- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
Ablamin bebegi var doğduğu günden beri hastası onun bakar sever . bi kere emzirmek bile istedi . asla zarar vermiyor bnde bebek gelince cok sevineceğini düşünüyorum tek korkum aşırı sevgisi surekli sevmek bakmak isteyecek ve oda bir bebek zarar verebilir yapma desem kıskanır bi süre zorlanınca. inatlastiginda yaptığın şey cok guzl bizde ancak oyle vazgeciriyoruz zaten yoksa çığlık çığlığa:)İnat damarı bizimkininde tutar arada bu durumlarda ısrarcı olmuyorum hiç tamam kızım sen nasıl istersen diyorum önemli bişeyse bikaç dk sonra tekrar teklif ediyorum ve 2.de çoğu zaman inatlaşmıyor. Hepsi başka başka karakterler canım bakalım eve kardeşleri gelince napıcaklar, bizimki oyuncak bebek hastası ya eve canlısı gelince memnun olur diyorum ama bilmiyorum:)
Memnunum ben canım sürekli kullanıyorum üşümüyor terlemiyor, tog nedir hicbir bilgim yok büyük oğluma almıştım her sene boy boy şimdi kardeşi kullanıyor istersen fotoğraf atabilirim.
Canım bence böyle yapma. Ayrıca şuanda tandem yapan çok anne var. Neden kesiyorsun ki? Eğer keseceksen de bence kızında travma yaratmadan kesmeye çalış. Sana kolaylıklar diliyorum. Halam kızının bir dua okuyarak kestiğini söylemişti. Öğrenirsem sana yazayım. Süreç çok kolay geçmiş falan demişti.
ameliyattan sonra 3 hafta sargıda kaldı. açılalı 1 hafta oluyor. daha iyi çok şükür ama tabi hala kırmızı. yeni deri geliyor şimdi.
Canım telefon verme bence. Çok fazla radyasyona maruz kalır. Tv’den izlet en azından. Ben de başa çıkamıyorum artık.
Çok büyüdü ve hareketlendi. Yetemiyorum resmen. Bugün kızımla evde olacağım diye sevindim ama burnumdan getirdi. Tüm gün uyumadı, yemek yemedi, sürekli her isteğinde çığlık çığlığa ağladı. 2 yaş çok beter bir şeymiş. Bir yaşındayken yaptığı hiçbir şeyi yapmıyor. Bay bay bile yapmıyor artık. Sanki bizi sinirlendirmek için fırsat arıyor gibi hep.
Sağ Salim atlatırız inşallah bu dönemi. Ben de düşük yapmasam 16 eylülde Doğum yapacaktım. Nasıl baş ederdim hayal bile edemiyorum şu an. Allah hepimize kolaylık versin
Kızım da kremi çok seviyor. O yüzden kimyasal olmayan krem alıp ellerine, bacaklarına sürüyoruz birlikte. Bugün eşim evde ve kızım çok mutlu. Sürekli gelip bana sarılıyor, canımm diyor. Sonra babasıyla oynamaya devam ediyor. Ben de tabii hep iş yapıyorum. Temizlikçi de geliyor ama hiç bitmiyor ev işi.
Diyete başlamıştım. Çok şükür 8 kilo verdim. Biraz daha zayıflayayım inşallah Allah bir evlat daha nasip eder.
çok sağol canım. tam olarak geçmedi. yürüyorum çok şükür ama hala kocaman bir kırmızılık var. inşallah iz kalmazCok gecmis olsun canim ya hala gecmedi değil mi
benim kız daha yeni yattı :/ evin içinde manyak gibi geziyorum artıkBende hep düşünüyorum benim mi işlerim hic bitmiyor diye .
Merhaba, sende mi hamilesin. Çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.@nisandeniz çok şükür canım 6+0da kalp atışını gördük 4gebeliğimde de kalp atışını duyamamaktan kürtaj olduğum için bu bana mucizeydi, İnşallah sağlıkla devam eder. Bugün 6+2 olduk.
