2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
bir marangoza yaptırsan?

Ben de daha almadım yaz sonunda almayı dusunuyorum.Bizim kendi yatagımız zero stres mondıden almıstık. Annemler istikbalden aldı kalın pedli bir yatak sleepwelldi sanırım. Acayip rahat.Bir tarafı sert bir tarafı orta yumusak şokta ve ayrıyeten bir de vısco pedi var.Onu istediğin tarafa kullanabılıyorsun.Oyle rahat kiKızıma onun tek kişiliğini alacağım. Su tayin işi bi belli olsa catılı montessorilerden dusunuyorum ben de. İnşallah yatak odamız buyuk olur. O yatagı da kendi odama kurduracagım.Belli olsa hayırlısıyla tayin yerimiz her sey olacak da daha beklemedeyiz bakalım

bir marangoza yaptırsan?
Biz Bursa da 2 marangoz sorduk catılı montessoriye 4000 civarı fiyat verdiler.İnstagramda cok cok uygun fiyatlar. Tabi malzeme aynı değildir ama zaten en fazla 4 5 yıl kullanır sonra zaten belki kendisi bir oda takımı begenır ister diye dusunuyorum. 4000 e demez ki bunun bir de yatagı var neredeyse 5000 e gelıyor

yuh tek bir yatağa o kadar fiyat?! çatıya da ne gerek var. ben karyola alacam kızıma. kenarına da korkuluk yaptıracam. uzun yıllar kullanır.

yuh tek bir yatağa o kadar fiyat?! çatıya da ne gerek var. ben karyola alacam kızıma. kenarına da korkuluk yaptıracam. uzun yıllar kullanır.
Catı hosuma gıdıyorAma catı olmasa da fiyat cok degısmıyor zaten.Bizim beşik buyuyen yatak olabılıyor aslında ama yıne de guvenemem düşer diye. Yanlara koruyucu alsam gene uyanınca falan dusebilir cok hareketli cunku.Kısıtlamadan tehlıkeyı en aza ındırmeye calısıyorum evde hepBir de buyuyen beşik normal beşik olarak kalsın kardeşi yatar diye dusunuyorum.Kulpları pembeydi mavi kulp da almıstık satın alırken Onları takarız sadece iç kenar korumalıkları kaldı onlar da pembeliydi ben de erkege uygun bir şeyler bakıyorum su an ama fiyatlar ucmus her seyde malesef

afedersin hoşuna gidiyor olabilir tabi:) içinize doğmuş demek mavi de almışsınız:) inşallah istediğin gibi bulursun canım.

afedersin hoşuna gidiyor olabilir tabi:) içinize doğmuş demek mavi de almışsınız:) inşallah istediğin gibi bulursun canım.
Eşim o zaman mavi kulp hediye etmezseniz almam demişti satıcılaraHalbuki pazarlık bile yapmaz hiçbir şeyde ben de begenmedi bahane uyduruyor sanmıştım meğer içine dogmus. Ustelik butun cocuklarımız kız olsun derdi İnşallah canım senin ki bakalım ne kız mı erkek mi Heyecan var mı heyecan

aslında kız da olsa sevinirim ama erkek olsun istiyorum. değişiklik olur:))) hep bi kız bi oğlu olanlara imrenirdim. sağlıklı olsun hayırlı olsun da.
heyecan yok ya. hamile olduğumu bile unutuyorum bazen. şaka gibi geliyor hala:)) bugün kızım 1 yaşında bir bebeği sevdi. allahım o nasıl sevmek. her zaman böyle çocuklara bayılıyor. o zaman iki kardeşi bi arada hayal ediyorum çok hoşuma gidiyor :)

Aynen canım saglıklı olsun da kız erkek farketmiyor.İkisinin saglıkla oynadığı gunleri goruruz gorursun inşallahEşin ne diyor sevinmiştir erkekler cabuk alısıyor

Aynen canım saglıklı olsun da kız erkek farketmiyor.İkisinin saglıkla oynadığı gunleri goruruz gorursun inşallahEşin ne diyor sevinmiştir erkekler cabuk alısıyor
amin canım siz de inşallah :)
eşim ilk duyduğunda şaşırdı. sonra sevindi tabi. evet onlar daha çabuk adapte oluyor karnında alışması gereken biziz :))

amin canım siz de inşallah :)
eşim ilk duyduğunda şaşırdı. sonra sevindi tabi. evet onlar daha çabuk adapte oluyor karnında alışması gereken biziz :))
Senin daha yeni zamanla alısırsın benimsersin Ben İlk aylarda acayip bir grip olmustum kendimi cok gucsuz hıssedıyordum. Aman dıkkat et sen de. Bol bol enerjiye ihtiyacımız var.Doktora gıttın mı peki yakında kese kalp atısları derken alısverıste bulursun kendini

bir önceki mesajı okusana beceremedim düzeltme yaptım :)
daha gitmedim. doktoru değiştiririm belki bakınıyorum hala. kızımın çoğu kıyafetini saklamışım. tabi yenidoğan zıbın falan lazım yine.

gordum canım sımdıaynen yaz bebeği olacak bu sefer bakalım nasıl olacak yazın yenidogan bakımı.Ben de kızımın kıyafetlerin sakladım hep. Bır ara soyle bır elemek lazım hangısı olur hangısı olmaz. Genelde kız kıyafetleri oldugu için cogu işime yaramayacak sanırım

eviniz serinse rahat edersiniz. olsun 3.ye sakla sen de :)

eviniz serinse rahat edersiniz. olsun 3.ye sakla sen de :)
Elbiselere kıyamıyorum bir kere bile giymedikleri var onları saklarım kesinÖzel gunlerde gıydıklerını de saklarım kendi kızı olursa inşallah ona giydirir belkiEv durumu su an oturduğum ev yazları cok sıcak kısları soguk ben de anlamadımSark görevimiz var belki gittiğimiz yer soguk olur dıcem ama Mardin falan yazdık basa hepten sıcak yerler yani

benim de öyle 1 kere bile giymedi bazılarını. cephesi güzel olursa eser yav :)

Evet montessori yatak bende cok istiyorum ama fiyatlar ucmus.bende kendim yapmaya karar verdim bakalim.youtubede bi kadin kendisi yapmis.citalari kestiriyorsun sadexe montesini biz yapicaz.olculeri vs herseyini asama asama paylamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…