- 4 Ocak 2016
- 188
- 116
persemde yani adet günüm ya da 1 gün geçe yaptirdigim 47 çıktı. 4 gün sonra pazartesi de 130 çıktı malesef. yarın kadindoguma randevu aldim. hala bir umut sağlıklı mıdır diyorum ama tahliller umudumu kırıyor.kaç gün arayla yaptırdınız tahlili
amin hayırlısı ile isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah rabbim
persemde yani adet günüm ya da 1 gün geçe yaptirdigim 47 çıktı. 4 gün sonra pazartesi de 130 çıktı malesef. yarın kadindoguma randevu aldim. hala bir umut sağlıklı mıdır diyorum ama tahliller umudumu kırıyor.
Ohh ekim anneleri cogalıyoo. Hayırlısı olsun canım gozun aydın.evet pazar gün kan verdim değerim 100 çıktı daha çok yeni benim şuan 3 hafta 5 günlük suan allahım hayırlısını versin hepimizi için inşallah
Canım dur ya sakin ol. Sanmakla olacak ıs degıl kı. Nerden bılıyosun cok ınsan duyduk gorduk. Bozma moralıno sakın.kızlar 4 gün arayla yaptirdigim 2. tahlil de düşük çıktı ilk tahlil 47yken 2. tahlil 130 çıktı. sanırım dış gebelik çok üzgünüm.
Hosgeldın canım hadı bakalım. Cogalıyomuyuz neIste sonunda boyle bi topigin uyesi olmaya geldim:) insaallah Allah kismet ederse ekim annesi olucam gebeligimi yeni öğrendim cok şükür Allah isteyen herkese kismet etsin
saol canım Allahım isteyen dileyen herkese nasip eder inşallahOhh ekim anneleri cogalıyoo. Hayırlısı olsun canım gozun aydın.
Hosgeldın canım hadı bakalım. Cogalıyomuyuz ne
ogluma hamileyken gittiğim doktorum cumaya kadar dolu o yüzden yarın bilmediğim bi doktora gidicem. bakalım ne diyecek. Allah yavruma yardım etsin benden koparmasın.Canım dur ya sakin ol. Sanmakla olacak ıs degıl kı. Nerden bılıyosun cok ınsan duyduk gorduk. Bozma moralıno sakın.
Ohh hosgeldın canım :)Kızlar bende geldim. 2. Bebeğim tahminen 1 ekim ama emin değilim. Doktora gitmedim henüz
Canım benım kotu dusunme lutfen. Allahın bır bıldıgı vardır. Insallah guzel sonuclarla gelırsın.ogluma hamileyken gittiğim doktorum cumaya kadar dolu o yüzden yarın bilmediğim bi doktora gidicem. bakalım ne diyecek. Allah yavruma yardım etsin benden koparmasın.
cok sagol. yarın tekrar tahlil yaptiricam insallah sonuç yüzümü güldürür.Canım benım kotu dusunme lutfen. Allahın bır bıldıgı vardır. Insallah guzel sonuclarla gelırsın.
benimde 4 gündür değerler beynimde dönüyor. onun kan değeri bu kadar şunun su kadar benim bukadar hesap yapmaktan beynim durdu. inşalalh yarın yapıcağım tahlil bu değeri 2 ye katlarda buraya uçarak gelirim. evet canım tam 4 gün var. ikside sabah 9 civarı verildi. bu arada seninde gözün aydın :)bak artış tam 2 kat olmak zorunda değil %70 artış olsa yetiyor ben öyle biliyorum perşembe değerin 47 ise cmtsi 80 olması lazım pazartesi 136 olması lazım sizin şuan sınırda saat olarak tam 48 saati doldurup mu kan vermiştiniz
Insallah canım bızde mutlu oluruz.cok sagol. yarın tekrar tahlil yaptiricam insallah sonuç yüzümü güldürür.