2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bu arada kizalr betahcgleriniz ne durumda benim adet gunum 802.8 di 1 gun sonra da 1413.83 du ama cok tedirginim keseyi bebegi ve kalp atislarini gormeden rahat etkicem heralde

doktor bana coraspirin ve folik asit verdi sadece progestan vermedi bende cok korkuyorum yine bişey olacak diye ne yapacağımı şaşırdım tekrar başka bi doktora gitmelimiyim sence

Benim de dusugum oldu ve kullandigim ilaclar progesteronun hem hapi hem jeli sabah aksam.clexane kan sulandirici igne.kan hapi maltofer(kansizlik cok fazla. Aylardir kullaniyorum gelisme yok) folik asit hapin adi folic trio.bu proges. jeli kullanan var mi bende akinti cok garip geliyor sut kesiginden daha topakca ve siyahli geliyor bazen.kanamali gibi yani.gecende leke geldiginde de devami boyle olmustu hala geliyor

Hadi hayırlısı ya 3 ay bekledim araştırmalar falan derken çok şükür biseyimiz yokmuş allah isteyen herkesin kucağına bi yavru versin ☺

Hadi hayırlısı ya 3 ay bekledim araştırmalar falan derken çok şükür biseyimiz yokmuş allah isteyen herkesin kucağına bi yavru versin ☺
Amin insaAllah ben 5 yildir evliyim olmuyodu t rahim hastasiydim neler yaptiysam olmadi sebepsiz dediler ikinizdede bi problem yok dediler ama ben sebepsiz bisey olmaz diyip dermanimi aramaya konuldum ve en son t rahim hastasi oldugum cikti ameliyatla rahim duzeltidikten sonra dr 8 ay icerisinde hamile kalirsin dedi ve ben 6 ocinde hamile kaldim 4 aylikken oglumun kalbi durdu kurtajla sonuclandi dunyam yikilmisti Allaha hamd olsun kurtajdan 6 ay sonra tekrar hamile kaldm simdi kan pihtlasmasindan suspe ediliyo kan verdim 15 gune sonuclar cikicak Rabim bunu kucagimiza almayi nasip etsin

Umarim hayırlı haberlerini alırsın canım valla dışarı çıktığımda hamile göbüşü görmekten yoruldum sonunda benimde oldu 9 ay boyunca da bizimle olurlar insallah

Bence farklı iki doktora görünmeden karar verme canım biraz değişik bir durum:) aynı hastanede 2 3 dr oluyor ya birinden çık diğerine gir herhalde vajinal de bakarlar

Haydi hayırlı haberlerle gel inş
Marhaba malesef dünden beri şiddetli ağrı eşliğinde kanamam var. Ben dış gebelikten şüphelenmiyordum ama sanırım kimyasal gebelik. küçük küçük pıhtılar atmaya başladım. yarın sabah doktora gidicem.cok istemiştim ama bu kez kısmet değilmiş yalnız bu ağrı çok fenaymış insallah bir an önce geçer.

Yarina kadar dikkat et canim yat belki normal gebeliktr ama riskli atlatiyosundur hcg ne duzeyde gidiyordu senin.kimyasal gecirmis miydin daha once

Canım cok uzuldum ya ne dıyecegımı bılemıyorum insallah tekrar hamıle kalırsın

Ekim anneleri ve anne adayları merhaba,
Benide aranıza katarmısınız
Benim bir tane kızım var yaklaşık 3.5 yaşında.
Geçtiğimiz eylül ayında da 12 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için kürtaj oldum.
Şu an korunmayı bıraktım bu ayı da yumurtlama günlerimi değerlendirdim bakalım şu an beklemedeyim.
Bat ım 12 şubat.
Rabbim her şeyin hayırlısını versin hepimize inşallah. Şerleri hayırlara çeviren Allahım kimseye evlat acısı göstermesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…