Ah canım kaybın ıcın uzuldum hpsgeldın bu arada. İnsallah saglıklı bır gebelık gecırırsın kısa zamanda nasıp olur:) Benımde bır oglum var 3 yasında. Oda ekim dogumlu buda ekim gozukuyo hayırlısı olsun ınsallah...Ekim anneleri ve anne adayları merhaba,
Benide aranıza katarmısınız
Benim bir tane kızım var yaklaşık 3.5 yaşında.
Geçtiğimiz eylül ayında da 12 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için kürtaj oldum.
Şu an korunmayı bıraktım bu ayı da yumurtlama günlerimi değerlendirdim bakalım şu an beklemedeyim.
Bat ım 12 şubat.
Rabbim her şeyin hayırlısını versin hepimize inşallah. Şerleri hayırlara çeviren Allahım kimseye evlat acısı göstermesin..
Ah canım kaybın ıcın uzuldum hpsgeldın bu arada. İnsallah saglıklı bır gebelık gecırırsın kısa zamanda nasıp olur:) Benımde bır oglum var 3 yasında. Oda ekim dogumlu buda ekim gozukuyo hayırlısı olsun ınsallah...
İnsallah canım hayırlısı olsun.Teşekkür ederim hoşbuldum canım Allah razı olsun. Maşallah aynı zamanlara denk gelmesi güzel. Benim de kızım eylül doğumlu. İnşallah bu da ekim olur hamile kalırsam tabi.
Canım ben hamıle oldugumu hıssetmıstım 8-9 gun varken bata lekelenmem olmustu onda tamam dedım hamıleyım :) 7 gun varken bata erken hamılelık testıyle ogrendım. O beyaz akıntı bende hala yok canım yanı akıntılara takılma. Batının gecmesını bekle bakalım.Arkadaşlar hepinizin bebişleri hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.Allah bizede nasip etsin.Adetiniz geçincemi öğrendiniz gebeliğinizi benim bat 1 Şubat bi belirti yok ama dün beyaz akıntı geldi anlamadım bu kadar geç yumurtlama olur mu yoksa umutlanmalımıyım test için günümü beklesem mi daha önce erken test yapmıştım negatif çıkmıştı sizce ne yapsam.
Marhaba malesef dünden beri şiddetli ağrı eşliğinde kanamam var. Ben dış gebelikten şüphelenmiyordum ama sanırım kimyasal gebelik. küçük küçük pıhtılar atmaya başladım. yarın sabah doktora gidicem.cok istemiştim ama bu kez kısmet değilmişyalnız bu ağrı çok fenaymış insallah bir an önce geçer.
Bende oluyo canım kasık agrısı arada sırada yokluyo benı :)iyi aksamlar kizlar
size bi sorum olucak 5 hf icerisindeyim bel bacak kasik agrisi ceken varmi yaa
ayakta uzun sure kalinca bel agirisinda ölüyorum
çok erken degilmi bu agrilar sizde
Arkadaşlar hepinizin bebişleri hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.Allah bizede nasip etsin.Adetiniz geçincemi öğrendiniz gebeliğinizi benim bat 1 Şubat bi belirti yok ama dün beyaz akıntı geldi anlamadım bu kadar geç yumurtlama olur mu yoksa umutlanmalımıyım test için günümü beklesem mi daha önce erken test yapmıştım negatif çıkmıştı sizce ne yapsam.
iyi aksamlar kizlar
size bi sorum olucak 5 hf icerisindeyim bel bacak kasik agrisi ceken varmi yaa
ayakta uzun sure kalinca bel agirisinda ölüyorum
çok erken degilmi bu agrilar sizde
Betahcg kac cikti cnmBugün sadece kan testi yaptırdım yarin alicam sonucu. Vajinal ultrason istemedim o da bakmadi. 5 6 7 haftalik olunca karindan ultrasonla baktiricam zaten hersey o zmn belli oluyo şimdilik biraz sabır cekmem lazım
Hayirli haberlerle cnm insaAllah Sag salim keselerimizi goruruz bebislerimizi ve kalp atislarini isitirizde endiselerimiz kaybolurYarin alicam sonucu canım