Hosgeldın canım aramıza. Gozun aydın.Allahın izniyle ben de ekim annesi olacağım :)allah sağlıklı şekilde kucağınıza almamızı nasip etsin
Canım kuruluk falan takılma benimde kuruydu kı hala kuruKızlar ben hiç umutlu değilim yine .. Olmadı bu ay sanki .. Geçen ayki gibi kuruluk başladı... Bat 9 10 şubat gibi ....
Canım bekle bakalım daha varmıs bata. Insallah hamilesindir.Merhaba. Bat 7 şubat. 20 ocakta çaklama iğnesi atındım. Bu 4. çatlama iğnem diğerleri olmadığı gibi buda olmayacak büyük ihtimal.
Hayırlısı olsun canımKzlar benimde bat 9 ocak ama yok gibi hissdyrm gecen aylarda var diye hissedyordum hep fos çıkıyordubu ayda hicbirsey hissetmiyorum bakalm nolcak ama olursam bu ay bende ekim annesi olcam hayrlıı herseyin
Sagl cnm ins tutar bende katlrm buraya :) bu arada sen yeni hamilemisin cnm ocak ayndaki konusunda vardında benim o ay tutmadısenn ki tutms ama:)Hayırlısı olsun canımolursa beklıyoruz.
Evet canım hatırldın :) bende 3 yıl korunuyodum 3 yasında bır oglum var. Korunmayı bıraktıgım ay kendım evde yumurtlama gunumy takıp edıp yaptım,rabbimde nasip etti.Sagl cnm ins tutar bende katlrm buraya :) bu arada sen yeni hamilemisin cnm ocak ayndaki konusunda vardında benim o ay tutmadısenn ki tutms ama:)
Evet canım hatırldın :) bende 3 yıl korunuyodum 3 yasında bır oglum var. Korunmayı bıraktıgım ay kendım evde yumurtlama gunumy takıp edıp yaptım,rabbimde nasip etti.
İnsallah canım hayırlısı olsun. 5 haftalıgız,yarın kısmetse 6 olucaz.Cok sevindim darısı benim başıma ins cnm bende beklyrm şu batı bakalm senn ki kac haftlk
Cnm cok sevndm darisi benim bssma ins saglikli bir sekilde dogar bebisin:)İnsallah canım hayırlısı olsun. 5 haftalıgız,yarın kısmetse 6 olucaz.
Kızlar ben hiç umutlu değilim yine .. Olmadı bu ay sanki .. Geçen ayki gibi kuruluk başladı... Bat 9 10 şubat gibi ....
İyiyim tatlim cok sukur sen nasılsın? Bat ne zaman :)@loori naber canım.
İyiyim tatlim cok sukur sen nasılsın? Bat ne zaman :)
Ayyy hadi insallahBen de iyiyim canım sağol :) bat 2 şubat 3 gün kaldı yani heyecan dorukta :)
Sen bir daha ne zaman gideceksin doktora?
Ayyy hadi insallahben 22 subatta gıdıcem canım 9 haftalık oldugumda oyle cagırdı
:)Bide jeanslerimi kapatamıyorum. Hatta fermuarları bıle kapatmıyo1 kg almısım sadece ama karnım sıs. Ikıncıler boylemı oluyo