Lumberjack var. Kalitesi güzel.kızlar vicco 'dan başka ne marka var bot için
tamam teşekkür ederimLumberjack var. Kalitesi güzel.
Rica ederim canım.tamam teşekkür ederim
geçmiş olsun canı sağ olsun da kuzuların. nice sağlıklı mutlu yaşları olsunoğlumun doğum günü yarın ve bu gün hastalandı. çok fazla hapşırıyor ve burnu akıyorAllah dermansız dertlerden korusun...biz yaşımıza hasta giriyoruz.
50 kişiye göre normal bi fiyat gibiPazae günü sen biz kutlayacağız. Geçen sene evde yapınca kimseyi çağıramamıştık. Şimdi dışarıda kutlayacağız. 50 kişi kadar oluyoruz. Ve çok şade tutmama rağmen 1000 lirayı buldu kızlar
teşekkür ederiz teyzesigeçmiş olsun canı sağ olsun da kuzuların. nice sağlıklı mutlu yaşları olsun ♥
kızlar uzun zamandır giremiyorum, yeni hamisler olmuş maşallah, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. bu perşembe 2 yaş olacak oğlum, zaman hem zor hem de hızlı geçiyor. cuma aşımız var, yaptıran, sorun yaşayan oldu mu? kışlık viccodan bot aldım. geçen kış sonu montunu almıştım ama aldığım pantalonlar 24-36ay çok büyük oldu tutturamadım. 18-24 alsam iyiymiş insalah bir dahaki kış olur :)
Cuma günü ezan ve sela arasında bir defa buruc süresi okuyup çocuğu sütten kesmeye niyet ediyoruz bir hafta daha emzirmeye devam ediyoruz ertesi cuma günü kesiyoruz
Biraz tuza ve bala ayrı ayrı yedişer kadir süresi okuyup ikisini karıştırıyoruz cocuk emmek istediğinde memeye sürüyoruz cocuk onun tadını aldığında sütün tadı degismis deyip emmek istemezmis bırakması kolay olurmuş. Her istediğinde bu karisimdan surebiliriz
Gündüz kestikten sonra üç gece birer defa emziriyoruz üç günden sonra gece de bırakıyoruz
Allahım kolaylık versin inşallah
Bende gelecek haftalarda denemeyi düşünüyorum. Şuan çocuklar hasta ablalarından kaptılar yine, burunları tıkalı..İyileştikleri gibi deneyeceğim..
doğum günleri yaklaşıyor herkesin :)
ben geçen sene yapamamıştım doğru düzgün. bu kez acısını çıkarmak istiyorum :)) süsler, hediyeler, pastalar, fotolar... hatta stüdyoda çekilmek istiyorum. allah nasip etsin inşallah
oğlumun doğum günü yarın ve bu gün hastalandı. çok fazla hapşırıyor ve burnu akıyorAllah dermansız dertlerden korusun...biz yaşımıza hasta giriyoruz.
canım biz bu hafta yatıracaktık nezle olunca erteledik.menenjit b aşısını biz de yaptırmadık ama kadir tuğcu 10yas sonrası diyor bizim doktorlar 3aydan sonra diyor aklım karışık o konuda.daha önce 13aylikkek tek doz menactra yaptırdık. bexsero konusunda emin olamadım.Selam canım. Ben dun yaptırdım aşısını bir sorun yaşamadık. Dr bu aşıda sıkıntı olmaz dedi. Ama menenjit icin yeni asi geldi 2 doz daha yapicaz dedi o biraz sarsar dedi.onu yaptırmadım daha. Bende kurutmada ceker diye gecen kış kiyayetleri 18-24 almistim. Simdi onlar oluyor ama gezmelik bir kac alayim diyorum ama dedigin gibi beden cok arada kaldi kararsiz kaldim. Bot nasil bisey aldin?
nice güzel yıllara inşallah :)Kizlar netten set aldim böyle cok guzel oldu süslemeler. Evde dogum günü yapacaklara fikir olsun dedim. Hic uğraşmadım tek tek almaya
canım biz bu hafta yatıracaktık nezle olunca erteledik.menenjit b aşısını biz de yaptırmadık ama kadir tuğcu 10yas sonrası diyor bizim doktorlar 3aydan sonra diyor aklım karışık o konuda.daha önce 13aylikkek tek doz menactra yaptırdık. bexsero konusunda emin olamadım.
bot viccodan aldım, tabanı çok hafif
canım biz bu hafta yatıracaktık nezle olunca erteledik.menenjit b aşısını biz de yaptırmadık ama kadir tuğcu 10yas sonrası diyor bizim doktorlar 3aydan sonra diyor aklım karışık o konuda.daha önce 13aylikkek tek doz menactra yaptırdık. bexsero konusunda emin olamadım.
bot viccodan aldım, tabanı çok hafif