- 25 Aralık 2015
- 2.420
- 2.295
- 31
Amin insaAllah benimde 1 dusugum varInşallah bu bebeğim benimle olur
Hayirli haberlerle insaAllah cnmHenüz doktora gitmedim randevum yarin çok heyecanlıyım
Bende oyle cnmInşallah canım dua ediyorum hep
Amin insaAllah ben 5 yildir evliyim olmuyodu t rahim hastasiydim neler yaptiysam olmadi sebepsiz dediler ikinizdede bi problem yok dediler ama ben sebepsiz bisey olmaz diyip dermanimi aramaya konuldum ve en son t rahim hastasi oldugum cikti ameliyatla rahim duzeltidikten sonra dr 8 ay icerisinde hamile kalirsin dedi ve ben 6 ocinde hamile kaldim 4 aylikken oglumun kalbi durdu kurtajla sonuclandi dunyam yikilmisti Allaha hamd olsun kurtajdan 6 ay sonra tekrar hamile kaldm simdi kan pihtlasmasindan suspe ediliyo kan verdim 15 gune sonuclar cikicak Rabim bunu kucagimiza almayi nasip etsinHadi hayırlısı ya 3 ay bekledim araştırmalar falan derken çok şükür biseyimiz yokmuş allah isteyen herkesin kucağına bi yavru versin ☺
Marhaba malesef dünden beri şiddetli ağrı eşliğinde kanamam var. Ben dış gebelikten şüphelenmiyordum ama sanırım kimyasal gebelik. küçük küçük pıhtılar atmaya başladım. yarın sabah doktora gidicem.cok istemiştim ama bu kez kısmet değilmişBence farklı iki doktora görünmeden karar verme canım biraz değişik bir durum:) aynı hastanede 2 3 dr oluyor ya birinden çık diğerine gir herhalde vajinal de bakarlar
Haydi hayırlı haberlerle gel inş
Amin amin insaAllah Rabim yuzumuze baksin insaAllahUmarim hayırlı haberlerini alırsın canım valla dışarı çıktığımda hamile göbüşü görmekten yoruldum sonunda benimde oldu 9 ay boyunca da bizimle olurlar insallah
Marhaba malesef dünden beri şiddetli ağrı eşliğinde kanamam var. Ben dış gebelikten şüphelenmiyordum ama sanırım kimyasal gebelik. küçük küçük pıhtılar atmaya başladım. yarın sabah doktora gidicem.cok istemiştim ama bu kez kısmet değilmişyalnız bu ağrı çok fenaymış insallah bir an önce geçer.
Canım cok uzuldum ya ne dıyecegımı bılemıyorumMarhaba malesef dünden beri şiddetli ağrı eşliğinde kanamam var. Ben dış gebelikten şüphelenmiyordum ama sanırım kimyasal gebelik. küçük küçük pıhtılar atmaya başladım. yarın sabah doktora gidicem.cok istemiştim ama bu kez kısmet değilmişyalnız bu ağrı çok fenaymış insallah bir an önce geçer.