2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Merhaba canım. Kızım sürekli dönüyor, kitap okuyoruz, şarkı söylüyoruz öyle uyuyor. O yüzden onun tek kişilik yatağında uyutamıyorum. Bizim ortamızda uyuyoruz, sonra yatağına götürüyorum. Yani biraz da duruma bağlı bir şey. Sen mümkünse onun odasında uyut. Odaya bir kamera alırsan da için rahat eder. Benim aldığım en kullanışlı şey kamera oldu. Yatağında dönerken çarşafın sesini bile duyuyorum :)

Valla 2 çocuklu olmayı hayal edemiyorum su an :) normalde kuralcı disiplinli bir yapim vardir ama oglumda yelkenler fora :)))

Dogru diyorsun:)bizimki bu ara yatagi iyice sahiplenmeye basladi. Babasina git diyor aksam uyuyacagi zaman Bende odasina gecirince kamera alayim diyorum. Sen ne marka aldin?

canım biz hâlâ odayı ayirmadik ama ilerisi için ben de kamera düşünüyorum. sen hangi marka ve model kullanıyorsun ?

Dogru diyorsun:)bizimki bu ara yatagi iyice sahiplenmeye basladi. Babasina git diyor aksam uyuyacagi zaman Bende odasina gecirince kamera alayim diyorum. Sen ne marka aldin?
Canım babayı dışlama durumu bizde de var. Çoğu arkadaşım da öyle diyor. Babasına "sen git"diyor. Geçici bir dönemdir inşallah. Ben wewell kamera kullanıyorum ama mikrofonu çok hassas, sürekli bir cızz sesi var. Ses olmayan araştırıp al istersen

Benim kızımın arka azıları çıkıyor ve hepside aynı anda patladı,
Bazen çok hassas oluyor, ağrıdığını ifade edemiyor ama anlıyorum nazından.

Çoğu şeyi ifadelerle anlatıyor, kendince bi dili var. Söylediklerimi Anlıyor, yapıyor ama Henüz konuşamıyor
Konuşmasını dört gözle bekliyorum

canım biz hâlâ odayı ayirmadik ama ilerisi için ben de kamera düşünüyorum. sen hangi marka ve model kullanıyorsun ?
Biz de odayı ayıramadık odası var hali hazırda ama hala bizimle park yatağında yatıyor gerçi yarı orada yarı bizim yatakta ama kamera bence de lazım odayı ayırınca hani garanti olsun diye sesi duymak

Dedigin gibi geçici bir dönemdir mutlaka. Hala bebekler sonuçta:) telsiz işini araştırayım bakayim sağol

Biz de odayı ayıramadık odası var hali hazırda ama hala bizimle park yatağında yatıyor gerçi yarı orada yarı bizim yatakta ama kamera bence de lazım odayı ayırınca hani garanti olsun diye sesi duymak

Su kamera işini gidip hemen söyleyim eşime. sürekli çocuğa sunu almaliyiz büyük yatak almalıyız sunu soyle yapmalıyız.... diyorum. Bana kaani uyuturken düşünmeye cok vaktin oluyor diyo oda alıştı kulübe, bisey olunca kadınlar kulübündekiler ne diyo diye soruyor :)))

Al benden de o kadar kamera alalım diyorum ben duyarım onun sesini sen merak etme diyor kulüp konusuna gelince önceleri onların doğru olduğuna gerçek olduğuna inanıyor musun diyordu şimdi bir sor bakalım onların çocukları da inatçı mıymış bir sor bakalım geceleri uyanıyor muymuş hepsi aynı

canım şuan benim ikizlerde öyle. Her dediğimi anlıyorlar, yapıyorlar ancak cümle kurma yok şuan takmamaya çalışıyorum ancak içten içe de üzülüyorum. Benimkilerden küçük biri konuştuğunda niye bizde yok henüz diye telaşlanıyorum. Ama onlar kendi aralarında konuşuyorlar sanki anlamasamda. Kızım bu ara bak kelimesini öğrendi her şeye bak diyor :)))

Mb

Erkek kafasi hep ayni demekki :))) benim eşimde kameraya telsize ne gerek var ben duyarim diyor :))) diger konuda benim de eşim oyle başlarda em küm diyordu simdi orda ne diyorlar diye soruyor alıştı iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…