Evet benim kızım bebek doğduğunda tam 2,5yaşında olacak nasipse ve dediğin gibi kesinlikle yapma etme elleme kelimelerini kullanmamalıyız, karşıdan kolay geliyo başedebiliriz diye düşünüyorum ama bakalım işin aslı nasıl olacak:)Ablamin bebegi var doğduğu günden beri hastası onun bakar sever . bi kere emzirmek bile istedi . asla zarar vermiyor bnde bebek gelince cok sevineceğini düşünüyorum tek korkum aşırı sevgisi surekli sevmek bakmak isteyecek ve oda bir bebek zarar verebilir yapma desem kıskanır bi süre zorlanınca. inatlastiginda yaptığın şey cok guzl bizde ancak oyle vazgeciriyoruz zaten yoksa çığlık çığlığa:)
Duayi bende rica edicem :)friendlyfriendly Benim 1 arkadasimda 3.5 aylik hamile hala emziriyor dr u 5. Aya emzirebilirsin demis. Sende dr a sor ıstersen. O arada alıştırarak vazgeçirirsin
Amin canım çok şükür ben de hamileyim inşallah sağlıkla devamı gelir. Sen nasılsın doğum ne zaman nasipse?Merhaba, sende mi hamilesin. Çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bana kolay gelmiyor valla bakmaktan ilgilenmekten degil korkum . dedigim gbi asiri ilgili bebeklere o beni korkutuyor ama bas edebiliriz biz güçlü annelerizEvet benim kızım bebek doğduğunda tam 2,5yaşında olacak nasipse ve dediğin gibi kesinlikle yapma etme elleme kelimelerini kullanmamalıyız, karşıdan kolay geliyo başedebiliriz diye düşünüyorum ama bakalım işin aslı nasıl olacak:)
Sağol canım. iyiyim sona yaklaştık. Kızımla biraz zor bir gebelik geçirdim. Ilk gebelik cok kolaymış. Doğum rabbim nasip ederse 16 ekim de. Senin hamileliğin nasil geçiyor.Amin canım çok şükür ben de hamileyim inşallah sağlıkla devamı gelir. Sen nasılsın doğum ne zaman nasipse?
Canım 2 yaş aşısını ben yaptırdım. zaten tek bir aşı yapıyorlar. Ateş vs olmadı çok rahat geçirdik biz, hatta akşamında çocukları banyo falan da yaptırdım..kızlar uzun zamandır giremiyorum, yeni hamisler olmuş maşallah, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. bu perşembe 2 yaş olacak oğlum, zaman hem zor hem de hızlı geçiyor. cuma aşımız var, yaptıran, sorun yaşayan oldu mu? kışlık viccodan bot aldım. geçen kış sonu montunu almıştım ama aldığım pantalonlar 24-36ay çok büyük oldu tutturamadım. 18-24 alsam iyiymiş insalah bir dahaki kış olur :)
Cuma günü ezan ve sela arasında bir defa buruc süresi okuyup çocuğu sütten kesmeye niyet ediyoruz bir hafta daha emzirmeye devam ediyoruz ertesi cuma günü kesiyoruzDuayi bende rica edicem :)friendlyfriendly Benim 1 arkadasimda 3.5 aylik hamile hala emziriyor dr u 5. Aya emzirebilirsin demis. Sende dr a sor ıstersen. O arada alıştırarak vazgeçirirsin
Canım memeyi bırakmak çocuğun ilk büyük sınavı ve tiksindirmeden yapmak lazım. Konuşarak, anlatarak yavaş yavaş bırakmak en iyisi.Cuma günü ezan ve sela arasında bir defa buruc süresi okuyup çocuğu sütten kesmeye niyet ediyoruz bir hafta daha emzirmeye devam ediyoruz ertesi cuma günü kesiyoruz
Biraz tuza ve bala ayrı ayrı yedişer kadir süresi okuyup ikisini karıştırıyoruz cocuk emmek istediğinde memeye sürüyoruz cocuk onun tadını aldığında sütün tadı degismis deyip emmek istemezmis bırakması kolay olurmuş. Her istediğinde bu karisimdan surebiliriz
Gündüz kestikten sonra üç gece birer defa emziriyoruz üç günden sonra gece de bırakıyoruz
Allahım kolaylık versin inşallah
Bende gelecek haftalarda denemeyi düşünüyorum. Şuan çocuklar hasta ablalarından kaptılar yine, burunları tıkalı..İyileştikleri gibi deneyeceğim..