2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım hayırlısı olsun ınsallah tekrar hamıle kalırsın. :KK200:
Teşekkür ederim canım. inşallah doktoruma sordum tekrar gebelik için biraz beklemelimiyim diye. gerek olmadığını söyledi. zaten çok küçüktü kürtajsız hemen attı. Hemen folikasit ve balıkyağı takviyesine başladım:) Bu ay hamile kalsam yine sorun yaşarmıyım ki

Teşekkür ederim canım. inşallah doktoruma sordum tekrar gebelik için biraz beklemelimiyim diye. gerek olmadığını söyledi. zaten çok küçüktü kürtajsız hemen attı. Hemen folikasit ve balıkyağı takviyesine başladım:) Bu ay hamile kalsam yine sorun yaşarmıyım ki
Canım sorun yasamayı dusunme kendıne ıyı bak o takvıyelerıde kullan. İnsallah sorun yasamazsın :)

Geçmiş olsun cnm Rabbim bir daha yaşatmasın. İnşallah bu ay hamilelik sağlıklı bir şekilde gerçekleşir
Bu ay kalsam yumurtlama gününü tutturabilir miyim acaba? Normalde ayin 19unda veya 20sinde hastalanmam gerekiyordu ama gebelikten dolayı düşük ve regli 28inde başladı. Ben ne zaman yumurtlarım acaba

Gunaydinn ekim annelerii.ben bugün dra gitcem daha keseyi gormemistm bugun de zor gibi 2bin olmamistr daha degerm sanirim ama goruruz umarim 4+6 imisim bugun.siz ne zaman gordunuz
Belki goremezsın canım ilk hamılelıgımde 5+3 te gormustum keseyi. Goremezsende sorun yapma :)

Belki goremezsın canım ilk hamılelıgımde 5+3 te gormustum keseyi. Goremezsende sorun yapma :)

Yaa cuma gunu de gitcemde o zaman bile gorememe ihtimalim var yani.nyse saglikli olsun da.kan verdm muayeneyi aksamustu olcam bakalm

Malesef kimyasal gebelikmis düşük yaptım. Bugün sabah gittik tekrar tahlil yapıldı değerler zar zor çıktığı 400den 60 a düşmüş. Bu ay malesef kısmet olmadi.

Çok gecms olsun canim.suan kendini sagligini toparlaman lazim dikkat et kendine.insaallah en yakin zamanda sağlıklı gebeligin olur

Merhaba kizlar bende geldimmmmm .....hepimiz icin hayirlisi ne ise o olsun insallah.....
Kimyasal dusuk yapan arkadaslar
ben 2 ay once kimyasal dusuk yaptim ve hic yilmadim devam ettim rabbim bu ay nasib etti cok sukur keseyide gorduk ama kalp sesini henuz duyamadik haftaya insallah .... hamile oldugunuzu anlar anlamaz iliski durumunu kesin arkadaslar cok hasssas bir donem gercektende ayrica folic asit alimini sakin atlamayin

Merhaba arkadaslar :)
size kisaca kendimden bahsediyim mademki artik burda olucam :halay:

05/01/17 de burun ameliyati oldum, kafayada koymustum ameliyattan sonra artik korunmayi birakicaktik nede olsa 4 yillik evlilik vardi artik :)
Yilbasi gecesi yani 31/12de son adetim olmustu,14/01inde yumurtlama gunum oldugunu sagolsun benim kadar cocugum olsun isteyen arkadaslarim hatirlattida son anda yetistik :oops:
gel gelelim ben son adetim yani yilbasina denk geliyor ordan biliyomda oburlerinin hicbirinin tarihini bilmeyen dikkat etmeyen insanim oyuzden 28gunmu 30mu 35mi bu sekillerde adet donemleri olurmus ama genelinde 28gun olurmus bende 26/01 gibi acayip sancilar basladi dedim kesin adet oluyorum bide biyandan hem bosa umitlenmemek hemde genelinde 6 ay fln surdu cevremde hem arkadaslarin hamile kalma sureleri bende 15gunde cocukmu olur kafasiyla ciddi ciddi adet olmayi bekliyordumki beklemek canima dank etti dun yani 30.gunumde gittim test aldim :)
hee bide bikac gundur geceleri tuvalete kalkiyorum gece 4-5 gibi ki normalde 7.30ta is icin kalkan biri olarak bu uyanmalar cok canimi slkiyordu :kızgın:
iste bu gecede saat 5gibi uyandim dedim gunun ilk idrari testi yapayim bari ve ve ve gordumki Pozitifff :KK49::emir_bebek::rapci::KK200::rolleyes: ben o ayin 14unden supheleniyorum cunku test bayada belirgindi 2 haftalik hamileyim buyuk ihtimal suan :emir_bebek:
mutluluktan uyuyamadim ve sitenize uye oldum baya ilk 8-10 sayfayi okudum bu topic'in sonra sabirsiz oldugum icin son 30dan itibarene gectim burdan tum anne olacaklara olmak isteyenlere ve annelere selamlar olsun :KK15:

Kendimde Ekim ayi dogumlu biri olarak ekim annesi olucagim icin cok mutluyumm :)
burdan artik yazarim tatli gunler hepinize cok konustum yine :skandal::ukala::KK68:

X