2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bir de kızlar İstanbul Avrupa yakasında çocuk doktoru öneriniz var mı bizim özel sağlık sigortamız bitti maalesef çok da fahiş bir fiyat talep ettiler yenilemek için o yüzden doktorumuzu değiştirmek zorunda kalacağız gibi @Deniziminannesi sen bu tarafta oturuyordun sanki değil mi??

B12 düşüklüğünde sorun genelde emilim cnm, neredyse et le yaşayıp bu sorunu yaşayanlar var gelişim dönemindki çocuklarda abur cubur da emilimi azaltıyo. 295 le damla kullandım kızımda, 195 le 1 yıl iğne kürü kullandık oğlumda. Hangi damlayı verdi doktor? Hemoglobin i iyi.

tabloda kiloya göre normal görünüyor. hatta 2000e kadar yolu var diyor?

Kızlar hamileyim
Kızlar ya kaybettiğim bebeğimi düşünmediğim bir gün bile yok. Her gün aklıma geliyor. Negatif testleri gördükçe iyice kötü oluyorum.
Gittim size hamilelik haberini verdiğim mesajı buldum Allah isteyen herkese nasip etsin. Hiç olmaması da zor. Olup da düşük yapmak da zor. Şu kadınlığın hiç mi kolay bir yanı yok

Daha dün akşam aklıma düştün epeydir yazmıyor inşallah muradı hayırlısıyla gerçekleşmiştir de ondandır diye geçirdim içimden.Rabbim sağ salim yavrunu kucağına almayı nasip eylesin gözünüz aydın olsun canım

Kızlar oğlum çok hasta ateşliydi 3 gündür şükür ateş geçti ama balgamlı öksürük geniz akıntısı mahvediyor yavrumu doktora gitmiştim coldaway plus verdi ama sonra dogumundan beri takıp eden dr onu vermeyin dedi bitkisen bir şurup verdi o da geçirmiyor işte.
Yemeden içmeden kesildi yavrum p.tesi gideceğiz dra inşallah da napabilirim ben başka

Aaaa çok çok özür dilerim ben yanlış anlamışım oğlumdan dolayı kafa kalmadı ben de mesajı görünce sevindim bi yazayım hemen dedim nasıl doğru okuyamadım bilmiyorum tekrar özür dilerim inan bir anlık boş bulunma benimkisi.
Ama kendini bu şekilde üzersen strese girersin stresin de ne kadar etkili olduğunu biliyorsun elbette hayırlı bir zamanda kavuşacaksındır yavruna bir kez daha Allah nasip etmişse iyi düşünmeye çalış

Sağ ol canım. Teşekkür ederim desteğin için. Olur inşallah. Olmazsa yazın tüp bebek tedavisine başlayacağım. Kayınvalidem çok kötü. Yaza çıkmayacak gibi. O ölürse onun üzüntüsüyle başlayamayız tabii.

Size de çok geçmiş olsun. Kızım bu sonbaharda 3 kez grip oldu. Kreşe giden komşu kızı sağ olsun. 12 ayda 12 kez hasta olmamıza vesile oldu. Çok şükür hepsi virüstü, bir kez antibiyotik kullandık sadece.

Ben günde en az 6 kez şırıngayla serum sıkıyorum burnuna. Çok rahatsız oluyor ağlıyor ama yeter ki ciğerlerine inmesin. Özellikle uykulardan önce mutlaka sıkıyorum. Onun dışında bol su içiriyorum ve gece uykusundan önce mutlaka rhinfant sıkıyorum burnuna. O da üç günden fazla kullanılmıyor ama zaten ilk üç gün çok ağır oluyor gripte

Hımm kayınvalidenden bahsetmiştin daha önce durumunu söylemiştin Rabbim şifalar versin. İnşallah sizlerle daha güzel günleri olur.

Sürekli bir akıntı yavrumun burnunda resmen yutuyor ya çok afedersin kakanın formu değişti sanırım bu yüzden doktor ciğerler temiz demişti ama inşallah hala öyledir. Serum fizyolojik mümkün değil yaptırmıyor kriz geçiriyor resmen ama inat ettim yapacağım. Keşke hiç hasta olmasalar ama bağışıklıkları güçleniyor öyle düşünelim bari.

Çok teşekkür ederim önerilerin için canım Rabbim en hayırlı zamanda kavuştursun seni yavruna bir kez daha

geçmiş olsun canım. benim oğlum da dün gece ateşlendi. şimdi takip ediyorum. balgamlı öksürükte bol sıvı alımı önemli balgamı yumuşatmak için. limonlu bal iyi geliyor,ıhlamur içiyorsa iyi geliyor. sarımsak koy çorbalarına ama balgam söktürücü, öksürük şurubu verme, artık önermiyor doktorlar.oksurerek atacak balgamı.avucunu çukur yapıp sırtına yukarı itercesine yumuşak vuruşlar yap balgam hareketlensin. inşallah tez zamanda atlatir

kadir hoca sadece dvit ver dedi ama bilemedim.verdigi damlayı almadım. ilaç tanıtım broşürü oluyor ya onda işaretlemişti. ocean 600IU dvit ve ocean balık yağı kullanıyorum. ferromixin şase aldım ama başlamadım

Bugün hiçbir şey yediremedim inanır mısın yani hiç mi bir şey yemez bir çocuk yemezmiş gördüm. Mahvoldu yavrum artık öksürük burun akıntısı yine götürdüm doktora dayanamadım hafif bir krup dedi dekort iğne verdi uyuyor şu an ama uyanınca ne yedireceğimi sapıtmış durumdayım. Ihlamur hiç içmiyor ama limonlu balı bir deneyeyim sağ ol canım çok

canım krup soğuk hava iyi geliyor diye biliyorum ama doktoruna danış yine de.acik cam ya da buzluğa yaklaştırıp nefes aldırın diye okumuştum. öksürüğe turp oyuyorsun bir bardağa oturtuyorsun, içine bal koyuyorsun.ertesi sabah süzülüyor,nette yapılışı var.insallah hemen toparlar.yememsine insan dayanamıyor ama hastayken hiçbiri yemiyor.

herkes kan tahlili yaptırmış. 2 yaş için mi bu kızlar?
Kızımın genelde kan değerleri düşük, o yüzden yaptırmıştım. Kana baktırırken de tüm hepsine baktırdım.

Cuma günü asi olmaya gittik dr rengi sararmis dedi demiri düşmüş muhtemelen dedi gunde 2 cay kaşığı ferrum verdi. Havuc veriyormisinuz dedi her gun dedik o da sarartir dedi. Haftada1-2kerr verin havuclarda çok ilaç var dedi. Biz zorunlu kan aldırma dışında kan aldırmadık hic

Biz cuma günü yaptırdık. Once tereddüt ettik gerek varmı filan diye. Açıkçası eşim ilaç sektöründe çalışıyor ve bunu firmaların kar amaclı turkiyeye getirdiklerini düşündü. Sonra dr a sorduk yaptırın dedi biraz araştırdık yaptiralim bir ara dedik.sonra dedigin hbri duyunca cuma günü yaptırdık hemen. Riske atmak istemedik açıkçası. Grip gibi bisey hava yoluyla cok kolay bulaşıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…