2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
mutlu huzurlu günler diliyorum herkese
henüz hamile olup olmadığını bilmeyen arkadaşlar umutsuzluğa kapılmayın bu size ilk tavsiyem.
strese hiç ama hiç girmeyin bu da çok olumsuz etkiliyor bu size ikinci tavsiyem.
ilk bebeğimde 5 ay strese girdim olsun olsun diye. amann boşver dediğim 6. ayda hamile olduğumu öğrendim.
ikinci gebeliğimde ovulasyon testiyle bir defada hamile kaldım 3 aylık ömrü varmış yaşamadı Allahın takdiri.
Bunda ise hiç.bir plan yapmadım gelişigüzel korunmuyorum benimde batıma daha var. rabbim hepimize sağlıklı hayırlı ömürlü bebişler nasip etsin. benim tek korkum aynı şeyi tekrar yaşamak onu da içimden atmaya çalışıyorum dua ile inşallah o da geçecek.
belirtilere gelince ilk 2 aya kadar bel kasık ağrısı bir çok kişide oluyor. sonra yavaş yavaş çekiliyor normale dönüyor. hatta adet olacakmış gibi kasık ağrıları oluyor ilk hamilelik yaşayanlar tuvalete gitmeye korkar kanama gelecek diye öyle bir his oluyor ilk 2 ay. ama ikinci adet dönemini atlatınca o korku da geçiyor.
demek istediğim korkmayın,strese kapılmayın, umutsuzluğa düşmeyin bu anları da mutlulukla geçirin. Ben de hissediyorum ki inşallah bende bu ay aranıza katılacağım

Kzlar benimde bat 9 ocak ama yok gibi hissdyrm gecen aylarda var diye hissedyordum hep fos çıkıyordu bu ayda hicbirsey hissetmiyorum bakalm nolcak ama olursam bu ay bende ekim annesi olcam hayrlıı herseyin

Kzlar benimde bat 9 ocak ama yok gibi hissdyrm gecen aylarda var diye hissedyordum hep fos çıkıyordu bu ayda hicbirsey hissetmiyorum bakalm nolcak ama olursam bu ay bende ekim annesi olcam hayrlıı herseyin
Hayırlısı olsun canım olursa beklıyoruz.

Hayırlısı olsun canım olursa beklıyoruz.
Sagl cnm ins tutar bende katlrm buraya :) bu arada sen yeni hamilemisin cnm ocak ayndaki konusunda vardında benim o ay tutmadısenn ki tutms ama:)

Sagl cnm ins tutar bende katlrm buraya :) bu arada sen yeni hamilemisin cnm ocak ayndaki konusunda vardında benim o ay tutmadısenn ki tutms ama:)
Evet canım hatırldın :) bende 3 yıl korunuyodum 3 yasında bır oglum var. Korunmayı bıraktıgım ay kendım evde yumurtlama gunumy takıp edıp yaptım,rabbimde nasip etti.

Evet canım hatırldın :) bende 3 yıl korunuyodum 3 yasında bır oglum var. Korunmayı bıraktıgım ay kendım evde yumurtlama gunumy takıp edıp yaptım,rabbimde nasip etti.

Cok sevindim darısı benim başıma ins cnm bende beklyrm şu batı bakalm senn ki kac haftlk

Bide jeanslerimi kapatamıyorum. Hatta fermuarları bıle kapatmıyo 1 kg almısım sadece ama karnım sıs. Ikıncıler boylemı oluyo

Ayyy hadi insallah ben 22 subatta gıdıcem canım 9 haftalık oldugumda oyle cagırdı

Hmmm hadi bakalım çok varmş daha ben çocuklu olunca vakit daha hızlı geçer daha kolay olur sandım ama olmuyor ya yne de zaman geçmiyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…