- 23 Aralık 2016
- 402
- 684
- 39
evet yeni yaptım.. Sabah da tekrarlamayı düşünüyorumben göremedim fotoğraf olduğu için olabilir. testi yeni mi yaptın biraz beklet 2. çizgi koyulasabilir
Canım gıttın mı doktora ?ben göremedim fotoğraf olduğu için olabilir. testi yeni mi yaptın biraz beklet 2. çizgi koyulasabilir
Hayırlı olsun canım hosgeldın.selam kizlar bende dun ögredim hamile olduğumuinsallah bende ekim annesi olucam hcg kanda 139.6 cikti
idrar testinde pembe cizgi cikti
Canım ben goremedım ama tekrarladın mı?evet yeni yaptım.. Sabah da tekrarlamayı düşünüyorum
Evet tekrarladım yine aynı gölge gibi çıktı.. İnternetten predictor erken gebelik testi istedim gelince onu da yapacağım..Canım ben goremedım ama tekrarladın mı?
Bat ne zaman canım?Evet tekrarladım yine aynı gölge gibi çıktı.. İnternetten predictor erken gebelik testi istedim gelince onu da yapacağım..
malesef bugün gidemedim. dünden beri migren yüzünden sürekli çıkarıyorum başımı kaldıramadım. ama buraya yakın tip merkezinde 3. tahlilimi yaptırdım yarın çıkacak dediler ama internetten takip ediyorum labaratuvara girişi yapılmış. biihtumal belki sonucsonuc bugün çıkar. cumaya aldığım randevuya gidicem artık.Canım gıttın mı doktora ?
Canım benım hıssettıgımde hıc bısey yok hersey yolunda gıbı hıssedıyorum. Insallah oyledır,cok kafana takma migrenide tetikliyosun. İnsallah hersey guzel olucak.malesef bugün gidemedim. dünden beri migren yüzünden sürekli çıkarıyorum başımı kaldıramadım. ama buraya yakın tip merkezinde 3. tahlilimi yaptırdım yarın çıkacak dediler ama internetten takip ediyorum labaratuvara girişi yapılmış. biihtumal belki sonucsonuc bugün çıkar. cumaya aldığım randevuya gidicem artık.
Ben de öyleyim. ne karın ağrısı var ne de kanama herşey yolunda gibi hissediyorum ama tahliller öyle demiyor. belki diyorum bu tahlil beni sevindirir. evet dün ağla ağla migreni çağırdım. o degil yarin da günüm var önceden tarih verdiğim için bisey de diyemedim. ev perişan ben parisan ama baş ağrısından kalkamıyorumCanım benım hıssettıgımde hıc bısey yok hersey yolunda gıbı hıssedıyorum. Insallah oyledır,cok kafana takma migrenide tetikliyosun. İnsallah hersey guzel olucak.
Canım ya valla sıkma canını ıyı olucak ınsallah. Annen falan yokmu yardım etsın sanaBen de öyleyim. ne karın ağrısı var ne de kanama herşey yolunda gibi hissediyorum ama tahliller öyle demiyor. belki diyorum bu tahlil beni sevindirir. evet dün ağla ağla migreni çağırdım. o degil yarin da günüm var önceden tarih verdiğim için bisey de diyemedim. ev perişan ben parisan ama baş ağrısından kalkamıyorum
üç gün geçti canım..Bat ne zaman canım?
Canım ya ne guzel evlatlarsınız. Rabbim bebegını sana bagıslar umarım. Operım annenınde ellerınden.Annem bende kalıyor zaten. rahatsız olduğu için ablam ve ben dönüşümlü bakıyoruz. Annem sofrasını kurmadan aç kalır çok rahatsız. ona da ben bakıyorum yani :) baş ağrım geçerse hallederim çok önemli değil. zaten gün için eşim etliekmek ve patates böreği yapacak ben sadece salata ve tatlı yapicam. fırıncı eşin avantajı
Kan ver o zaman canım?üç gün geçti canım..
Bu sabah verdim canım sonucu şimdi aldım. Negatif çıkmış ama inanmıyorum.. İdrar testlerim duruyor hepsinde silik çizgi var.. Umudum var hâlâ.. Geç döllenme olabilir..Kan ver o zaman canım?
Kanda negatifken sonradan pozitif olan çok varmış topiklerde okudum..Kan ver o zaman canım?
Allah razı olsun canım amin insallah Allah hayırlısını nasip etsin. bu arada son tahlil sonucum da çıktı ve malesef yine beni rahatlatacak rakamları göremedim.Canım ya ne guzel evlatlarsınız. Rabbim bebegını sana bagıslar umarım. Operım annenınde ellerınden.cok sevındım he ohh ne guzel tamam o zaman senın menu. Bı ortalıgı supurursun fln bıttı