- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 16.870
Merhaba canım. Kızım sürekli dönüyor, kitap okuyoruz, şarkı söylüyoruz öyle uyuyor. O yüzden onun tek kişilik yatağında uyutamıyorum. Bizim ortamızda uyuyoruz, sonra yatağına götürüyorum. Yani biraz da duruma bağlı bir şey. Sen mümkünse onun odasında uyut. Odaya bir kamera alırsan da için rahat eder. Benim aldığım en kullanışlı şey kamera oldu. Yatağında dönerken çarşafın sesini bile duyuyorum :)Oğlum normalde beşiğinde yatıyordu son 2 aydir benim yanimda yatıyor. Yerine koyunca ağlıyor nasil alıştıracam tekrar bilmiyo rum gece uyku sersemi bisey yapamiyorum. Eşim tv karşısında uyuyakaliyor bazen geliyor bazen kalıyor. Cogunlukla da uyanamıyor. Oğlumun odasını ayırmak istiyorum ama nasil yapicam onuda bilmiyorum. Mesela ilk zamanlar onun yaninda yatayimmi yoksa uyudugu gibi kalkayimmi nasil yapayim bilemiyorum.bide oglumun odasi bizim odaya uzak kalıyor ondanda tedirgin oluyorum
Canım şöyleki yerinde olsam oğlanın odasında yatağında birlikte uyurdum sonra bebek iyice dalınca eşimi de alıp kendi yatağıma geçerdim bunu bir şekilde düzene sokmalısın erkekler de bir nevi bebek gibidir ilgi eksilmemeli.
Bir de bunun iki çocuklu halini düşün herşey karmakarışık oluyor ama yine düzen kurmak bize düşüyor biryerden başla canım oda uzak yakın endişe etme ben hâlâ 1.sınıfa giden oğlumun yatakta dönmelerini uyku arasında duyarım sende en ufak kipirtiyi duyacaksın inan bana annelik böyle bişey çünkü.
Merhaba canım. Kızım sürekli dönüyor, kitap okuyoruz, şarkı söylüyoruz öyle uyuyor. O yüzden onun tek kişilik yatağında uyutamıyorum. Bizim ortamızda uyuyoruz, sonra yatağına götürüyorum. Yani biraz da duruma bağlı bir şey. Sen mümkünse onun odasında uyut. Odaya bir kamera alırsan da için rahat eder. Benim aldığım en kullanışlı şey kamera oldu. Yatağında dönerken çarşafın sesini bile duyuyorum :)
canım biz hâlâ odayı ayirmadik ama ilerisi için ben de kamera düşünüyorum. sen hangi marka ve model kullanıyorsun ?Merhaba canım. Kızım sürekli dönüyor, kitap okuyoruz, şarkı söylüyoruz öyle uyuyor. O yüzden onun tek kişilik yatağında uyutamıyorum. Bizim ortamızda uyuyoruz, sonra yatağına götürüyorum. Yani biraz da duruma bağlı bir şey. Sen mümkünse onun odasında uyut. Odaya bir kamera alırsan da için rahat eder. Benim aldığım en kullanışlı şey kamera oldu. Yatağında dönerken çarşafın sesini bile duyuyorum :)
Canım babayı dışlama durumu bizde de var. Çoğu arkadaşım da öyle diyor. Babasına "sen git"diyor. Geçici bir dönemdir inşallah. Ben wewell kamera kullanıyorum ama mikrofonu çok hassas, sürekli bir cızz sesi var. Ses olmayan araştırıp al istersenDogru diyorsun:)bizimki bu ara yatagi iyice sahiplenmeye basladi. Babasina git diyor aksam uyuyacagi zamanBende odasina gecirince kamera alayim diyorum. Sen ne marka aldin?
Biz de odayı ayıramadık odası var hali hazırda ama hala bizimle park yatağında yatıyor gerçi yarı orada yarı bizim yatakta ama kamera bence de lazım odayı ayırınca hani garanti olsun diye sesi duymakcanım biz hâlâ odayı ayirmadik ama ilerisi için ben de kamera düşünüyorum. sen hangi marka ve model kullanıyorsun ?
Canım babayı dışlama durumu bizde de var. Çoğu arkadaşım da öyle diyor. Babasına "sen git"diyor. Geçici bir dönemdir inşallah. Ben wewell kamera kullanıyorum ama mikrofonu çok hassas, sürekli bir cızz sesi var. Ses olmayan araştırıp al istersen
Biz de odayı ayıramadık odası var hali hazırda ama hala bizimle park yatağında yatıyor gerçi yarı orada yarı bizim yatakta ama kamera bence de lazım odayı ayırınca hani garanti olsun diye sesi duymak
Al benden de o kadar kamera alalım diyorum ben duyarım onun sesini sen merak etme diyorSu kamera işini gidip hemen söyleyim eşime.sürekli çocuğa sunu almaliyiz büyük yatak almalıyız sunu soyle yapmalıyız.... diyorum. Bana kaani uyuturken düşünmeye cok vaktin oluyor diyo oda alıştı kulübe, bisey olunca kadınlar kulübündekiler ne diyo diye soruyor :)))
Canım ilk oğlumda Folic Trio ikinci oğlumda Folic Us Plus kullandım ben.kızlar hamileyken kullandığınız folik asit hapının adını yazar msınız acil
canım şuan benim ikizlerde öyle. Her dediğimi anlıyorlar, yapıyorlar ancak cümle kurma yokBenim kızımın arka azıları çıkıyor ve hepside aynı anda patladı,
Bazen çok hassas oluyor, ağrıdığını ifade edemiyor ama anlıyorum nazından.
Çoğu şeyi ifadelerle anlatıyor, kendince bi dili var. Söylediklerimi Anlıyor, yapıyor ama Henüz konuşamıyor
Konuşmasını dört gözle bekliyorum ☺
Teşekkür ederim. kendi kullandığımı hatırlayamadım çok güzeldi. kızkardeşime yazılan hapın içeriği berbat. araştırıyorum onun için.Canım ilk oğlumda Folic Trio ikinci oğlumda Folic Us Plus kullandım ben.
MbAl benden de o kadar kamera alalım diyorum ben duyarım onun sesini sen merak etme diyorkulüp konusuna gelince önceleri onların doğru olduğuna gerçek olduğuna inanıyor musun diyordu şimdi bir sor bakalım onların çocukları da inatçı mıymış bir sor bakalım geceleri uyanıyor muymuş hepsi aynı
Bu benim geri dönüşüm projem
Eski kot pantolon kızıma etek oldu
Sizde yapabilirsiniz ☺Eki Görüntüle 2560225
kızlar hamileyken kullandığınız folik asit hapının adını yazar msınız acil
canım ben hamileyken folidoce kullanmıştım ama içeriğine hiç bakmamışım o zamanlar doktor yazdı diye.solgar folik asit iyi diye biliyorumTeşekkür ederim. kendi kullandığımı hatırlayamadım çok güzeldi. kızkardeşime yazılan hapın içeriği berbat. araştırıyorum onun için.
ben de netten baka baka buldum benim ilacı. berbatmış o da yaa. neyse buna da bakayım sağolcanım ben hamileyken folidoce kullanmıştım ama içeriğine hiç bakmamışım o zamanlar doktor yazdı diye.solgar folik asit iyi diye biliyorum