2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
çalışmak bi yandan dinlendiriyor dimi, çocuğunu özlüyorsun en azından :) bi yandan da hepsine yetişmek zor. benim dükkan işi iptal oldu. iyi mi kötü mü bilmiyorum. allah yardımcımız olsun :)

bugün avm ye gittik kızımla. kapalı bir oyun parkı var çok güzel. içinde yapay kum, oyuncaklar, kaydırak, top havuzu var. sık sık gidince ordaki kızlar tanıyor bizi artık. kızımı oraya teslim ettim 1 saatliğine, ben de avm gezdim iyi geldi :) şimdi uyuyor. gelin çay içelim :)

Merhaba herkese
Emziren tek ben değilmişim sevindim
Henüz dişleri tamamlanmadı
Son bir azı dişimiz kaldı
Şuanda sütten kesip zor dönemini iyice zorlaştırmak istemiyorum
Dişi patlasın yavaş yavaş önce gündüz sonra gece bıraktıracağım

Bezede devam ediyoruz
Tuvalet eğitimi karakterine çok etki ediyor
Hata yapmak istemiyorum
Çişini ben kakasını tutmasını sağlayan kasları 30. Aydan sonra istemli olarak kullanabiliyorlarmış
30 ayı doldursun ondan sonra bezi bırakacağız
Şimdilik tuvalet iletişimi konusunda birşeyler yapıyoruz
Bezini çöpe at
Kakaya çişe bay bay
Birlikte klozete oturmak(onunki ayrı tabi) gibi
İki haftadır çişini söylüyor
Bezi dolunca kendisi bez ıslak mendil getirip değiştirmemi istiyor

Bnm oğlanda 12 1 anca uyuyor o zaman da sabah 10 da uyanıyor 1 öğün sallantıya giriyor. Ztn hala aşırı zayıf. Bu uykusuzluk beni mahvetti. Bnde neden benm oğlan böyle uykusuz diyodum. Sizlerinde aynıymış. Çok yorgunum çok. Önceden 9.30 10 da uyuyordu. Kendime eşime evime vakit ayırabiliyordum. Şimdi hiç bir şeye vakit yok. İnat hat safhada. Doğduğundan beri acayip hareketli bir çocuk. Nerde fırlamalık orda benim ki.

Gözüm ısırıyor sanki seni hatun

Benımkı de cok hareketlı canım bebek firarda filmindekı cocuk karekterının aynısı dışarda hiç zaptedemıyoruz evde zaten hergun bır tehlıkelı hareket

3. Topikte karşılaşmayalım tatlım mümkünse
İkimize de yeter
Büyütelim bi onları
Sonradan dahil oldum sayılır canım hamileyken yoktum
2024 güzel tarih diyorum sonra ikisi birden ağlıyor hayııııırrr diyorum.
Nasip kısmet canım

hoşgelmişsin öyleyse

Çocuk doktoru olan kuzenim de bezi bırakmak için erken dedi. 3 yaşında o kaslar tam olarak gelişmiş oluyormuş. İki çocuğuna da üç yaşında bıraktırmış.
Pek çok arkadaşım 2 yaşında bezi çıkarıp günlerce evin her yerinden çiş kaka temizlediler ve beze döndüler. Üç yaşında tamamen bıraktı çocukları hep.
Bezi çıkarıp sürekli evin her yerine çiş yapanlar da oldu. Tekrar bez taktırmadılar ama tuvalete de yapmadılar. Bir arkadaşımın kızı evde hep aynı koltuğun arkasına yapıyordu kakasını

ben de acele etmek istemiyorum sonuçta hem kendi fizyolojik olarak hazır olmalı hem de psikolojik.adem güneş de ısrarla bez biraktirmaya çalışılırken çocuğun psikolojisine zarar verildiğini ve bunun inatçılık, altına kaçırma gibi sonuçları olduğunu söylüyor.

çalışmak bi yandan dinlendiriyor dimi, çocuğunu özlüyorsun en azından :) bi yandan da hepsine yetişmek zor. benim dükkan işi iptal oldu. iyi mi kötü mü bilmiyorum. allah yardımcımız olsun :)

Gercekten çalışmak dinlendiriyor insanı. Ben sürekli ogluma keske kendim baksam diye hayıflanıyorum ama işe gelip gitmek 2 kisi ile sohbet etmek bile iyi geliyor çalışırken. Burada dinlenmeye vakit buluyor insan. Sen sürekli kızınla ilgileniyorsun yoruluyorsun kendine vakit ayıramıyorsun boyle hissetmen cok normal bence

sağol canım desteğin için. büyüyorlar belki daha da rahatlarız, yada tam tersi bilmiyorum:)

Ben de 3 yaşı bekliyorum bence hiç acelesi yok gibi şu anda ki doktorumuz da utanıp kakasını yaparken saklanmadığı sürece başlamayın dedi bende hiç başlamayı düşünmedim o yüzden

Ben de 3 yaşı bekliyorum bence hiç acelesi yok gibi şu anda ki doktorumuz da utanıp kakasını yaparken saklanmadığı sürece başlamayın dedi bende hiç başlamayı düşünmedim o yüzden
O da tek başına işaret değil ki bizim için. Benimki yaklaşık 10 ay evvel öyleydi koltuğun arkasına geçer çömelirdi. Sonra da benden uzakta gezinirdi değiştirmeyeyim diye. 2yaşından sonra koltuk arkasını bıraktı geldiği anda koltukta oturuyorsa bile inip çömeliyor ulu orta. Sonra da kaçıyor benden. Bıraksam öyle kalır hiç rahatsız olmaz.
Şimdi mevsim kış, evde de yeni kardeş durumu var. Haziran’da başlarız inşaallah

Biz nasl 1.5 yaşında öğrenmişiz o zaman. Tuvalet iletişimi yapanlarda erkenden öğreniyor.

Benim kız da üstüne düşsem öğrenir aslında tuvalete yapmayı. Kaka yapmadan önce ben kaka yapıyom diyo kenara köşeye gidiyo hallediyo işini. Tuvalete oturmak istiyo biraz daha büyü kızım diyorum. 30 aylık olmasını bekliyorum. Kasları tam gelişiyomuş. Ramazandan önce ya da sonra hem hallederim inşallah :)

Biz nasl 1.5 yaşında öğrenmişiz o zaman. Tuvalet iletişimi yapanlarda erkenden öğreniyor.
Ben de onu diyorum erkenden başlanıyor, bir çocuk bezi bıraktı diye hepsi bırakabilir anlamına gelmiyor. Biri 18 aylıkken bırakıyor, öbürü 36 aya kadar yere kaka yapıyor.
Bezi bırakınca tekrar taktırmazsa ve tuvalete yapmazsa çok büyük sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…