Yaaa valla ne yalan söyleyeyim çok sevindim şu an hurmayı peyniri yoğurdu sever çok şükür o zaman zorlamayayım ben yavrumu fazlacanım ben oğluma hiç süt vermedim,içemediginden değil süt hem kansızlığa sebep oluyor hep hastalıklarda balgam arttırıyor hem de kalsiyum oranı yoğurt,brokoli ya da hurma kadar bile değil. o yüzden bence süt içmemesi bi sorun değil yoğurt,peynir,kefir gibi fermente ürünleri tüketmesi daha önemli
tamam canım sağol alayım ben de.Ocean portakallı canım çok severek içiyor benim çocuklar hiç zorlanmıyorum, bizim 7 senelik çocuk doktorumuz mutlaka balık yağı vermemizi öneriyor ayrica her pazar balık yiyoruz ailece, büyük balık seviyorlar balık yağını da kışın mutlaka kullanıyoruz, boy kilo beyin gelişimleri iştahları gayet iyi şükür.Portakalli yi seviyorlar genelde dene canım sende.
soran ve destek olan herkese teşekkür ederim
pztesi günü dr. a götürdük boğaz enfeksiyonu çıktı. antibiyotik kullanıyorum. gece o kadar ateşlendi ki yanıyordu çocuk. calpol verdim rahatladı. günlük yaşantıda su içmek sıradan bir eylemken hastayken içtiği bir yudum su ne kadar değerli oluyor... çok şükür 2 gündür daha iyi. yemesi de düzeldi.
mamayı da bıraktık ☺ sağolun
İlk gece emzirirken dedim gece uyandığında emzirmicem sarılarak uyucaz tamam mı dedim. Gece uyanınca başladı meme diye ağlamaya. Süt bitmiş dedim meme de biraz acıyo. Bak hem de dışarı karanlık, güneş çıkınca emcez dedim. Ağladı kendini ordan oraya attı pes etmedim. Yarım saan sonra kendi kendine uyuya kaldı. Bi haftaya yakın aynı bu şekilde devam etti. En sonunda alıştı. Uyanınca öbür tarafa dönüyo uyuyo kendi kendine. Aramızda yatıyo bu arada. Arada tutturduğu oluyo ama çabuk pes ediyo. Uykusu kesinlikle düzeldi. Saat başı uyanan çocuk artık çok çok az uyanıyor. Dinlendiğimi hissediyorum onca yıldan sonra. Darısı başına inşallah. Gece uykusuna emerek geçiyoruz ama dediğim gibi. Gece uyumadan önce mutlaka söylüyorum uyanınca sarılarak uyucaz tamam mı diyorum. Ben daha çok zorlanırım diyordum ama çok şükür beklediğim gibi zor olmadı.
Bnmki gluklamıyor artık. Kilo alımı yok ama bizde. Bilmiyorum sebebş ne az yiyip çok hareket ediyor.
