- 25 Aralık 2015
- 2.420
- 2.295
- 31
Amin insaAllah bende gormedim insaAllah goruruz cnmEvet kızlar canlandıralım topıgımızı. Hayırlı olsun keseyı gorenler. Kese bebek kalp atısı ıcın bekleyenler var dımı ben gıbı :) Hayırlısıyla goruruz ınsallah
Evet kızlar canlandıralım topıgımızı. Hayırlı olsun keseyı gorenler. Kese bebek kalp atısı ıcın bekleyenler var dımı ben gıbı :) Hayırlısıyla goruruz ınsallah
Ben 22 subatta gıdıcem canım oyle cagırdı. Hem kalp atısı hem bebek ıcın.Ne zaman gitmeyi düşünüyosun dra bn bişi çıkmazsa kese için gtmeyip sDece kalp atısı için gtmek istiyorum
Insallah canım hayırlısı olsun.Amin insaAllah bende gormedim insaAllah goruruz cnm
Kızlar nerede oturuyuosunuz? Ilk bebek mi? Ve ne zaman ogrendınız?
Gozun atdın canım ınsallah bu bebısın sana sıkı sıkı tutunurİlk bebek ama 2 düşüğüm var dün öğrendim
Evet kızlar canlandıralım topıgımızı. Hayırlı olsun keseyı gorenler. Kese bebek kalp atısı ıcın bekleyenler var dımı ben gıbı :) Hayırlısıyla goruruz ınsallah
benim de 2 düşüğüm var bu inşallah sıkı sıkı tutunur çok korkuyorum bişey olacak diye rabbim hayırlsı ile ilerletsin inşallah
A.S hosgeldin cnm ilk gebelikmi seninSelam canım inşallah bende ekim annesi olucam
Merhaba, ben de varım. Ancak daha kese görünmedi. İnşallah pzt doktora gidince görürümMrb Kizlar 2017 Ekim Annelleri Gelin Beraber Bekliyelim minaklarimizi....
Aleykum selam canım. Benım ılk zamanlar 2-3 gun lekelenmem olmustu doktor,kahverengı den korkma demıstı kanama olursa ve kanamayla bırlıkte agrın o zaman kork demıstı. Kahverengı kanama eskı kandır korkma ınsallah bısey olmaz. Ama onlemını al tabıkı.Selamünaleyküm kızlar 2 düşükten sonra ne zormuş meger heran tetikdeyim daha yeni öğrendim keseyi görmek için çok erken.... Öğrenir öğrenmez progestana başladım sabah akşam fitil olarak... Dün akşam saat 6 gbi çok hafif. Sütlü. nescafe renginde çok az lekelenme olduğunu gördüm ama peçeteye bişi gelmedi... Şimdide gece 12 de uyumama ragmen tedirgin uyandım. Kendi kendme. Allaha çok şükür şu an hiç bi sıkıntı görünmüyor. Genede bugün kan testini tekrarlayıp acil hekimine gidip düşük önleyici iğne isticem. Pazartesi de druma giderim artık rapor felan almayı düşünüyorum
H.g cnm malesef bende daha grmedm bende carsanba gidicemMerhaba, ben de varım. Ancak daha kese görünmedi. İnşallah pzt doktora gidince görürüm