2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ben çok korkuyorum ondan ya :110:
Kız korkcak ne var :) Almanyadayım ben oglumdayken 6. Ayımdan sonra karından baslamıstı bakmaya. Ustelık her seferınde rahımede bakıyodu elıyle aletlerle :KK70: korkcak bısey yok. Bı acı falan hıssetmıyosun. Erken zamanlarda vajınal ultrasonda daha ıyı gorunuyo.

Kız korkcak ne var :) Almanyadayım ben oglumdayken 6. Ayımdan sonra karından baslamıstı bakmaya. Ustelık her seferınde rahımede bakıyodu elıyle aletlerle :KK70: korkcak bısey yok. Bı acı falan hıssetmıyosun. Erken zamanlarda vajınal ultrasonda daha ıyı gorunuyo.
Hadi ya ciddi misinn :KK70: zaten olacaksa çare yok napalım :KK70: rahime nasıl bakıyordu yani :KK70:

kızlar içime yine bir umut dogdu önceki yorumlarımı okumayanlar için özetleyim.
Benim son bat tarihin 20 aralık ve ben 2 ocakta eşimle birlikte oldum. tam 17 gün. sonra ilk kan tahlilinden itibaren paylaşıyorum.
19 ocak = 47
23 ocak = 130
25 ocak= 200
yani malesef 3 tahlilde istenilen artış olmadi. bugün ilk defa kadın dogum doktoruma gittim ve o da sonuçları pek beğenmedi.
son bi tahlil yapalim o da düşük çıkarsa su an adını hatırlamadığım bi ilacı yapalim dedi. dış gebelgebeliği düşüren ilaç yani düşük yapmak amaçlı.
ama gel gelelim bugün yaptirdigim tahlil beni umutlandırdı 27 ocak =417 :)
yani değerler 2 gün sonra tam ikiye katlamış.
doktorum salı gününe randevu verdi. o gün tahlil yine düşük çıkarsa o iğneyi verecek ama olması gerektiği gibi yüksek çıkarsa keseyi bile görebiliriz dedi :)
kizlar dün hafif pembemsi bi kanamam olmuştu bu kadar zaman sonra tutunma kanaması yaşamış olabilir mıyım? insan kanamadan korkar ben dünden beri tuhafsekilde huzurluyum.bir haftanın stresi biit herşey yoluna girecek sanki. içim bi hoş :)

Bence farklı iki doktora görünmeden karar verme canım biraz değişik bir durum:) aynı hastanede 2 3 dr oluyor ya birinden çık diğerine gir herhalde vajinal de bakarlar

Haydi hayırlı haberlerle gel inş

Mrb kizlar bende varimmm ama henuz keseyi goremedm adet gunum betahcg 802.8 di birgun sonra 1413.83 du ama karindan keseyi goremedi altan bakarsak goruruz dedi ama gerek yok dedi betahcgne gore kimyasal oldugunu dusunmuyorum dedi sizcede normalmi kizlar gormemem

X