- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.969
Deme kız bak buda çürüdü gitti
Kasık ağrın oldumu
Kasık ve bel agrım sımdılerde basladı. Sankı adet olcakmısım gıbı.Deme kız bak buda çürüdü gitti
Kasık ağrın oldumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deme kız bak buda çürüdü gitti
Kasık ağrın oldumu
Kasık ve bel agrım sımdılerde basladı. Sankı adet olcakmısım gıbı.Deme kız bak buda çürüdü gitti
Kasık ağrın oldumu
Hadi bakalım bişicik kalmamış inşallah hayırlı haberler gelir. Ne var belirti olarak ??? .. Benim belirtilerimi okudunmu hepsi psikolojikmiş..
Bence hamileliğin en belirgin belirtisi göğüs hassasiyeti ve biraz da akıntı bunlar yoksa gerisi çokta önem arz etmiyor
Hadi insallah canım beklıyoruzMerhaba ekim anneleri bende bu aya talibim ben ve eşim ekim dogumluyuz inş bu ay hamile kaldıysam bebegimizde ekim doğumlu olacak gec yumurtladım bu ay bata 9 gün var
Canım hayırlısı olsun cok sevındım.
Ay canım ne guzel haber bu supermıs. ı nsallah gerek kalmaz igneye. Pembe kanamayı soyledın mı doktoruna. Bende battan 9 gun once lekelenmem olmustu kahverengı 2-3 gun surdu aralıklarla cok az sonra gectı. Doktor yerlesme kanaması demıstı. O pembeyı bılmıyorum ama ınsallah oda oyledır.kızlar içime yine bir umut dogdu önceki yorumlarımı okumayanlar için özetleyim.
Benim son bat tarihin 20 aralık ve ben 2 ocakta eşimle birlikte oldum. tam 17 gün. sonra ilk kan tahlilinden itibaren paylaşıyorum.
19 ocak = 47
23 ocak = 130
25 ocak= 200
yani malesef 3 tahlilde istenilen artış olmadi. bugün ilk defa kadın dogum doktoruma gittim ve o da sonuçları pek beğenmedi.
son bi tahlil yapalim o da düşük çıkarsa su an adını hatırlamadığım bi ilacı yapalim dedi. dış gebelgebeliği düşüren ilaç yani düşük yapmak amaçlı.
ama gel gelelim bugün yaptirdigim tahlil beni umutlandırdı 27 ocak =417 :)
yani değerler 2 gün sonra tam ikiye katlamış.
doktorum salı gününe randevu verdi. o gün tahlil yine düşük çıkarsa o iğneyi verecek ama olması gerektiği gibi yüksek çıkarsa keseyi bile görebiliriz dedi :)
kizlar dün hafif pembemsi bi kanamam olmuştu bu kadar zaman sonra tutunma kanaması yaşamış olabilir mıyım? insan kanamadan korkar ben dünden beri tuhafsekilde huzurluyum.bir haftanın stresi biit herşey yoluna girecek sanki. içim bi hoş :)
Oy masallah belkı gec dollenmedır canım. Hayırlı haberlerını ver :)Merhaba hanımlar. Benim de 6 günlük bir gecikmem var. Testler silik de olsa pozitif çıktı. Dr a salı gidicem,Allah'tan bir mani olmazsa. Tam emin olup öyle yazayım dedim ama dayanamadım 19 aylık bir yavrum var,sağlıkla bu ikinci olacak inşaallah. Hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar olsun inşaallah
Hosgeldın canım 1 gun var aramızda. :)Herkese merhabalar :) Rabbim izin verirse ben de Ekim annesi olacağım inşallah :)
Hoşbulduk canım sağol :) nasıl gidiyor hamilelik :))Hosgeldın canım 1 gun var aramızda. :)
İyi gıdıyo sukur yenı baslayan kasık agrıları harıc :) sende nasıl gıdıyo ilk bebegin mi?Hoşbulduk canım sağol :) nasıl gidiyor hamilelik :))
Evet ilk bebişimiz inşallah :) yarın kan testi yaptıracağım tekrar hcg güzel artmıştır umarım. Biran önce kalp atışlarını duymak istiyorum :)) senin ilk mi canım?İyi gıdıyo sukur yenı baslayan kasık agrıları harıc :) sende nasıl gıdıyo ilk bebegin mi?
İnsallah canım. Benim bir oglum var 3 yasındaEvet ilk bebişimiz inşallah :) yarın kan testi yaptıracağım tekrar hcg güzel artmıştır umarım. Biran önce kalp atışlarını duymak istiyorum :)) senin ilk mi canım?
Aa ne güzel :) ben de hep öyle özeniyorum :) sen dr gittin mi kese göründü müİnsallah canım. Benim bir oglum var 3 yasında
Yok canım gıtmedım subat ın 22 sıne verdı. 8 haftalık olunca gıdıcem insallah.Aa ne güzel :) ben de hep öyle özeniyorum :) sen dr gittin mi kese göründü mü
Aa gerçekten mi? Sen mi öyle istedin canımYok canım gıtmedım subat ın 22 sıne verdı. 8 haftalık olunca gıdıcem insallah.
Yok canım doktor oyle verdı. ya zaten erken gitsem ne gorcektım kı yok kese gorundumu yok bebek gorundumu bılmem ne bır suru sey. 8. Haftada kalp atısları,bebek,kese insallah hepsını gorucezAa gerçekten mi? Sen mi öyle istedin canım
Çok mantıklı ben de mi öyle yapsam acabaYok canım doktor oyle verdı. ya zaten erken gitsem ne gorcektım kı yok kese gorundumu yok bebek gorundumu bılmem ne bır suru sey. 8. Haftada kalp atısları,bebek,kese insallah hepsını gorucez