- 25 Eylül 2016
- 3.335
- 4.034
- 42
nice güzel yıllara inşallah :)
çok güzelmiş hangi site bu. bide o pastalar içinde mi isim de yazmışlar
nice güzel yıllara inşallah :)
çok güzelmiş hangi site bu. bide o pastalar içinde mi isim de yazmışlar
Kızlar yarın doğum günü var. 50 kişiden fazla olacağız heralde. Sadece akrabalar 30 kişi zaten. Heyecanlandım şimdi. Uzun süredir bu kadar özenip bir şey yapmamıştım. Mümkün olduğu kadar sade tuttum. Çocuklar için oyun köşesi hazırlayacağım. Oyun hamurları, boya kalemleri falan koyacağım. Başka ne olabilir sizce? Evden oyuncaklarını götürsem mi
Teşekkür ederim bakayım. gerçi canım sıkkın yapmayasım geliyorPastayı kendimiz yaptırdık. Nette foto bulduk aynısını yaptilar. :)
Mickey Mouse Doğum Günü Parti Seti Kişiye Özel Süsler 129,90 TL yerine 74,90 TL
Parti Aksesuarı Modelleri ve Fiyatları - n11
Parti Aksesuarı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Parti Aksesuarı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Sona yaklaşmışsın canım sağlıkla kucağına al inşallah, ben neredeyse 15 gündür hastayım önce şiddetli öksürük 1 haftadırda grip, dün dahada şiddetlendi gribim.. yinede çok şükür iyiyim 12 ekimde randevum var sabırsızlıkla bekliyorum inşallah her şey yolundadır.Sağol canım. iyiyim sona yaklaştık. Kızımla biraz zor bir gebelik geçirdim. Ilk gebelik cok kolaymış. Doğum rabbim nasip ederse 16 ekim de. Senin hamileliğin nasil geçiyor.
Evet 1 haftam kaldi. Gecmis olsun gribi bende yeni atlattim sayilir.tam gecmesede daha iyiyim. Inşallah herşey yolundadir. Bu gebeliğin cok hizli gececek. Bir bakmışsın gunun gelmis. Ikinciyi istiyormuydun.Sona yaklaşmışsın canım sağlıkla kucağına al inşallah, ben neredeyse 15 gündür hastayım önce şiddetli öksürük 1 haftadırda grip, dün dahada şiddetlendi gribim.. yinede çok şükür iyiyim 12 ekimde randevum var sabırsızlıkla bekliyorum inşallah her şey yolundadır.
Bizim de doğum günümüz 16 Ekim ama biraz daha geç kutlayacağız inşallah kuzum hasta oldu zaten öksürüyorTeşekkür ederim bakayım. gerçi canım sıkkın yapmayasım geliyor
Ne güzel hazırlanmışsın nice mutlu seneleriniz olsun inşallah oğlunuzla canımKizlar netten set aldim böyle cok guzel oldu süslemeler. Evde dogum günü yapacaklara fikir olsun dedim. Hic uğraşmadım tek tek almaya
Bizimle de paylaşır mısın canım nasıl yaptın merak ederim fikir olur bana daPazae günü sen biz kutlayacağız. Geçen sene evde yapınca kimseyi çağıramamıştık. Şimdi dışarıda kutlayacağız. 50 kişi kadar oluyoruz. Ve çok şade tutmama rağmen 1000 lirayı buldu kızlar
Çok sade bir kutlama oldu canımBizimle de paylaşır mısın canım nasıl yaptın merak ederim fikir olur bana da
Sağlıklı mutlu nice yaşları olsun.Çok sade bir kutlama oldu canım
Eki Görüntüle 2543214
Çok güzel olmuş bence bu şekilde de canım ben de sade bir şeyler düşünüyorum kemer balon da çok şık durmuş niyetlendim ven de kemer balon yapayım diye mümkün değil durdurmayacak onu duvardaÇok sade bir kutlama oldu canım
Eki Görüntüle 2543214
Biz almadık henüz ama britax römer maxi cosi falan duydum hep ben en güvenilir olanları şeklinde ama kullanan arkadaşlar daha sağlıklı bir şekilde yardımcı olacaktırKızlar oto koltuğu kullanan yok mu acil alcaz
Biz almadık henüz ama britax römer maxi cosi falan duydum hep ben en güvenilir olanları şeklinde ama kullanan arkadaşlar daha sağlıklı bir şekilde yardımcı olacaktır
ben başka bir mağazada denedim,netten aldım çünkü mağaza 135e satıyordu vicco.com 90aBotlarini gule gule giysin:) bende dun viccoya gittim ama magazada pek cesit yoktu. Netten de denemeden alamıyorum. Baska bir avm de bakıcam bakalim
canım ben çok araştırdım zamanında çarpışma testlerinden geçmiş britaxromer ve maxi cosi arasında kaldım. britax römer king II ats model aldık. bizim oğlan uzun yolda olay çıkartıyor ama 2 marka da iyi bakabilirsin. bir de üretim tarihlerine bak,5 yıl sonra korutucuklari azalıyor, çarpışmada malzeme kirilabiliyor bu nedenle fiyatı uygun olan sitelerde üretim yılı sor, kılıflarının içinde yazıyor.Kızlar oto koltuğu kullanan yok mu acil alcaz