çok geçmiş olsun canım, umca bazi doktor veriyor bazısı önermiyor. kadir hoca bağışıklık hastalıkla savaşarak güçlenir diyor. d vitamini,b12,demir iyi ise yine de sen bilirsin tabiiCuma aşı olduk ptasi hastalandik. Öksürük burun akıntısı başladıhalbuki sevinmiştik aşı bisey yapmadı diye. Dr umca bağışık guclendirici verdi bakalim. Bizimle aynı şikayeti olan baska bir cocuk diger dr tarafından kontrol edildi. Çocuk gayet iyiydi . Antibiyotik vermis dr. Sanirim hep konuştuğumuz konu. Dr farki olsa gerek
hepinize çok geçmiş olsun
kızım da hasta. daha öncekinin aynısı. boğazı kötü. hırıltı var balgamlı galiba. niye tekrar etti bilmiyorum..
bu arada psikolojim yerlerde benim. hayatım sola kaymış gibi geliyor. bu his hiç geçmiyor
bi sorun yok deyip bunları vermesi çok tatlışgaita tahlili sonucunda gizli kan,rota virüsü negatif çıktı. doktor bi sorun yok diyip reçete verdi.eczanede baktım ki flagyl şurup,iburamin zero,bir de kusma önleyici bir ilaç yazmış. dizanteri dışında antibiyotik kullanılmıyor,iburamin desen soğuk algınlığı, diğeri aşırı kusma ve reflüde kullanılıyor ki çok şükür kusması yok oğlumun. bu ilaçları neden nasıl yazdı anlamıyorum. almadan çıktım eczaneden.doktor bulamamak,muhtaç kalmak da sıkıntı
Çok geçmiş olsun 1 haftadır anlattığın gibiyiz burun çeşme boğaz feci pazar günü yavrum dayanamadı artık iburamin zero veriyorum 3 gündür nispeten daha iyi gibi ama geçmiyor bir türlü.hepinize çok geçmiş olsun
kızım da hasta. daha öncekinin aynısı. boğazı kötü. hırıltı var balgamlı galiba. niye tekrar etti bilmiyorum..
bu arada psikolojim yerlerde benim. hayatım sola kaymış gibi geliyor. bu his hiç geçmiyor
bizde kızımla yatıyoruz eşim ayrı yatıyor. bir an önce oda yapsam da kızımı geçirsem diyorum. bence onun da etkisi olabilir ayırmayı düşünüyor musun?Kızlar oğlum yaklasik 2 aydır benim yanimda yatıyor. Eşim yaklaşık 1.5 senedir kanepede yatıyor. Bende hu konuda ara ara gelgitler yaşıyorum. Bir yandan oğlumla yatmak hoşuma gidiyor ama bir yandan bağımlı kişilik oluşabilir filn gibi haberler okuyorum. Kafam karışıyor. Eşim desem eski tahammülüm yok ona karsi acaba ayri yataklarda yatıyoruz zaten gun icinde paylasimda bulunamiyoruz ondan mi oluyor diyorum. Eşimle tam iyiyken birden cocukla ılgili bir konuda çatışıyoruz cabuk sinirleniyorum. Sizlerde durumlar nasil? Ne yapsam ne etsem bilmiyorum
Çok geçmiş olsun iburamin zeroyu kullanıyoruz şu anda ki bizim soğuk algınlığımız var dediğin gibi sizde ne alaka doktor gerçekten önemli ya çokgaita tahlili sonucunda gizli kan,rota virüsü negatif çıktı. doktor bi sorun yok diyip reçete verdi.eczanede baktım ki flagyl şurup,iburamin zero,bir de kusma önleyici bir ilaç yazmış. dizanteri dışında antibiyotik kullanılmıyor,iburamin desen soğuk algınlığı, diğeri aşırı kusma ve reflüde kullanılıyor ki çok şükür kusması yok oğlumun. bu ilaçları neden nasıl yazdı anlamıyorum. almadan çıktım eczaneden.doktor bulamamak,muhtaç kalmak da sıkıntı
size de çok geçmiş olsun canım. 1 hafta hiç ilaç vermedin mi? ben de ilaca karşıyım ama artık öyle bir hal alıyor ki acı çekmesin diyorum. iburamin antibiyotik mi?Çok geçmiş olsun 1 haftadır anlattığın gibiyiz burun çeşme boğaz feci pazar günü yavrum dayanamadı artık iburamin zero veriyorum 3 gündür nispeten daha iyi gibi ama geçmiyor bir türlü.
