- 25 Eylül 2016
- 3.335
- 4.034
- 42
En arka azıları çıkan bebişler var mı aranızda? Tecrübeli anneler çok uzun mu sürüyo dişlerin patlaması
Kızlar oğlum çok hasta ateşliydi 3 gündür şükür ateş geçti ama balgamlı öksürük geniz akıntısı mahvediyor yavrumu doktora gitmiştim coldaway plus verdi ama sonra dogumundan beri takıp eden dr onu vermeyin dedi bitkisen bir şurup verdi o da geçirmiyor işte.
Yemeden içmeden kesildi yavrum p.tesi gideceğiz dra inşallah da napabilirim ben başka
evet canım ben de daha önce menactra yaptirmistim gerçi onu 13aylikken doktor tek doz yaptırdı ama tek doz nimenrix miş, menactra 3ay arayla 2doz yapiliyormus sanırım boşa gitti o aşı ama men b yeni ruhsat almış ve turkiyede en çok görülen menenjit tipi b imiş o yüzden bexsero yaptırmayı düşünüyoruz. biraz ateşi var toparlasın yaptıracağımBiz cuma günü yaptırdık. Once tereddüt ettik gerek varmı filan diye. Açıkçası eşim ilaç sektöründe çalışıyor ve bunu firmaların kar amaclı turkiyeye getirdiklerini düşündü. Sonra dr a sorduk yaptırın dedi biraz araştırdık yaptiralim bir ara dedik.sonra dedigin hbri duyunca cuma günü yaptırdık hemen. Riske atmak istemedik açıkçası. Grip gibi bisey hava yoluyla cok kolay bulaşıyormuş
evet canım ben de daha önce menactra yaptirmistim gerçi onu 13aylikken doktor tek doz yaptırdı ama tek doz nimenrix miş, menactra 3ay arayla 2doz yapiliyormus sanırım boşa gitti o aşı ama men b yeni ruhsat almış ve turkiyede en çok görülen menenjit tipi b imiş o yüzden bexsero yaptırmayı düşünüyoruz. biraz ateşi var toparlasın yaptıracağım
Selâm.Mesajini yeni gördüm.Ben Beylikdüzündeyim.Bizim doktorumuzda burda evime çok yakın Medicana International da şu anda. Bizimde eşimin bankasından dolayı ailece özel sigortamız var aksi halde dediğin gibi muayene ücretleri çok yüksek maalesefBir de kızlar İstanbul Avrupa yakasında çocuk doktoru öneriniz var mı bizim özel sağlık sigortamız bitti maalesef çok da fahiş bir fiyat talep ettiler yenilemek için o yüzden doktorumuzu değiştirmek zorunda kalacağız gibi @Deniziminannesi sen bu tarafta oturuyordun sanki değil mi??
ben de o zaman doktora nimenrix yapalım dedim ikisi de aynı tek doz dedi.simdi sanofi ilaç firmasına ulaşmaya çalışıyorum.yazili açıklama alıp doktora gideceğim. onun yüzünden tekrar yaptirmam gerekecekBizde nimenrix yaptirmistik simdi bexsero 1.dozu yaptırdık 3 ay sonra 2.dozu yaptircaz
Evet canım ben de okudum buzluğu açıp bekşetin diyor bugün normal öksürüyor inşallah hemen toparlar yavrular insan dayanamıyor yacanım krup soğuk hava iyi geliyor diye biliyorum ama doktoruna danış yine de.acik cam ya da buzluğa yaklaştırıp nefes aldırın diye okumuştum. öksürüğe turp oyuyorsun bir bardağa oturtuyorsun, içine bal koyuyorsun.ertesi sabah süzülüyor,nette yapılışı var.insallah hemen toparlar.yememsine insan dayanamıyor ama hastayken hiçbiri yemiyor.
Çok sağ ol canımCok gecmis olsun
3 doz bexsero yaptırdık biz deben de o zaman doktora nimenrix yapalım dedim ikisi de aynı tek doz dedi.simdi sanofi ilaç firmasına ulaşmaya çalışıyorum.yazili açıklama alıp doktora gideceğim. onun yüzünden tekrar yaptirmam gerekecek
Hımm ben o zaman muayene ücretlerini bir öğreneyim tam olarak iyi bir doktora ihtiyacım var gerçekten bırakmak durumunda kalınca doktorumuzu. Çok teşekkür ederim ilgilendiğin içinSelâm.Mesajini yeni gördüm.Ben Beylikdüzündeyim.Bizim doktorumuzda burda evime çok yakın Medicana International da şu anda. Bizimde eşimin bankasından dolayı ailece özel sigortamız var aksi halde dediğin gibi muayene ücretleri çok yüksek maalesefDüşünürsen, getirmek istersen bebeğini ismini verebilirim.
İsmini sormamışımHımm ben o zaman muayene ücretlerini bir öğreneyim tam olarak ona göre sana haber vereyim tekrar iyi bir doktora ihtiyacım var gerçekten bırakmak durumunda kalınca doktorumuzu. Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için
Hastanedeki doktorumuz Esma Türkmen..Halil Ibrahim Küçük de çok iyi bir doktordur ama o hastaneden ayrıldı özel muaynane açtı, emin olamadığım durumlarda ona da götürüyorum fikir alıyorum.İsmini sormamışım
Teşekkür ederimHastanedeki doktorumuz Esma Türkmen..Halil Ibrahim Küçük de çok iyi bir doktordur ama o hastaneden ayrıldı özel muaynane açtı, emin olamadığım durumlarda ona da götürüyorum fikir alıyorum.
Çok geçmiş olsun canım inşallah ciddi bir durum değildir de yavrun çabucak iyileşirperşembe günü oğluma kontrol amaçlı kan testi yatırmıştım.cumartesi gecesi ateşlendi 38.5a kadar çıktı ama ertesi gün aksama doğru ateş geçti ardından sulu kaka başladı. ama hiç bu kadar sulu görmemiştim açık sarı, çok sulu ve içinde beyaz parçalar var (sanırım emdiği süt ) dün 3 defa yaptı. bu sabah sesini içerden duyunca endişelendim tahlile götürdüm. henüz sonuçlar çıkmadı, insallah ciddi birşey değildir
perşembe günü oğluma kontrol amaçlı kan testi yatırmıştım.cumartesi gecesi ateşlendi 38.5a kadar çıktı ama ertesi gün aksama doğru ateş geçti ardından sulu kaka başladı. ama hiç bu kadar sulu görmemiştim açık sarı, çok sulu ve içinde beyaz parçalar var (sanırım emdiği süt ) dün 3 defa yaptı. bu sabah sesini içerden duyunca endişelendim tahlile götürdüm. henüz sonuçlar çıkmadı, insallah ciddi birşey değildir