2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar hepinize dualarınız için çok teşekkür ediyorum hastaneden geldik şimdi. Kese yerinde duruyor büyümüş te ama kanamanın nereden geldiğini anlayamadık. Rahim ağzından da geliyor olabilir ufaklıktan arta kalan zamanlarda bol bol dinlen dedi. Hastaneden sonra annemlere geldim burada dinleneceğim biraz. Oğlumda da kanama olmuştu ama bu kadar erken ve bu şekilde değildi. Zaten progestan kullanıyorum. Yine kullanmaya devam edeceğim. Bu haftalarda olan düşükler Zaten anomali belirtisi herşey allahtan biz önlemimizi alalım da

Kızlar hepinize dualarınız için çok teşekkür ediyorum hastaneden geldik şimdi. Kese yerinde duruyor büyümüş te ama kanamanın nereden geldiğini anlayamadık. Rahim ağzından da geliyor olabilir ufaklıktan arta kalan zamanlarda bol bol dinlen dedi. Hastaneden sonra annemlere geldim burada dinleneceğim biraz. Oğlumda da kanama olmuştu ama bu kadar erken ve bu şekilde değildi. Zaten progestan kullanıyorum. Yine kullanmaya devam edeceğim. Bu haftalarda olan düşükler Zaten anomali belirtisi herşey allahtan biz önlemimizi alalım da
benim oğlumda da kanama olmuştu 2 gün süre ile sonra kahvengiye döndü ve kesildi inşallah seninde kesilir arkadaşım
sağlıkla kucağımıza alalım kuzuları inşallah

Allah korusun kötü seyler dusunme ben ılk hamılelıgımde hep aktıf kanamalarla gıttım dr a sımdı oglum 27 aylık inşallah bisey olmayacak guzel haberlerını beklıyouz
Ben de ilk hamileliğimde 6+4 teydi galiba hafif bir kamama olmuştu bunda daha fazla oldu durdu şimdi. Senin ilkte neden kanaman olmuştu?

benim oğlumda da kanama olmuştu 2 gün süre ile sonra kahvengiye döndü ve kesildi inşallah seninde kesilir arkadaşım
sağlıkla kucağımıza alalım kuzuları inşallah
Can'ım beniö şu an kesildi gibi sanki çok çok azalmış sildikçe geliyor. Bakalım hayırlısı olsun ya zaten olacak olan bişiyi durduramıyoruz.

canım çok geçmiş olsun, moralini bozma bol bol dinlen

X