Kayma durumuna gelince acaba son günlerde neden bu kadar depresifim diyordum yalnız değilmişim
Umcayı bize de bir dr kreşe gidiyor sık hastalanıyor olsaydı tamam da şimdi gerek yok dedi diğeri şiddetle önerdi. Ayrı yatıyor olmanız illaki etkiliyordur durumunuzu ama gerçekten ben de bazen çok tahammülsüz oluyorum ne dese batıyor zaman zamanKızlar oğlum yaklasik 2 aydır benim yanimda yatıyor. Eşim yaklaşık 1.5 senedir kanepede yatıyor. Bende hu konuda ara ara gelgitler yaşıyorum. Bir yandan oğlumla yatmak hoşuma gidiyor ama bir yandan bağımlı kişilik oluşabilir filn gibi haberler okuyorum. Kafam karışıyor. Eşim desem eski tahammülüm yok ona karsi acaba ayri yataklarda yatıyoruz zaten gun icinde paylasimda bulunamiyoruz ondan mi oluyor diyorum. Eşimle tam iyiyken birden cocukla ılgili bir konuda çatışıyoruz cabuk sinirleniyorum. Sizlerde durumlar nasil? Ne yapsam ne etsem bilmiyorum
İlaç vermedim ama sambucol verdim kara mürver özütlü bir şurup doktorumuz tavsiye etmişti kullandım ama pazar götürdüğüm doktor şurup için ıvır zıvır dedi hepsi bir acayip.size de çok geçmiş olsun canım. 1 hafta hiç ilaç vermedin mi? ben de ilaca karşıyım ama artık öyle bir hal alıyor ki acı çekmesin diyorum. iburamin antibiyotik mi?
sen de mi kaydın:) ya evin sürekli dağınık ve pis olması, istediğim şeyi istediğim zaman yapamamak, 7/24 kızımla ilgilenmek boğuyor beni...
bikaç parçaya bölünmek çok zor. allah yardımcınız olsun çalışan anne olmak da apayrı.İlaç vermedim ama sambucol verdim kara mürver özütlü bir şurup doktorumuz tavsiye etmişti kullandım ama pazar götürdüğüm doktor şurup için ıvır zıvır dedi hepsi bir acayip.
Kaydım valla bu aralar ne yalan söyleyeyim :) her şeyim yarım gibi yarım anne yarım öğretmen yarım ev hanımı yarım eş sanki hiçbirini tam yapamıyormuşum gibi
bizde kızımla yatıyoruz eşim ayrı yatıyor. bir an önce oda yapsam da kızımı geçirsem diyorum. bence onun da etkisi olabilir ayırmayı düşünüyor musun?
Umcayı bize de bir dr kreşe gidiyor sık hastalanıyor olsaydı tamam da şimdi gerek yok dedi diğeri şiddetle önerdi. Ayrı yatıyor olmanız illaki etkiliyordur durumunuzu ama gerçekten ben de bazen çok tahammülsüz oluyorum ne dese batıyor zaman zaman
canım iburamin zero ile ilgili toplatılmakararı okudum bir bak istersenÇok geçmiş olsun 1 haftadır anlattığın gibiyiz burun çeşme boğaz feci pazar günü yavrum dayanamadı artık iburamin zero veriyorum 3 gündür nispeten daha iyi gibi ama geçmiyor bir türlü.
