2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
İnsallah canım,yumurtlama gunlerını ıyı degerlendır :KK66: ne zamandan berı ıstıyosunuz?

Huuu ekim anneleri nerelerdesiniz:KK55::KK55: kasıklarım agrıyo :KK51: bıde gece uyuyamıyorum sureklı uyanıyorum neden bende bılmıyorum.o_O

Merhaba kızlar,bende aranıza katılıyorum inşallah, 12.gün bhcg değerim 780.2 benimki tüp bebek yarın 14.gün sonucumu alacağım inşallah 2 ye katlar.
Hamilelik haberini alan tüm arkadaşları tebrik ediyorum,Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Merhaba kızlar,bende aranıza katılıyorum inşallah, 12.gün bhcg değerim 780.2 benimki tüp bebek yarın 14.gün sonucumu alacağım inşallah 2 ye katlar.
Hamilelik haberini alan tüm arkadaşları tebrik ediyorum,Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Canım hayırlısı olsun cok sevındım.:anneadayı:

Hadi bakalım beklıyoruz senı bu sayfaya artık:anne::anneadayı:
İnşallah canım yine tek ilişki oldu .. İlk bebeğimdede hep bir aksilik oluyordu bir sene boyunca tek ilişki şansım oldu ama sonunda nasib oldu. Şimdi yine bebek istiyoruz yine aksilikler peşpeşe vve yine 3 aydır tek ilişki olıyo.
Nasip tabiki herşey ama olasılık azalıyor umut azalıyor işte ... Hamişlerden dua bekliyorum. :anneadayı::KK200:o_Oo_O:KK17:

Benim de bat a 7 gün kaldı:skandal:
Hadi bakalım bişicik kalmamış inşallah hayırlı haberler gelir. Ne var belirti olarak ??? .. Benim belirtilerimi okudunmu hepsi psikolojikmiş..

Bence hamileliğin en belirgin belirtisi göğüs hassasiyeti ve biraz da akıntı bunlar yoksa gerisi çokta önem arz etmiyor

Hadi bakalım bişicik kalmamış inşallah hayırlı haberler gelir. Ne var belirti olarak ??? .. Benim belirtilerimi okudunmu hepsi psikolojikmiş..

Bence hamileliğin en belirgin belirtisi göğüs hassasiyeti ve biraz da akıntı bunlar yoksa gerisi çokta önem arz etmiyor
Yok be bende gogus hassasıyetı olmadı akıntıda olmadı hıc bısey olmadı sadece hıssettım. Lekelenmem oldu 9 gun once 7 gun kala erken gebelık testı yaptım. Insallah kızlar hayırlısı olsun

Yok be bende gogus hassasıyetı olmadı akıntıda olmadı hıc bısey olmadı sadece hıssettım. Lekelenmem oldu 9 gun once 7 gun kala erken gebelık testı yaptım. Insallah kızlar hayırlısı olsun

Deme kız :KK45: bak buda çürüdü gitti:KK49::KK49:
Kasık ağrın oldumu

X