2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ben kurtaja giricem kizlar dua edin
Arkadaşım kesin kürtaj mı o kadar kanaman olmuş Bebek düşmemiş mi. Hakkında HAYIRlısı olsun. Şimdi ben ne desem boş ne desem anlamsız. Biliyorsun ben de seninle aynı durumdayım allah hepimizin hakkında hayırlısını versin hiç kolay değil.

Arkadaşım kesin kürtaj mı o kadar kanaman olmuş Bebek düşmemiş mi. Hakkında HAYIRlısı olsun. Şimdi ben ne desem boş ne desem anlamsız. Biliyorsun ben de seninle aynı durumdayım allah hepimizin hakkında hayırlısını versin hiç kolay değil.
Allah ikinizede kolaylık versin yaşadığınız şeyi birdaha yaşatmasın inşallah.En kısa zamanda sağlıklı bir evlatla unuttursun hepsini

Hepiniz sagolun tsekkur ederm.yatis yaptk ogleden sonrayi beklicez.canm bebeğin kalbi durmus icinde kanama olmus kesenin.ama kese duruyor.ben dayanamıyorum agriya artk kurtaji kabul ettim.o kadar agri kanama ama hala düşmemis kese duruyor

Kizlar benim mucize bebegim gidiyor.bi haftadir kanamam vardi zaten dun geceden beri adet kanamasina donustu durmuyor hic.agri desen hat safhada.gerekli ilaclari kullaniyordum zaten.dusuk bekliyorum artik yapcak bi sey kalmadı:KK43: dua edin kolay olsun dayanamiyorun agriya.doktorum da olcaksa dusuk olsun kurtaja gerek kalmasin demisti umudu kesmisti yani o da.kismet...2.bebegimizin sonu da ayni oldu.hic cocugum olmucak mi benim:KK43:
Canim cok üzüldüm. Ben de o yollardan geçtim. 40 yaşındayım ve bir mucizem var çok şükür. Mucizelere inan. Gercek oluyorlar inandığında. Korktukca insan korkularini yaşıyor. Korkma lütfen. Umitsizlige de kapilma.

Sen ne zaman gıtceksın tekrar dr a ne durumda sımdı kanaman devam edıyomu

Hepiniz sagolun tsekkur ederm.yatis yaptk ogleden sonrayi beklicez.canm bebeğin kalbi durmus icinde kanama olmus kesenin.ama kese duruyor.ben dayanamıyorum agriya artk kurtaji kabul ettim.o kadar agri kanama ama hala düşmemis kese duruyor

Canım benim, verende Allah alanda. Kolay geçir bu süreci inşallah, çok zor bir durum. Gideceksede mucizen Allah'ım en kısa zamanda yeni bir mucizeyle kavuştursun seni inşallah. Dualarımız seninle.

Kızlar günaydın . dün keseyi gördüm çok küçük dedi doktor haftaya gidip gelişmesine bakacakmış.

Bu sabah iş yerinde çok gerildim karnima kramplar giriyor kızlar. Çok kötüyüm . sinirden üşüme ve titreme geldi . ben bu şekilde 9 ay nasıl geçircem bu işyerinde . hamile olmadan önce bile beni sinir krizine sokuyolardı..

Kızlar günaydın . dün keseyi gördüm çok küçük dedi doktor haftaya gidip gelişmesine bakacakmış.

Bu sabah iş yerinde çok gerildim karnima kramplar giriyor kızlar. Çok kötüyüm . sinirden üşüme ve titreme geldi . ben bu şekilde 9 ay nasıl geçircem bu işyerinde . hamile olmadan önce bile beni sinir krizine sokuyolardı..

ben çarşamba gidince doktora rahat rahat görürüm o zaman :)

bende geriliyorum iş ortamları sonuçta ama sakinliğini koruman lazım, bebeşi düşün ve sinir stres yapma

ben çarşamba gidince doktora rahat rahat görürüm o zaman :)

bende geriliyorum iş ortamları sonuçta ama sakinliğini koruman lazım, bebeşi düşün ve sinir stres yapma
Evet cnm görürsün mutlaka ama çok küçük bana gösterdi ama ben sinek yumurtası kadar bile göremedim :))))

Elimde değil hala kasılıyor karnım. Ama hiç hakkımı helal etmiyorum bunlara...

Evet cnm görürsün mutlaka ama çok küçük bana gösterdi ama ben sinek yumurtası kadar bile göremedim :))))

güldürdün beni sinek yumurtası ne kız :KK48:

forumda takıl sakinleş biz sinirini alırız senin :sinirli:

Stres yapma senınle aramızda 4 gun var dogum tarıhı acısından bende dun gordum 6 mm dedı dr daha cok kucuk bebegı goremedık 10 gun sonra gel dedı bu durum normal bence bak bnmkını atım sana ıcın rahatlasın:)

Bnm mınnak

Eklentiler

• IMG_6511.JPG
    IMG_6511.JPG
    32,8 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_6511.JPG
    IMG_6511.JPG
    32,8 KB · Görüntüleme: 50
Arkadaşlar mrb dün doktora gitti 18 ocakta regl oldum evde test yaptım pozitif çıktı. Dün doktora gittiğimde 16. mm lik kitle gördü ama kese göremedi. Hiç kan testi yaptırmamıştım dün idrar kültürü ve kan testi istedi doktor idrar testim temiz çıktı ama kan testimin sonucu çıkmadı yardımcı olun kızlar bu ne demek teşekkür ederim

X