Kayma durumuna gelince acaba son günlerde neden bu kadar depresifim diyordum yalnız değilmişim
Canım okudum onu hemen iki farklı eczaneyi aradım söyledikleri aynı mı olacak diye o belirli barkod numaralı ilaçlarda üretim kaynaklı bir sorun olmuş o barkod numaralılar da toplatılmış eczanelerden.canım iburamin zero ile ilgili toplatılmakararı okudum bir bak istersen
Çok zor canım hepimizin işi ayrı zor Allah yardımcımız olsun geçecek elbet büyüyecekler Allahın izniyle ama insanız biz de işte bazen dağıtabiliyoruz :)bikaç parçaya bölünmek çok zor. allah yardımcınız olsun çalışan anne olmak da apayrı.
bilmiyorum ya hayattan soğudum sanki :/
anneme bırakamıyorum kızımı bayadır. ev taşıyorlar. biraz tek başıma gezsem iyi gelecek.Çok zor canım hepimizin işi ayrı zor Allah yardımcımız olsun geçecek elbet büyüyecekler Allahın izniyle ama insanız biz de işte bazen dağıtabiliyoruz :)
Canım çocuklar artık büyüdü mecbur değilsin onunla uyumaya hatta hiç değilsin yatağının yanında beşiğinde uyumuyor mu? Eşinin de bu kadar uzun süre koltukta yatması normal bir durum değil bunun etkisi var tabiki evlilikte paylaşımların azalması daha büyük sıkıntılara yol açar lütfen bir an evvel bir düzen kur bu şekilde olmaz, çoğuna da size de olumsuz etkileri olur bu durumum, fikir ıstediğin icin söylüyorum iki oğlumda da hiç eşimle ayrı uyumadım büyük oğlum 10 aylıkken odasına aldım küçük hâlâ yanımızda beşiğinde yatıyor fazla odamızda kardeşimin ilkokula giden kızı kaliyor yazın küçüğü de odasına alicam geç bile kaldım ama bizi şu an olumsuz etkileyen bir durum değil diye kafaya takmıyorum.Eşle ayri yatmak iyi degil diyorlar mecburen ayri yatıyoruz. Oğlumun odasını ayıralım diyorum nasil yapicam bilmiyorum hala emiyor . Kafamda sürekli deli sorulartecrubeli anneler önerilerinizi bekliyorum
Canım çocuklar artık büyüdü mecbur değilsin onunla uyumaya hatta hiç değilsin yatağının yanında beşiğinde uyumuyor mu? Eşinin de bu kadar uzun süre koltukta yatması normal bir durum değil bunun etkisi var tabiki evlilikte paylaşımların azalması daha büyük sıkıntılara yol açar lütfen bir an evvel bir düzen kur bu şekilde olmaz, çoğuna da size de olumsuz etkileri olur bu durumum, fikir ıstediğin icin söylüyorum iki oğlumda da hiç eşimle ayrı uyumadım büyük oğlum 10 aylıkken odasına aldım küçük hâlâ yanımızda beşiğinde yatıyor fazla odamızda kardeşimin ilkokula giden kızı kaliyor yazın küçüğü de odasına alicam geç bile kaldım ama bizi şu an olumsuz etkileyen bir durum değil diye kafaya takmıyorum.
Canım şöyleki yerinde olsam oğlanın odasında yatağında birlikte uyurdum sonra bebek iyice dalınca eşimi de alıp kendi yatağıma geçerdim bunu bir şekilde düzene sokmalısın erkekler de bir nevi bebek gibidir ilgi eksilmemeli.Oğlum normalde beşiğinde yatıyordu son 2 aydir benim yanimda yatıyor. Yerine koyunca ağlıyor nasil alıştıracam tekrar bilmiyo rum gece uyku sersemi bisey yapamiyorum. Eşim tv karşısında uyuyakaliyor bazen geliyor bazen kalıyor. Cogunlukla da uyanamıyor. Oğlumun odasını ayırmak istiyorum ama nasil yapicam onuda bilmiyorum. Mesela ilk zamanlar onun yaninda yatayimmi yoksa uyudugu gibi kalkayimmi nasil yapayim bilemiyorum.bide oglumun odasi bizim odaya uzak kalıyor ondanda tedirgin oluyorum