2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

O is hic belli olmaz kendini her seye hazirla ama umudunu yitirme moral cok onemli.neler neler duyuyoruz dususe gectikten sonra yukselen bile var Allah ol derse olur dua et canm hayirli olsun hakkında

bak artış tam 2 kat olmak zorunda değil %70 artış olsa yetiyor ben öyle biliyorum perşembe değerin 47 ise cmtsi 80 olması lazım pazartesi 136 olması lazım sizin şuan sınırda saat olarak tam 48 saati doldurup mu kan vermiştiniz

Canım dur ya sakin ol. Sanmakla olacak ıs degıl kı. Nerden bılıyosun cok ınsan duyduk gorduk. Bozma moralıno sakın.
ogluma hamileyken gittiğim doktorum cumaya kadar dolu o yüzden yarın bilmediğim bi doktora gidicem. bakalım ne diyecek. Allah yavruma yardım etsin benden koparmasın.

benimde 4 gündür değerler beynimde dönüyor. onun kan değeri bu kadar şunun su kadar benim bukadar hesap yapmaktan beynim durdu. inşalalh yarın yapıcağım tahlil bu değeri 2 ye katlarda buraya uçarak gelirim. evet canım tam 4 gün var. ikside sabah 9 civarı verildi. bu arada seninde gözün aydın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…