2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Evet kızlar canlandıralım topıgımızı. Hayırlı olsun keseyı gorenler. Kese bebek kalp atısı ıcın bekleyenler var dımı ben gıbı :) Hayırlısıyla goruruz ınsallah
Amin insaAllah bende gormedim insaAllah goruruz cnm

Evet kızlar canlandıralım topıgımızı. Hayırlı olsun keseyı gorenler. Kese bebek kalp atısı ıcın bekleyenler var dımı ben gıbı :) Hayırlısıyla goruruz ınsallah

Ne zaman gitmeyi düşünüyosun dra bn bişi çıkmazsa kese için gtmeyip sDece kalp atısı için gtmek istiyorum

Mrb Kizlar 2017 Ekim Annelleri Gelin Beraber Bekliyelim minaklarimizi....

Topik sahibi olarak ben halen daha bat bekliyorum
2 şubatta test yapacağım inş o gün hem de isteme yıl dönümümüz :)

Selamünaleyküm kızlar 2 düşükten sonra ne zormuş meger heran tetikdeyim daha yeni öğrendim keseyi görmek için çok erken.... Öğrenir öğrenmez progestana başladım sabah akşam fitil olarak... Dün akşam saat 6 gbi çok hafif. Sütlü. nescafe renginde çok az lekelenme olduğunu gördüm ama peçeteye bişi gelmedi... Şimdide gece 12 de uyumama ragmen tedirgin uyandım. Kendi kendme. Allaha çok şükür şu an hiç bi sıkıntı görünmüyor. Genede bugün kan testini tekrarlayıp acil hekimine gidip düşük önleyici iğne isticem. Pazartesi de druma giderim artık rapor felan almayı düşünüyorum

Aleykum selam canım. Benım ılk zamanlar 2-3 gun lekelenmem olmustu doktor,kahverengı den korkma demıstı kanama olursa ve kanamayla bırlıkte agrın o zaman kork demıstı. Kahverengı kanama eskı kandır korkma ınsallah bısey olmaz. Ama onlemını al tabıkı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…