- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.969
Yok gecmıyo ama heyecanı aynı sankı ılk bebegın gıbı :)Hmmm hadi bakalım çok varmş daha ben çocuklu olunca vakit daha hızlı geçer daha kolay olur sandım ama olmuyor ya yne de zaman geçmiyor sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok gecmıyo ama heyecanı aynı sankı ılk bebegın gıbı :)Hmmm hadi bakalım çok varmş daha ben çocuklu olunca vakit daha hızlı geçer daha kolay olur sandım ama olmuyor ya yne de zaman geçmiyor sanki
Beklicem cnm haberini Rabim Rast getirir insaAllah....Amin canım inşallah haber veririm sabah
Beklicem cnm haberini Rabim Rast getirir insaAllah....Amin canım inşallah haber veririm sabah
Yok gecmıyo ama heyecanı aynı sankı ılk bebegın gıbı :)
Arkadaşlar kimse istememiş ama topic sahibi bize bat listesi yapabilir mi acaba net bir şekilde görmemiz açısından herkesi. benim bat ım 12 şubat.
Gozun aydın canım ınsallah bu sefer saglıklı olun bebegını alırsın kucagına :)Kızlar hepinize iyi akşamlar
Kısmetse bende eylül ya da ekim annesi olcam. 34 yaşındayım 3 yıldır hamile kalmak için çabalıyorum ve ilk olacak ama kısmet olmadı. Bir sürü testler hsg histereskopi tedaviler 1 negatif aşılama. Eşimde de bende de sıkıntı yok. Geçtiğimiz eylül ayında tüp bebek yaptırdım. İdrar testi pozitif çıktı kan tahlillerimde çok güzel yükseldi ama maalesef boş gebelikmiş kasım ayında kürtaj oldum. Kürtajdan sonra korunmadık ve şimdi tekrar hamileyim. İnanamıyorum nasıl oldu anlamadım senelerdir uğraşıyoruz ama hiç beklemediğim bir anda şubat sonunda tekrar tüp bebek düşünürken hamile kaldım. Tabi hala çok ümitlenmiyorum. Sadece geçen hafta Çarşamba günü evde test yaptım ikinci çizgi hemen belli oldu. Bugün 5 hafta 1 gün. 8 şubata randevu aldım. Bakalım kızlar umarım bu sefer hayal kırıklığına uğramam.
Gozun aydın canım ınsallah bu sefer saglıklı olun bebegını alırsın kucagına :)
Canım hayırlı olsun anne olmak mucize gibi baksana ne guzel duygu, allah saglıkla büyütmeyi de nasip etsınKızlar hepinize iyi akşamlar
Kısmetse bende eylül ya da ekim annesi olcam. 34 yaşındayım 3 yıldır hamile kalmak için çabalıyorum ve ilk olacak ama kısmet olmadı. Bir sürü testler hsg histereskopi tedaviler 1 negatif aşılama. Eşimde de bende de sıkıntı yok. Geçtiğimiz eylül ayında tüp bebek yaptırdım. İdrar testi pozitif çıktı kan tahlillerimde çok güzel yükseldi ama maalesef boş gebelikmiş kasım ayında kürtaj oldum. Kürtajdan sonra korunmadık ve şimdi tekrar hamileyim. İnanamıyorum nasıl oldu anlamadım senelerdir uğraşıyoruz ama hiç beklemediğim bir anda şubat sonunda tekrar tüp bebek düşünürken hamile kaldım. Tabi hala çok ümitlenmiyorum. Sadece geçen hafta Çarşamba günü evde test yaptım ikinci çizgi hemen belli oldu. Bugün 5 hafta 1 gün. 8 şubata randevu aldım. Bakalım kızlar umarım bu sefer hayal kırıklığına uğramam.
Canım hayırlı olsun anne olmak mucize gibi baksana ne guzel duygu, allah saglıkla büyütmeyi de nasip etsın
Canım hayırlı olsun aynı zamanlarda dogum beklıcez senınle kısmetse :)İnsallah canım hayırlısı olsun. 5 haftalıgız,yarın kısmetse 6 olucaz.
Gebelık basladıgı anda bizim de annelik yolculugumuz baslıyor ıste bizde zamanla bebeğimizle yeni duygular tadıcaz ınsallah en güzel günlerimizin basındayız saglıklı bir gebelık saglıklı bir dogum bizi bekliyodur umarımtşk ederim canım. Henüz anneliği tadamadım ama ihtimali bile çok güzeldi çok güzel :)
Betaya ılk gebelık testı zamanında bakmıstık ıkı gunde ıkı kattan fazla artması lazım dıye . Keseyı de salı gunu gorduk cok sukur sımdı kalp atıslarını gormek ıcın ıkı hafta sayıyorum kızlar herseyın yolunda gıtmesı ıcın dua edınkızlar siz beta hcg ye baktırdınız mı ya da kese ye
Bas kasık agrısı mevcut bende.Kızlar herkese merhaba bende eylül sonu ekim bası gibi anne olucam kısmetse ekim 2017 de anne olacaklar nasıl hissediyorsunuz nasıl gidiyor annelik yolculugu :)