2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Yaaa valla ne yalan söyleyeyim çok sevindim şu an hurmayı peyniri yoğurdu sever çok şükür o zaman zorlamayayım ben yavrumu fazla

tamam canım sağol alayım ben de.

Iyi aman geçmiş olsun. Mamaya da sevindim gözün aydın:)

Cok iyi olmuş. Bende gece emmesini kessem iyi olacak artik emzik gibi kullanıyor resmen. Bu ara dis sıkıntısı var geçtiğinde deneyeceğim bende bU aksam yine cok kalkti artik gerçek ten memelerim acıyor 7 de kalkti emiyor agzindan bırakmıyor acıyor diyorum hayir diyor israrla vermeyince ayaginda salla dedi ayağımda su anda

Hadi geçmiş olsun darısı başımıza inşallah :)

Bizim dr kesinlikle süt verdirmiyor..demiri düşer sindirimi zor diyor. Yogurt ayran verin diyor. Araştırdığım zaman süte karsi olan dr sayısı baya fazla

kızım akşam 3 lahmacun ve 1 kase yoğurt yedi :)))
Maşallah kuzuya yarasın :×
Aynı benim kızı gördüm, bana da çok diretti ayağında salla diye, ayaklarım acıyo uf olmuş dedim ondan da vazgeçirdim çok şükür. Bizimkinin azının biri baya sert dişlerini fırçalarken acıyo diyo orası. Ama gece ağrısı olmuyo sanırım. Dün gece sadece Bi kere kalktı o da ben yanında olduğum için döndü uyudu. Bence dene bırakmayı. Bu yaşta sanırım abartıyolar emme işini. Ağrısından emmek istediğini düşünmüyorum. Ama yine de gece çok ağrısı da olabilir o yüzden Bi dene istersen. Sen de rahatlarsın o da inşallah.

Instagram kullanici adi paylaşmamiz da yasak mi öyleyse nasil takiplesecegiz

Bende bu yaşta emmeyi abarttığını düşünüyorum. Adem Güneş 2 yasindan sonra emme refleksi biter kendisi bırakabilir diyor ama nerdeeee

Fineas çok sordum ama kaybettim notumu. vitamin markası vardı tavsiye ettiğin. neydi o?
Liliyaa galiba babytaminden bahsediosun onu 1 yaştan önce b12 için veriodum biara kalktı piyasadan baskaları da beklentmi karşılamadgı için devam etmedim sadece günde 600 ıu d vitamni veriyorum zaman zaman gün aşırı.

Gerçekten çok dert etmiştim şu birkaç gündür
Sebebi de aslında doktor kontrollerınde boyu ile ilgili olumsuz hiçbir şey duymamama rağmen kendi yaş grubu bir çocukla yanyana geldiğinde kısa gibi kalması ya da bana öyle geliyor hemen süt içmiyor ondan mı triplerine giriyorum.

Kızlar bnm kız oyun olarak bebeğe üst değiştrme üstlerni örtme flnböyle takılıyodu evde abisininde kendinin de legoları var çok ilgilenmedi geçen hfta kaktüs lego aldım bzm de küçüklğümzün lego su acayip sardı baya zmn geçrdi diyeblrim o diil ben de dadandım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…