2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ben daha doktora gıtmedım. 22 subatta insallah :)

Bende henüz gitmedim 8 şubat a randevu aldım acaba yanlış mı yapıyorum diye endişe etmeye başladım . Tüp bebek yaptırdığımda bir sürü vajinal düşük önleyici jel ve ilaç kullanmıştım onun haricinde de iğne. Şuan herşeyi oluruna bıraktığım için korkuyorum açıkçası

Betaya ılk gebelık testı zamanında bakmıstık ıkı gunde ıkı kattan fazla artması lazım dıye . Keseyı de salı gunu gorduk cok sukur sımdı kalp atıslarını gormek ıcın ıkı hafta sayıyorum kızlar herseyın yolunda gıtmesı ıcın dua edın

İnşallah canım herşey yolunda gider sıkıntısız güzel bir hamilelik geçiririz

Merhaba :-) ben de bu gün öğrendim gebe olduğumu. Test yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı. Kan tahlil sonucuna göre epey yeni olmalı gebelik. Otomatik hesapladım tahmini tarih 6 ekim. Artık bende aranızdayım.

Merhaba :-) ben de bu gün öğrendim gebe olduğumu. Test yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı. Kan tahlil sonucuna göre epey yeni olmalı gebelik. Otomatik hesapladım tahmini tarih 6 ekim. Artık bende aranızdayım.
Hadi gozun aydın hosgeldın aramıza. :anneadayı::temizlik:

Bende henüz gitmedim 8 şubat a randevu aldım acaba yanlış mı yapıyorum diye endişe etmeye başladım . Tüp bebek yaptırdığımda bir sürü vajinal düşük önleyici jel ve ilaç kullanmıştım onun haricinde de iğne. Şuan herşeyi oluruna bıraktığım için korkuyorum açıkçası
Doktorun gerektıgınde gereklı onlemı alır dıye dusunuyorum. Allaha emanetler sıkma canını :KK36::KK200:

Ya sanırım ya cok yeni hamileyim yada bu test beni kandırıyor. Dün çift çizgiyi görür görmez doktora gittim kan tahlili için. Beta hcg değerim 2 çıktı. Ben yurt dışındayım maalesef her gün veya 2 güne bir tekrarlayamıyorum tahlili. Kadın da ya bebek yok yada cok yeni dedi. 8-10 gün sonra gel tekrarlarız dedi.

Bu sabah tekrar gebelik testi yaptım boş çıktı. Niyetim bir kaç gün her sabah ilk idrarda tekrarlamaktı ama şimdi korkuyorum.

Ya sanırım ya cok yeni hamileyim yada bu test beni kandırıyor. Dün çift çizgiyi görür görmez doktora gittim kan tahlili için. Beta hcg değerim 2 çıktı. Ben yurt dışındayım maalesef her gün veya 2 güne bir tekrarlayamıyorum tahlili. Kadın da ya bebek yok yada cok yeni dedi. 8-10 gün sonra gel tekrarlarız dedi.

Bu sabah tekrar gebelik testi yaptım boş çıktı. Niyetim bir kaç gün her sabah ilk idrarda tekrarlamaktı ama şimdi korkuyorum.
Canım bende yurt dısındayım. Yeniyse zaten hemen gorunmez ilk testin pozitifti. Sonraki bos cıktı derken testmi bozuktu hıc bısey cıkmadımı.

Gunaydinn ekim annelerii.ben bugün dra gitcem daha keseyi gormemistm bugun de zor gibi 2bin olmamistr daha degerm sanirim ama goruruz umarim 4+6 imisim bugun.siz ne zaman gordunuz

Malesef kimyasal gebelikmis düşük yaptım. Bugün sabah gittik tekrar tahlil yapıldı değerler zar zor çıktığı 400den 60 a düşmüş. Bu ay malesef kısmet olmadi.
Geçmiş olsun cnm Rabbim bir daha yaşatmasın. İnşallah bu ay hamilelik sağlıklı bir şekilde gerçekleşir

X