2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ablamin bebegi var doğduğu günden beri hastası onun bakar sever . bi kere emzirmek bile istedi . asla zarar vermiyor bnde bebek gelince cok sevineceğini düşünüyorum tek korkum aşırı sevgisi surekli sevmek bakmak isteyecek ve oda bir bebek zarar verebilir yapma desem kıskanır bi süre zorlanınca. inatlastiginda yaptığın şey cok guzl bizde ancak oyle vazgeciriyoruz zaten yoksa çığlık çığlığa:)

Duayi bende rica edicem :) friendlyfriendly Benim 1 arkadasimda 3.5 aylik hamile hala emziriyor dr u 5. Aya emzirebilirsin demis. Sende dr a sor ıstersen. O arada alıştırarak vazgeçirirsin

Bizimde 2 yas sendromu belirtileri artti. Herseye hayir parmak da hayir anlamında havada :))) Herseye inatlaşma. Herseye ben yaptim , benim. Cocuklarla oyuncaklarını paylasmamaya da basladi hayir diyo kızıyor ellerinden alıyor hemen :))))

Bende hep düşünüyorum benim mi işlerim hic bitmiyor diye .

Merhaba, sende mi hamilesin. Çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Evet benim kızım bebek doğduğunda tam 2,5yaşında olacak nasipse ve dediğin gibi kesinlikle yapma etme elleme kelimelerini kullanmamalıyız, karşıdan kolay geliyo başedebiliriz diye düşünüyorum ama bakalım işin aslı nasıl olacak:)

Duayi bende rica edicem :) friendlyfriendly Benim 1 arkadasimda 3.5 aylik hamile hala emziriyor dr u 5. Aya emzirebilirsin demis. Sende dr a sor ıstersen. O arada alıştırarak vazgeçirirsin
Polyanna82 canım ben hibor3500 iğne ve progestan kullanıyorum bu ilaçları kullanırken emzirmek içime sinmedi birde kızım artık 23 aylık en azından 2 yaşına kadar emzirebildim diyebilcem çok şükür. En son perşembe sabah emzirmiştim 5 gün oldu.

bana kolay gelmiyor valla bakmaktan ilgilenmekten degil korkum . dedigim gbi asiri ilgili bebeklere o beni korkutuyor ama bas edebiliriz biz güçlü anneleriz

Amin canım çok şükür ben de hamileyim inşallah sağlıkla devamı gelir. Sen nasılsın doğum ne zaman nasipse?
Sağol canım. iyiyim sona yaklaştık. Kızımla biraz zor bir gebelik geçirdim. Ilk gebelik cok kolaymış. Doğum rabbim nasip ederse 16 ekim de. Senin hamileliğin nasil geçiyor.

kızlar uzun zamandır giremiyorum, yeni hamisler olmuş maşallah, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. bu perşembe 2 yaş olacak oğlum, zaman hem zor hem de hızlı geçiyor. cuma aşımız var, yaptıran, sorun yaşayan oldu mu? kışlık viccodan bot aldım. geçen kış sonu montunu almıştım ama aldığım pantalonlar 24-36ay çok büyük oldu tutturamadım. 18-24 alsam iyiymiş insalah bir dahaki kış olur :)

Canım 2 yaş aşısını ben yaptırdım. zaten tek bir aşı yapıyorlar. Ateş vs olmadı çok rahat geçirdik biz, hatta akşamında çocukları banyo falan da yaptırdım..

Cuma günü ezan ve sela arasında bir defa buruc süresi okuyup çocuğu sütten kesmeye niyet ediyoruz bir hafta daha emzirmeye devam ediyoruz ertesi cuma günü kesiyoruz
Biraz tuza ve bala ayrı ayrı yedişer kadir süresi okuyup ikisini karıştırıyoruz cocuk emmek istediğinde memeye sürüyoruz cocuk onun tadını aldığında sütün tadı degismis deyip emmek istemezmis bırakması kolay olurmuş. Her istediğinde bu karisimdan surebiliriz
Gündüz kestikten sonra üç gece birer defa emziriyoruz üç günden sonra gece de bırakıyoruz
Allahım kolaylık versin inşallah

Bende gelecek haftalarda denemeyi düşünüyorum. Şuan çocuklar hasta ablalarından kaptılar yine, burunları tıkalı..İyileştikleri gibi deneyeceğim..

Canım memeyi bırakmak çocuğun ilk büyük sınavı ve tiksindirmeden yapmak lazım. Konuşarak, anlatarak yavaş yavaş bırakmak en iyisi.

Kızlar düşük yaptıktan sonra 108 kiloya çıktım. Şimdi 8 kilo verdim. 100 kilo gibi görünmüyorum ama öyleyim maalesef. Bana kalsa 50 kilo olmak istiyorum yani vermişken yarımı vereyim diyorum ama ideal kilom 64’müş :)

Neyse ilk 2 yaşta süt çocuğunu terbiye etmek için yapılan tüm sınırlamalar bebeği hırçınlaştırır ve temel güveni zedeler. Ama yapmadan duramıyoruz işte. Durdurmasam sokakta yere yatıp yeri yalayacak. Bundan sonrası daha zor. Allah hepimize kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…