2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ah canım kaybın ıcın uzuldum hpsgeldın bu arada. İnsallah saglıklı bır gebelık gecırırsın kısa zamanda nasıp olur:) Benımde bır oglum var 3 yasında. Oda ekim dogumlu buda ekim gozukuyo hayırlısı olsun ınsallah...

Teşekkür ederim hoşbuldum canım Allah razı olsun. Maşallah aynı zamanlara denk gelmesi güzel. Benim de kızım eylül doğumlu. İnşallah bu da ekim olur hamile kalırsam tabi.

Arkadaşlar hepinizin bebişleri hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.Allah bizede nasip etsin.Adetiniz geçincemi öğrendiniz gebeliğinizi benim bat 1 Şubat bi belirti yok ama dün beyaz akıntı geldi anlamadım bu kadar geç yumurtlama olur mu yoksa umutlanmalımıyım test için günümü beklesem mi daha önce erken test yapmıştım negatif çıkmıştı sizce ne yapsam.

Canım ben hamıle oldugumu hıssetmıstım 8-9 gun varken bata lekelenmem olmustu onda tamam dedım hamıleyım :) 7 gun varken bata erken hamılelık testıyle ogrendım. O beyaz akıntı bende hala yok canım yanı akıntılara takılma. Batının gecmesını bekle bakalım.

Ah canımm Allah yardımcın olsun sanırım kısmet değilmiş cnm kadınların 3te 2si düşük yaşıyor malesef çok yaygın bir durum hale geldi üzülme e mi Allah gönlüne göre vrrsin

Üzülürsün ama bu da Allah ın bir lütfu. Gebelik ilerleyince kayıp yaşamak çok daha kötü. Ben cinsiyet öğrenmeye gittim bebeğimin yaşamadığını öğrendim o an dedim ki Allah ım sana şükürler olsun ki ya son aya kadar gelip kaybetseydim. Her daim şükür bizi feraha ulaştıracaktır inşaallah .

iyi aksamlar kizlar
size bi sorum olucak 5 hf icerisindeyim bel bacak kasik agrisi ceken varmi yaa
ayakta uzun sure kalinca bel agirisinda ölüyorum
çok erken degilmi bu agrilar sizde

iyi aksamlar kizlar
Bende oluyo canım kasık agrısı arada sırada yokluyo benı :)

Ben adetimi 5 gun gecnce ogrendim 2 dusugum oldugu icin ne kadar gec o kadar ii dedim...belirrilere takilma bekle

iyi aksamlar kizlar

Bel kasik agrisi bendede oluo cnm hatt korkuoru adet agrisigbi

Merhaba. Bat 7 şubat. 20 ocakta çaklama iğnesi atındım. Bu 4. çatlama iğnem diğerleri olmadığı gibi buda olmayacak büyük ihtimal.

Kızlar ben hiç umutlu değilim yine .. Olmadı bu ay sanki .. Geçen ayki gibi kuruluk başladı... Bat 9 10 şubat gibi ....

Bugün sadece kan testi yaptırdım yarin alicam sonucu. Vajinal ultrason istemedim o da bakmadi. 5 6 7 haftalik olunca karindan ultrasonla baktiricam zaten hersey o zmn belli oluyo şimdilik biraz sabır cekmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…