- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
vajinal teklif etmezse illa bakın dıyeceğimi sanmıyorum :)) artık bir hafta sonra yine gideriz hep gideriz :)))
sizde aramıza hoşgeldiniz arkadaşım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vajinal teklif etmezse illa bakın dıyeceğimi sanmıyorum :)) artık bir hafta sonra yine gideriz hep gideriz :)))
Bir de kafama takılan bir şey var evde testi beklenen adet tarihimden bir gün önce yaptım ona ragmen ikinci çizgi jet hızıyla çıktı .. acaba gecen ay üstüne görme gibi bir durum yaşamış olabilir miyim ? Sizler de ikinci çizgi hemen belirdi mi ?
hoşbuldum canım aynı tarihte kaldık nasipse inş canım aynı zamanda doğum yapacağızmerhaba aramıza hoşgeldiniz benimde son adet 14,01
merhaba kızlar, bende aranıza yeni katıldım,çok yeniyim şuan kan değer artışlarımı takip ediyorum daha... rabbim hepimizin yardımcısı olsun
ben baya erken öğrendim o zaman ben gecen hafta salı öğrendim 90,5 idi canımbende senin gibiyim arkadaşım salı günü değerim bu gün katlandımı diye bekliyorum kan verdim.Amin rabbim yardımcımız olsun
bende akşam baktıracağım canım bakalm kaç olmuş... insan nekdr sabırsız oluyor gerçektenbende senin gibiyim arkadaşım salı günü değerim bu gün katlandımı diye bekliyorum kan verdim.Amin rabbim yardımcımız olsun
vitamin olsa değişmiyor bak 1 haftadır içiyorum resmen uyukluyorum devamlı ben canım ya
ben de öyleyim ya çalışıyorum öğlen bi vuruyor bana sonra akşama doğru ama ben erken yatıyorum sabah kahvaltımı yapıyorum yine de şükür dayanıyorum canımdeme öyle :) arkadaşlarım beni teselli ediyordu vitamin içince enerjin fırlar diye. Birde çalışıyorum iş yerinde resmen ruh gibiyim arada kafa gidiyor :)
2 katı artış gerekiyor güzel bence canım :) tamamına erdirsin Rabbimsalı günüdeğerim 21,60 idi bu gün 58,98 değerim nasıl kızlar
ben de öyleyim ya çalışıyorum öğlen bi vuruyor bana sonra akşama doğru ama ben erken yatıyorum sabah kahvaltımı yapıyorum yine de şükür dayanıyorum canım
canım 9 10 gibi yatıyorum sen de öyle yap . aynen mide bulantısı olmaz inş canım ben aşırı korkuyorum mide bulantısından çünkütek derdimiz bu olur inş. canım Mide bulantısı falan yaşamayalım haftasonu bol bol uyuruz geçer.
canım 9 10 gibi yatıyorum sen de öyle yap . aynen mide bulantısı olmaz inş canım ben aşırı korkuyorum mide bulantısından çünkü
evet canım iki katı olmalıydı şükürler olsun yükseldi inşallah hep yükselir2 katı artış gerekiyor güzel bence canım :) tamamına erdirsin Rabbim
başa gelen çekilir tabi de inş olmaz canım ben şuan cok iyiyim annem de falan hiç olmamış belirtilerimiz aynı inş ona çekerim :)benim normalde de uyku saatim 10 canım daha geçe kalamıyorum dünde 9 da yattım. Yani uyuyorum ama uyumalara doyamıyorum
korkma mide bulantısından da oda gebeliğin cilvesi. inş. yaşamayız ama yaşarsakta bugünler bir daha gelmeyecek. herşeyiyle tadını çıkaralım.
yükselir canım gönlünü rahat tut inşallahevet canım iki katı olmalıydı şükürler olsun yükseldi inşallah hep yükselir
allah razı olsun senin ilk gebeliğin miyükselir canım gönlünü rahat tut inşallah
benim oğlumda hiç olmadı illaki olacak diye birşey yok arkadaşımbaşa gelen çekilir tabi de inş olmaz canım ben şuan cok iyiyim annem de falan hiç olmamış belirtilerimiz aynı inş ona çekerim :)
uyku bende de başladı oğlumda 4 ay boyunda uyumuştum bakalım bunda nasıl olacakbenim normalde de uyku saatim 10 canım daha geçe kalamıyorum dünde 9 da yattım. Yani uyuyorum ama uyumalara doyamıyorum
korkma mide bulantısından da oda gebeliğin cilvesi. inş. yaşamayız ama yaşarsakta bugünler bir daha gelmeyecek. herşeyiyle tadını çıkaralım.