İnanki bu rakamlardan ben bısey anlamıyorym. Allahtan burada oyle rakam fln vermıyolar. Ama 2 gune gore ıyı degıl19 ocak = 47.13
23 ocak = 130.71
25 ocak = 200.27
sonuçlar böyle ve ben hala umud ediyorum. insan aksini düşünmek istemiyor.
Selam canım hosgeldin. İnsallah hayırlısı olsunKizlarrrr beni de araniza alin insallah bn de ekim annesi olurum. Benim de 20 de aylik bi oglum var 2.yi istiyoruz.insallah hayirla bebisleri aliriz bu yil :)
Selam canım hosgeldin. İnsallah hayırlısı olsun
tesekkur ederim canim allah herkese nasip etsin insallah 2 seneden sonra olduHayırlı olsun canım hosgeldın.
Allah daha fazla aratmadan nasıp etmıs.tesekkur ederim canim allah herkese nasip etsin insallah 2 seneden sonra oldu
Canım hayırlısı olsun cok sevındım.Merhaba kızlar,bende aranıza katılıyorum inşallah, 12.gün bhcg değerim 780.2 benimki tüp bebek yarın 14.gün sonucumu alacağım inşallah 2 ye katlar.
Hamilelik haberini alan tüm arkadaşları tebrik ediyorum,Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Hadi bakalım beklıyoruz senı bu sayfaya artıkGünaydın kızlar. Artık bende 14 gün bat bekleyeceğim
İnsallah canım,yumurtlama gunlerını ıyı degerlendırne zamandan berı ıstıyosunuz?
İnşallah canım yine tek ilişki oldu .. İlk bebeğimdede hep bir aksilik oluyordu bir sene boyunca tek ilişki şansım oldu ama sonunda nasib oldu. Şimdi yine bebek istiyoruz yine aksilikler peşpeşe vve yine 3 aydır tek ilişki olıyo.Hadi bakalım beklıyoruz senı bu sayfaya artık
Günaydın kızlar. Artık bende 14 gün bat bekleyeceğim
Hadi bakalım bişicik kalmamış inşallah hayırlı haberler gelir. Ne var belirti olarak ??? .. Benim belirtilerimi okudunmu hepsi psikolojikmiş..Benim de bat a 7 gün kaldı
Yok be bende gogus hassasıyetı olmadı akıntıda olmadı hıc bısey olmadı sadece hıssettım. Lekelenmem oldu 9 gun once 7 gun kala erken gebelık testı yaptım. Insallah kızlar hayırlısı olsunHadi bakalım bişicik kalmamış inşallah hayırlı haberler gelir. Ne var belirti olarak ??? .. Benim belirtilerimi okudunmu hepsi psikolojikmiş..
Bence hamileliğin en belirgin belirtisi göğüs hassasiyeti ve biraz da akıntı bunlar yoksa gerisi çokta önem arz etmiyor
Yok be bende gogus hassasıyetı olmadı akıntıda olmadı hıc bısey olmadı sadece hıssettım. Lekelenmem oldu 9 gun once 7 gun kala erken gebelık testı yaptım. Insallah kızlar hayırlısı olsun