nasıl içirebiliyorsun kızım ağzını açmıyor
kızım akşam 3 lahmacun ve 1 kase yoğurt yedi :)))
Sakın giyme aman giyme diye kışkırtayım dyorum umrunda diil giymicem sateen diyo:) ilk gün ağlama krizleri 1 saatdirendim sonra verdim yine, dedim bu çıldırtma işi bana göre diil sabır taşına deneyim yine(oğlumda öyle bıraktrmıştım ama kızda asla sürmem diyodum tenimden 2 ay çıkmamştı çnkü) neyse aldım sabır taşını hazırladım yine coşarsa direk sürcektim bi baktım açıklayınca brz teskin olmya başlıyo daa sakindi öyle öyle konuşarak hallettk çk şükür ilk denemedeki krizden sonra ben de şaşırdım açıkçası tabi ilk 10 gün sigarayı bırakanlar gbi ağzı hiç boş durmadı sbh gözünü açıp sarma şeftali dondurma istiyorum dyodu, tabi arada tripleri oluyo nasıl vermezsin halleri. Sürekli oyalamalı ve yiyecek sunmalı bi süreç oldu anlıcaın:)
Olabilir canım mantıklı bence de ama balık sayısı haftada 1 az diyor 2-3 kere yemeli balık yağını istemedi bakalım şu ana kadar haftada bir yedirdim hep ben de. Bir de benim oğlum hiç süt içmiyor sevemedi çocuk napmalıyım bilmiyorum yoğurt yiyor yine nispeten peynir de öyle ama
Maşallah kuzuya yarasın :×kızım akşam 3 lahmacun ve 1 kase yoğurt yedi :)))
Aynı benim kızı gördüm, bana da çok diretti ayağında salla diye, ayaklarım acıyo uf olmuş dedim ondan da vazgeçirdim çok şükür. Bizimkinin azının biri baya sert dişlerini fırçalarken acıyo diyo orası. Ama gece ağrısı olmuyo sanırım. Dün gece sadece Bi kere kalktı o da ben yanında olduğum için döndü uyudu. Bence dene bırakmayı. Bu yaşta sanırım abartıyolar emme işini. Ağrısından emmek istediğini düşünmüyorum. Ama yine de gece çok ağrısı da olabilir o yüzden Bi dene istersen. Sen de rahatlarsın o da inşallah.Cok iyi olmuş. Bende gece emmesini kessem iyi olacak artik emzik gibi kullanıyor resmen. Bu ara dis sıkıntısı var geçtiğinde deneyeceğim bendebU aksam yine cok kalkti artik gerçek ten memelerim acıyor 7 de kalkti emiyor agzindan bırakmıyor acıyor diyorum hayir diyor israrla vermeyince ayaginda salla dedi ayağımda su anda
anası gibi şişkot :))) o değil de çok stres yapıyorum ya ne yedirecem ne pişirecem diye kafayı yiyorum. sevdiği şeyler dolma ve lahmacun. çorba yok sebze yok :/Neeeee 3 lahmacunmuben yiyemem.3lahmacum
Instagram kullanici adi paylaşmamiz da yasak mi öyleyse nasil takiplesecegizMerhaba,
sosyal medya hesaplarınızdan takipleşmeniz yasak değil, yalnız instagram, facebook, whatsapp vb iletişim araçlarında kullandığınız kişisel sayfalarınızın linkini forum içinde alenen yazıp paylaşmanız, grup kurup bu gruba katılmaları için üyelere davette bulunmanız yasaktır.
Maşallah kuzuya yarasın :×
Aynı benim kızı gördüm, bana da çok diretti ayağında salla diye, ayaklarım acıyo uf olmuş dedim ondan da vazgeçirdim çok şükür. Bizimkinin azının biri baya sert dişlerini fırçalarken acıyo diyo orası. Ama gece ağrısı olmuyo sanırım. Dün gece sadece Bi kere kalktı o da ben yanında olduğum için döndü uyudu. Bence dene bırakmayı. Bu yaşta sanırım abartıyolar emme işini. Ağrısından emmek istediğini düşünmüyorum. Ama yine de gece çok ağrısı da olabilir o yüzden Bi dene istersen. Sen de rahatlarsın o da inşallah.
anası gibi şişkot :))) o değil de çok stres yapıyorum ya ne yedirecem ne pişirecem diye kafayı yiyorum. sevdiği şeyler dolma ve lahmacun. çorba yok sebze yok :/
Liliyaa galiba babytaminden bahsediosun onu 1 yaştan önce b12 için veriodum biara kalktı piyasadan baskaları da beklentmi karşılamadgı için devam etmedim sadece günde 600 ıu d vitamni veriyorum zaman zaman gün aşırı.Fineas çok sordum ama kaybettim notumu. vitamin markası vardı tavsiye ettiğin. neydi o?
Bizim bebişlerin huyu aynı ya, bizimki ekstra olarak tarhana çorbası içiyo.Benim oglumda et kofte bulgur makarnadan baska cok sınırlı sey yiyor.