- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 16.870
Ya ne güzel. Burası daha dün ısındı. İlk kez baharlık montla çıktıkBende arastirmadayim.hem rahat hem yazlik olsun diyorum.havalar biden isindi.spor ayakkabi da benim bile ayaklarim terlemeye basladi..
Cookkk guzelmis canim.gule gule giysin kuzucuk.rahat biseye benziyor gercekten bende bakayim hemen cok sagol :)
bir ayakkabı alamadım. vicco'ya gittim yazlık modeller ya çok açık geldi sandalet gibi ya da sporlar yaz için terletir gibi...alıp memnun kalan var mı? tabanı kıvrılan yumuşaklıkta, hafif ?
Hem işte hem evde çalışan, derleyen, toplayan, bir araya getiren, yorulan, tükenen ama her insanın hayatında bir tanecik olan anneler, 1 mayısımız kutlu olsun.
Emeğimizin karşılığı yuvamızda hep mutluluk olsun
Ben Nike sandalet de aldım spor ayakkabı da aldım. Önceki spor ayakkabısını 7 ay giydi yani hemen küçülmedi ayakkabı. Bunu da kışın da giyer diye düşünüyorum.Bende hala alamadim . Ne alsam kararsiz kaldim. Nike sunray protect alanlar ayrıca baska spor ayakkabı alacakmisiniz?
Büyük kızımda olmuştu keşke insan neden olduğunu bilse.. Gece terörü ileri yaşta oluyor ve olsa direk anlarsın, inşaallah kısa zamanda geçergünaydın kızlar, umarım herkes iyidir artık yazan pek yok buralara. 3 gecedir oğlum çığlıkla uyanıyor, kucağımda durmuyor, yere bırakınca daha çok ağlıyor, emzireyim diyorum olmuyor. zar zor sakinlestiriyorum. sonra emerek uyuyor ve sabah bu yüzden geç uyanıyor. kahvaltı sarkıyor, uyku saati sarkıyor. öğleden sonra uykusu sarkınca unutmayayım desem dayanamıyor. bu ara bi dengesizlik var anlamadım. gece terörü okudum ona da benzemiyor. kâbus desem tesadüf gibi 3 gecedir 2-3 gibi oluyor.
Evet bir tane vicco spor ayakkabı var yedekte olsun diye almıştımBende hala alamadim . Ne alsam kararsiz kaldim. Nike sunray protect alanlar ayrıca baska spor ayakkabı alacakmisiniz?
Canım acaba yarım gün kreşe mi versen seneye? Belki biraz enerji atar rahatlar. Bizim evden dışarı çıkmadığımız bir gün olmuyor hatta genelde günde 2-3 defa çıkıyoruz. Günün yarısı sokaktayız yani. Annen muhtelemen o kadar çıkaramıyordur. Çocukta enerji topuna döner doğal olarak.bnfe hergün bakıyorum ama kimse yazmıyor. çok yorgubum kızlar oğlum gitgide zor bi çocuk oluyor. aşırı hareketli 1 lokma bişey yrmiyor bugğn hiç bir şey yeöedi avm ye mevsimlik bişeyler almaya gitmiştik dişimi sıkmaktan başım ağrıdı resmen. 1 sn durmuyor. tamam çpcuk ztn durmasın ama hep zararlı şeyler yapıyor. sanırım okula başlayınva hergün eve şikayet getiren bi tip olacak. aç duruo çocuk resmrn sinirimfen ağlamak üzereyim
Ben Nike sandalet de aldım spor ayakkabı da aldım. Önceki spor ayakkabısını 7 ay giydi yani hemen küçülmedi ayakkabı. Bunu da kışın da giyer diye düşünüyorum.
Ebebek indiriminden bir tane keten ayakkabı aldım. Crocs çakması da bir terlik aldım. Kuzenim de süslü bir keten ayakkabı almış sağ olsun. Gündüz denize akşam parka gittiğimiz için çok çeşit lazım oluyor. İyi oldu bizim için
Evet bir tane vicco spor ayakkabı var yedekte olsun diye almıştım
Selam:)valla ben 3 tane olunca giremiom bile.görmeyeli site bile kendini yenilemis :)Zor buldum :)umarım iyisinizdir...Kızlar eski sayfalara baktım da ne çok arkadaşımız var artık yazmayan. Hepsini hatırlıyorum. Keşke kopmamak mümkün olsa.
Aslında biz buradan on beş kişi kadar bir grup tanıştık, sosyal medyada hâlâ görüşüyoruz. Hatta birkaç arkadaş bir arkadaşın doğumunda hastaneye gittiler :) onların hiçbiri de buraya yazmıyor artık. Grubumuz iyice sessizleşti
Allah kolaylık versin canım. Büyüdüklerinde ne güzel olacak ama şimdi çok zor di mi :)Selam:)valla ben 3 tane olunca giremiom bile.görmeyeli site bile kendini yenilemis :)Zor buldum :)umarım iyisinizdir...
bir tane ile saçımı zor tarıyorum, Allah kolaylık versin. ama kardeş çok güzel bir şey, bazen kendimi suçlu hissediyorum onu bu hayatta yalnız bıraktığın içinSelam:)valla ben 3 tane olunca giremiom bile.görmeyeli site bile kendini yenilemis :)Zor buldum :)umarım iyisinizdir...
Sorma anam ağladı :)Allah kolaylık versin canım. Büyüdüklerinde ne güzel olacak ama şimdi çok zor di mi :)
Kumaşı delikli, hava alıyor, aşırı hafif. Ancak ne olursa olsun kapalı ayakkabı olduğu için yaz döneminde çokta kullanacağımızı düşünmüyorum(geçen yıldan tecrübe ile). Elimde bir de eklediğim deniz ayakkabısından var. Şayet daha da yazlık olsun diyorsun bu deniz ayakkabıları şahane oluyor tavsiye ederim.Nasil bir sey aldın rica etsem foto atarmisin? Ben nasil bisey alayim kararsızim
Sonuçlar güzel görünüyor.Benim oğlum da çok hareketli hiç durmuyor hep zarar ziyan peşinde eli dursa ayağı durmuyo yemek yedirmek ölüm şurup içirince kendini kusturuyor kusmuk temizlemekten bıktım.2. Çocuk düşünmüyorum bu yüzden onu yalnız bırakacağım için kendime bazen kızıyorum. Sonuçlar nasıl sizce?