2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
gece 1 kere uyansa zil takıp oynarim walla.bizimki en az 4-5kere uyanıyor. uyanmadigi zaman üstünü açtı diye kalkıp örtüyorum. kendi uyumayı başarırsa odasını ayırmayı düşünüyorum ama şimdilik bir rüya

Ben de kızımın büyüyen beşiğini büyüttüm. Yani tek kişilik yatağa çevirdim. Sağına ve soluna ebebekten yatak bariyeri aldım.
Odasında yatıyor çok şükür. Genelde yanımızda uyuyor, sonra yatağına koyuyorum. Geçen hafta ilk kez kendi gitti yatıp uyudu. Ama yanımda uyumasını çok seviyorum. Kitap okuyoruz, oyun oynuyoruz. Günün en güzel anı benim için :)

Bir de henüz yastıkla uyutmadım hiç. Çok dönüyor ve yastık çok yüksek geliyor. Ne zaman alıştırmak lazım bilmiyorum açıkçası

Benimki diş çıkardığı zamanlar dışında hiç o kadar çok uyanmadı ama arka büyük azılar çıktı 2 tane, gece 10 kez uyandı çok zordu.Ama benimki 11 ay meme emdi o yüzden memeyi bırakınca gece uykuları da deliksiz oldu maşallah, inşallah sizinde tez zamanda uykuları düzene girer.

maşallah ne güzel, biz hâlâ memede uyuyoruz

Bir de henüz yastıkla uyutmadım hiç. Çok dönüyor ve yastık çok yüksek geliyor. Ne zaman alıştırmak lazım bilmiyorum açıkçası
ben daha önce doktora sormuştum.2 yaşına kadar yastıksız ama sonrasında illa da kullanmak zorunlu degil demişti. sadece grip olunca uyurken genzine akmasın diye başını yükseltiyorum

bizim henüz 2.azıların bir tanesi çıktı. ama diş çıksa da görünce anlıyoruz çünkü gece hiç deliksiz uyumadı şimdiye kadar.insallah bize de nasip olur bir gün kendi uyuyup sabaha kadar uyanmadigi günler

Hiç öyle düşünmemiştim bak .Zaten bu ara bana gok düştü yine işe giderken cok üzülüyor. Ben de üzülüyorum keske calismasam diyorum hep

Aynen Bizimki de öyle. Ilk dalışta yatıyor sonra mümkün degil yerine yatırmak

,

Bir ara benimki de gecede 1 veya 2 kalkiyordu aaa büyüyor galibA diyordum. Ama yine eskiye döndük. Bu arada büyük azilar cikiyor dedi dr. O da zorluyor çocuğu sanırım

Arka azilar ne kadar sürede çıkar acaba. Dr bize 2-3hafta once geliyor dedi yaklasik 1 aydir böyle oğlum

ben hala oda yapamadım yatak da almadım. yanımda yatıyor inşallah yatak alınca aşılır :/

Hiç öyle düşünmemiştim bak .Zaten bu ara bana gok düştü yine işe giderken cok üzülüyor. Ben de üzülüyorum keske calismasam diyorum hep
Öyle düşünme canım bende yeni başladım çalışmaya ücretsiz izindeydim başlarda çok stres yaptım fakat oğlum daha mutlu sanki kreşe gıdıyor oynuyor zıplıyor evde ben parka goturuyordum ama yinede ona yetmiyordu bizde o minik afacanların güzel gelecekleri için çalışıyoruz Herşey onlara daha guzel imkan sağlamak için

Aynen Bizimki de öyle. Ilk dalışta yatıyor sonra mümkün degil yerine yatırmak
Aynen canım bızde hep 2.yatıştan sonra yanımızda yatırıyoruz kış geldi üşür Yanlız diyede korkuyorum henüz odasıda yok zaten bıde ile yeni başladım boşluga düşmesin tamamen dedık bizde mutluyuz yanımızda yatmasından şimdilik tabii :) :)

Benimki de ortturmuyor gece uyurken örtersem kalkıyor hemen. En sonunda uyku tulumu aldim ne üşüyor ne terliyor cok rahat ettim
Uyku tulumu ne aldın üstünü örtmeyi seven çocuk yok sanırım benimkininde üstü hep açık.geve kalkıp örtüyotum bakıyorum tekrar açmış eğer uyanmazsam eli ayağı buz kesiyor. Daha kalorifer yakmadık gece serin oluyor ev

Biz memeyi bıraktıktan sonra biraz toparlandı uyku. Gece uyanmıyor pek. Ama yanjmızda uyuyor sonra yatağına koyuyorum. Uyanırsa tekrar yanımıza alıyorum yatağında kendi uyuyamıyor. Problemimiz ise 12 de uyuması. Meme emerken 9.30da uyuyodu akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…