- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.969
Ben daha doktora gıtmedım. 22 subatta insallah :)kızlar siz beta hcg ye baktırdınız mı ya da kese ye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha doktora gıtmedım. 22 subatta insallah :)kızlar siz beta hcg ye baktırdınız mı ya da kese ye
İyi geceler canım.Bir gün daha bitiyor
İyi geceler herkese
Ben daha doktora gıtmedım. 22 subatta insallah :)
Betaya ılk gebelık testı zamanında bakmıstık ıkı gunde ıkı kattan fazla artması lazım dıye . Keseyı de salı gunu gorduk cok sukur sımdı kalp atıslarını gormek ıcın ıkı hafta sayıyorum kızlar herseyın yolunda gıtmesı ıcın dua edın
H.g cnm malesef bende daha grmedm bende carsanba gidicem
Malesef kimyasal gebelikmis düşük yaptım. Bugün sabah gittik tekrar tahlil yapıldı değerler zar zor çıktığı 400den 60 a düşmüş. Bu ay malesef kısmet olmadi.@hepsi-bu-kadar canım doktora gidecektin ne oldu sonuç nedir?
Canım hayırlısı olsun ınsallah tekrar hamıle kalırsın.Malesef kimyasal gebelikmis düşük yaptım. Bugün sabah gittik tekrar tahlil yapıldı değerler zar zor çıktığı 400den 60 a düşmüş. Bu ay malesef kısmet olmadi.
Hadi gozun aydın hosgeldın aramıza.Merhaba ben de bu gün öğrendim gebe olduğumu. Test yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı. Kan tahlil sonucuna göre epey yeni olmalı gebelik. Otomatik hesapladım tahmini tarih 6 ekim. Artık bende aranızdayım.
Doktorun gerektıgınde gereklı onlemı alır dıye dusunuyorum. Allaha emanetler sıkma canınıBende henüz gitmedim 8 şubat a randevu aldım acaba yanlış mı yapıyorum diye endişe etmeye başladım . Tüp bebek yaptırdığımda bir sürü vajinal düşük önleyici jel ve ilaç kullanmıştım onun haricinde de iğne. Şuan herşeyi oluruna bıraktığım için korkuyorum açıkçası
Hoş bulduk canimHadi gozun aydın hosgeldın aramıza.
Kac haftalıksın canım :)Hoş bulduk canim
Canım bende yurt dısındayım. Yeniyse zaten hemen gorunmez ilk testin pozitifti. Sonraki bos cıktı derken testmi bozuktu hıc bısey cıkmadımı.Ya sanırım ya cok yeni hamileyim yada bu test beni kandırıyor. Dün çift çizgiyi görür görmez doktora gittim kan tahlili için. Beta hcg değerim 2 çıktı. Ben yurt dışındayım maalesef her gün veya 2 güne bir tekrarlayamıyorum tahlili. Kadın da ya bebek yok yada cok yeni dedi. 8-10 gün sonra gel tekrarlarız dedi.
Bu sabah tekrar gebelik testi yaptım boş çıktı. Niyetim bir kaç gün her sabah ilk idrarda tekrarlamaktı ama şimdi korkuyorum.
Geçmiş olsun cnm Rabbim bir daha yaşatmasın. İnşallah bu ay hamilelik sağlıklı bir şekilde gerçekleşirMalesef kimyasal gebelikmis düşük yaptım. Bugün sabah gittik tekrar tahlil yapıldı değerler zar zor çıktığı 400den 60 a düşmüş. Bu ay malesef kısmet olmadi.
Cnm beenim yaaa sen hosgeldin sefalar getirdin... benimde hic belli etmez cnmm belki ekim olur... bazen 1 kac gun oynuyu biliyosunEylül annesi olacağım inşallah ama konu sahibi Ask-I Zuleyha olunca gelmek istedim hepinize hayırlı olsun bebişleriniz sağlıkla gelsinler inşallah
Cok sukur cnm Cok sevindim Darisi biz gormeyenlere olsun....Merhaba kızlar, bugün keseyi gördüm çok şükür, darısı başınıza :) Kalp atışı için 2 hafta sonra gidicem