2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Yok yauvv huysuz olmaz benim kızda hiçbirşey yoktu ama bir doğdu pir doğdu kok söktürdü :KK48:
Şimdi fenalardayim su bile içemiyorum desem 2 gündür sevdiğim şeyleri bile düşünmek içimi kaldırıyor nolcek böyle bilmem su da içmem lazım enfeksiyon da var:KK64:

işin sakası, dub gece biraz yediklerimi karistirdim ondan oldu heralde :halay:

ben şuan özel sağlık sigortam aktifleşene kadar Nisa ya gidiyorum canım. Sonra medical park bahçelievlere geçeceğim.
ben de kadıköy acıbademe gidiyorum. hayırlısı olsun allah kolaylık versin hepimize. benim yumurtam geç çatlamış takvime göre 1 ekim gözüküyo ama doktorum 8 ekim gibi olur doğum büyük ihtimal dedi senle aynı olabilir ne güzel:)

ben de kadıköy acıbademe gidiyorum. hayırlısı olsun allah kolaylık versin hepimize. benim yumurtam geç çatlamış takvime göre 1 ekim gözüküyo ama doktorum 8 ekim gibi olur doğum büyük ihtimal dedi senle aynı olabilir ne güzel:)
benim de çok net değil canım geç döllenme olabilir demişti doktor. b urada 7 hafta gözüküyor ama 6. hafta içindeyim heralde ben. kısmet bakalım sağ salim doğsunlar da yeter ki :)

benim de çok net değil canım geç döllenme olabilir demişti doktor. b urada 7 hafta gözüküyor ama 6. hafta içindeyim heralde ben. kısmet bakalım sağ salim doğsunlar da yeter ki :)
anladım canım inşallah ne gun hayırlısıysa o gün olur. benim çok uykum var sana da öyle oluyomu sürekli uyuyasım geliyo...

Merhaba arkadaşlar beklenen regl tarihim yarın ama ben hamileyim. Regl olacak gibi ağrım var bu normal mi sizce?

merhaba cnm hayirli olsun oncelikle :)

evet cok normal ben hem adet tarihimden once hemde azcik sonrasina kadarda baya baya agri cektim
hatta normalde adette cektigimden fazla agrim vardi bide yorgunluk surekli oyuzdende azcik suphelenmistim hamilelikten :KK76:

normal olabilir canım benim de ara ara öyle ağrım oluyo regl tarihimde de olmuştu. idrar testi mı yaptın
Geçtiğimiz pazar günü idrar testinde çıktı gidip kan verdim. Reglime 5 gün kala değer 14.85'ti. Dün tekrar kan verdim 65 saat sonra 66.5 çıktı değerim maşallah :)

X