarda hatta uzuuun Bi süre çok zorlandık. Ama şimdi çok şükür çok iyi.

2 yaşından sonra cümle kurmaya başladı.bazen söylediklerini anlamıyoruz o zaman çok kızıyor. tabii en iyi ben anlıyorum 7/24 birlikte olduğumuz için
Bnm oğlan da konuşmuyor derken 2 yaş dolar dolmaz cümlelere başladı çat pat. Tam birleştiremiyor ama herşeyi anlatıyor. Anne çok sevme. Seviyorum demeye çalışıyor. Anneanne koysan patik git bizim ev abc patik. Diyor mesela anneannesine korsanlı kokopatiklerini götürcekmiş bizim evde alfabeli olanı bırakacakmış. Anne beyaz pilav pişir. Pirinç pilavı delisi kendisi. Baba sakranç oyna ikimis. Baba ikimiz satranç oynayalım. Gibi

Benim kız baya baya konuşuyo, tam bir bıcırık oldu maşallah. Öyle laflar ediyo ki hem şaşırıyoruz hem gülüyoruz :) dün gece uyutmadan önce aman da aman diye seviyorum, bana diyo ki aman da amanını yeyim şenin
Bu arada sizin çocuklar TRT çocuk kanalını seviyo mu, kızım çok seviyo her gün izliyo sınırlı saatlerde.

yemek yemesi için hiç zorlamışlarmı acaba? kusuyor sa psikolojik gibi geldi bana

4 kelimelik ne uzun cümle maşallah :) 2 kelimelik tek tük cümleler kuruyor kızım. parka gidelim, kaka oldu gibi. renkleri biliyor. baya da kelime öğrendi ama cümle çok çok az.

4 kelimelik ne uzun cümle maşallah :) 2 kelimelik tek tük cümleler kuruyor kızım. parka gidelim, kaka oldu gibi. renkleri biliyor. baya da kelime öğrendi ama cümle çok çok az.
Bugün tam bir yıl oldu kreşe başlayalı sanırım onun etkisi. Baya uzun cümleler kuruyor. Kreşte olan şeyleri iyice anlatmaya başladı iyi oldu :)

yemek yemesi için hiç zorlamışlarmı acaba? kusuyor sa psikolojik gibi geldi bana
Bugun psikiyatri ye goturduk canım.. EVDE ben yemegı zorlayarak yedırıyordum yemek problemimiz dogdugundan berı vardı kreşte ogretmenlerıde yemeyince hıc ısrar etmeden kalkmasına ızın Vermıs ler duzen alt ust oldu psikolojisi etkılenmıs evdede yemıyecem artık dıye diretiyor.. Bizden ayrılmanın psikolojisini daha yenı anlıyor olabileceğini soyledı doktor arkadaslarından ortamdan sıkılmış uzun Gelmıs olabılır diyor.. Sımdı evde sureklı fotografları mızı öpup anne gitme baba gitme dıyıp duruyor ne yapacagımı sasırdım.. Ve yememe konusunda hala ısrarcı su İstıyor ve elmayı kabul ediyor başka hıcbısey istemiyor sürecin uzamasından korkuyorum

Yaptırdık canım demir eksıklıgı var ama önemsenecek duzeyde Degıl dedı.. Yaa Biraz önceki mesajımdada anlattım ama psikolojisi etkilendi galıba cunku suan evde beni ve babasını hıcbır yere gondermıyorokula giderken mutlu giriyor ama 1 saat sonra içli ağlamaya baslıyormus kenarlarda oglum çok yaramaz hareketli bir cocuk düz duvara tırmanır o derece ama kreşte son 1 haftadır halsiz ve baygın geziyormus ögretmenlerıde şaşkın Bugun gelin alın Çocugunuza çok kötü dediler psikiyatriye yönlendiriler ama bende artık aglamaktan bittim.. Yememe konusunda çok ısrarcı oyunla dışarda hıcbıturlu kabullenemiyor

Kıyamam ya demekki onu bırakıp gidiyorsunuz diye üzülüyo, canı hiç bişey istemiyor. Sen devamlı konuş anlat, seni dinlemediğini düşünsen bile konuş. Aklında yer eder. Kızımla o süreci konuşa konuşa örnekler verip hikayeler anlata anlata geçirmeye çalıştım. Aklından hikaye uydur kreşe giden çocuk hikayesi flan. Rabbim sabır versin sana da oğluna da. En kısa sürede atlatır inşallah alışma sürecini.

bizim de öyle canım. 2yasindan sonra duyduğunu tekrar etmeye başladı. bazı harfleri söyleyemiyor k,s yerine d,f kullanıyor mesela

kızlar oğlumun bacağında ilk önce bir tane kırmızı sivilceye benzer birşey çıktı.birkac gün sonra bir tane sonra bir tane daha... önce sol bacaktaydi şimdi sağ bacakta da bir tane çıktı.gece kendinden çoraplı pijama giyiyor.gunduz de ev patiği yani böcek ısırdı diyeceğim ama gün be gün artıyor.degisik bir şey yemedi. ateş ya da başka birseyi yok ama garip bir şekilde geçmiyor yenisi çıkıyor

Bizde son azı diş çıkarken böyle oldu
Dişleriniz tamamlandığı acaba
Sizinkide bu yüzden olabilir

Ege ile gaga :) hapşuu . Bende seni bana kim verdi diyorum allamm diyor iyi ki verdi o zaman diyorum iyikim diyo sarılıo : D

Bizde son azı diş çıkarken böyle oldu
Dişleriniz tamamlandığı acaba
Sizinkide bu yüzden olabilir
2 tane kaldı ama daha önce böyle birşey olmadı diğer 2 azı çıkarken, sadece ishal olmuştu. acaba diş mı yapıyor, hiç aklıma gelmedi böyle bir olasılık. sadece bacağında vücudunda başka bir yerde yok ama artıyor az da olsa.sol bacağında 3 tane sağ bacağında 2 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…