2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Cok gecmis olsun

evet canım ben de daha önce menactra yaptirmistim gerçi onu 13aylikken doktor tek doz yaptırdı ama tek doz nimenrix miş, menactra 3ay arayla 2doz yapiliyormus sanırım boşa gitti o aşı ama men b yeni ruhsat almış ve turkiyede en çok görülen menenjit tipi b imiş o yüzden bexsero yaptırmayı düşünüyoruz. biraz ateşi var toparlasın yaptıracağım

Bizde nimenrix yaptirmistik simdi bexsero 1.dozu yaptırdık 3 ay sonra 2.dozu yaptircaz

Selâm.Mesajini yeni gördüm.Ben Beylikdüzündeyim.Bizim doktorumuzda burda evime çok yakın Medicana International da şu anda. Bizimde eşimin bankasından dolayı ailece özel sigortamız var aksi halde dediğin gibi muayene ücretleri çok yüksek maalesef Düşünürsen, getirmek istersen bebeğini ismini verebilirim.

Bizde nimenrix yaptirmistik simdi bexsero 1.dozu yaptırdık 3 ay sonra 2.dozu yaptircaz
ben de o zaman doktora nimenrix yapalım dedim ikisi de aynı tek doz dedi.simdi sanofi ilaç firmasına ulaşmaya çalışıyorum.yazili açıklama alıp doktora gideceğim. onun yüzünden tekrar yaptirmam gerekecek

Evet canım ben de okudum buzluğu açıp bekşetin diyor bugün normal öksürüyor inşallah hemen toparlar yavrular insan dayanamıyor ya

Hımm ben o zaman muayene ücretlerini bir öğreneyim tam olarak iyi bir doktora ihtiyacım var gerçekten bırakmak durumunda kalınca doktorumuzu. Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için

Son düzenleme:
perşembe günü oğluma kontrol amaçlı kan testi yatırmıştım.cumartesi gecesi ateşlendi 38.5a kadar çıktı ama ertesi gün aksama doğru ateş geçti ardından sulu kaka başladı. ama hiç bu kadar sulu görmemiştim açık sarı, çok sulu ve içinde beyaz parçalar var (sanırım emdiği süt ) dün 3 defa yaptı. bu sabah sesini içerden duyunca endişelendim tahlile götürdüm. henüz sonuçlar çıkmadı, insallah ciddi birşey değildir

Çok geçmiş olsun canım inşallah ciddi bir durum değildir de yavrun çabucak iyileşir

Geçmiş olsun canim sonuçlar çıkınca yazarsin

Cuma aşı olduk ptasi hastalandik. Öksürük burun akıntısı başladı halbuki sevinmiştik aşı bisey yapmadı diye. Dr umca bağışık guclendirici verdi bakalim. Bizimle aynı şikayeti olan baska bir cocuk diger dr tarafından kontrol edildi. Çocuk gayet iyiydi . Antibiyotik vermis dr. Sanirim hep konuştuğumuz konu. Dr farki olsa gerek

hepinize çok geçmiş olsun
kızım da hasta. daha öncekinin aynısı. boğazı kötü. hırıltı var balgamlı galiba. niye tekrar etti bilmiyorum..

bu arada psikolojim yerlerde benim. hayatım sola kaymış gibi geliyor. bu his hiç geçmiyor

gaita tahlili sonucunda gizli kan,rota virüsü negatif çıktı. doktor bi sorun yok diyip reçete verdi.eczanede baktım ki flagyl şurup,iburamin zero,bir de kusma önleyici bir ilaç yazmış. dizanteri dışında antibiyotik kullanılmıyor,iburamin desen soğuk algınlığı, diğeri aşırı kusma ve reflüde kullanılıyor ki çok şükür kusması yok oğlumun. bu ilaçları neden nasıl yazdı anlamıyorum. almadan çıktım eczaneden.doktor bulamamak,muhtaç kalmak da sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…