- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
hayırlı olsun canım. 1500 e yükseldiğinde vajinal muayene ile keseyi bile görebilirsiniz :) sağlıkla inşallah :)
canımmm inşallah keseyi gördükte diyebilirim kalp atışlarını duydukta
çok teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun canım. 1500 e yükseldiğinde vajinal muayene ile keseyi bile görebilirsiniz :) sağlıkla inşallah :)
Allah korusun kötü seyler dusunme ben ılk hamılelıgımde hep aktıf kanamalarla gıttım dr a sımdı oglum 27 aylık inşallah bisey olmayacak guzel haberlerını beklıyouzKanamam var hastaneye geldik. Bugün aranızdan ayrılabilirim.
Canim her kanama kotu deil. Icini ferah tut. Iyi haberlerini bekliyoruzKanamam var hastaneye geldik. Bugün aranızdan ayrılabilirim.
bende akşam baktıracağım canım bakalm kaç olmuş... insan nekdr sabırsız oluyor gerçekten
ben baya erken öğrendim o zaman ben gecen hafta salı öğrendim 90,5 idi canım
benim oğlumda da kanama olmuştu 2 gün süre ile sonra kahvengiye döndü ve kesildi inşallah seninde kesilir arkadaşımKızlar hepinize dualarınız için çok teşekkür ediyorum hastaneden geldik şimdi. Kese yerinde duruyor büyümüş te ama kanamanın nereden geldiğini anlayamadık. Rahim ağzından da geliyor olabilir ufaklıktan arta kalan zamanlarda bol bol dinlen dedi. Hastaneden sonra annemlere geldim burada dinleneceğim biraz. Oğlumda da kanama olmuştu ama bu kadar erken ve bu şekilde değildi. Zaten progestan kullanıyorum. Yine kullanmaya devam edeceğim. Bu haftalarda olan düşükler Zaten anomali belirtisi herşey allahtan biz önlemimizi alalım da
Ben de ilk hamileliğimde 6+4 teydi galiba hafif bir kamama olmuştu bunda daha fazla oldu durdu şimdi. Senin ilkte neden kanaman olmuştu?Allah korusun kötü seyler dusunme ben ılk hamılelıgımde hep aktıf kanamalarla gıttım dr a sımdı oglum 27 aylık inşallah bisey olmayacak guzel haberlerını beklıyouz
Can'ım beniö şu an kesildi gibi sanki çok çok azalmış sildikçe geliyor. Bakalım hayırlısı olsun ya zaten olacak olan bişiyi durduramıyoruz.benim oğlumda da kanama olmuştu 2 gün süre ile sonra kahvengiye döndü ve kesildi inşallah seninde kesilir arkadaşım
sağlıkla kucağımıza alalım kuzuları inşallah
canım çok geçmiş olsun, moralini bozma bol bol dinlenKızlar hepinize dualarınız için çok teşekkür ediyorum hastaneden geldik şimdi. Kese yerinde duruyor büyümüş te ama kanamanın nereden geldiğini anlayamadık. Rahim ağzından da geliyor olabilir ufaklıktan arta kalan zamanlarda bol bol dinlen dedi. Hastaneden sonra annemlere geldim burada dinleneceğim biraz. Oğlumda da kanama olmuştu ama bu kadar erken ve bu şekilde değildi. Zaten progestan kullanıyorum. Yine kullanmaya devam edeceğim. Bu haftalarda olan düşükler Zaten anomali belirtisi herşey allahtan biz önlemimizi alalım da
rabbim bunla geçmiş etsin arkadaşım öyle rabbim hakkımızda ne hayırlısı onu nasip etsinCan'ım beniö şu an kesildi gibi sanki çok çok azalmış sildikçe geliyor. Bakalım hayırlısı olsun ya zaten olacak olan bişiyi durduramıyoruz.
Ah canım keşke bol bol dinlenebilsem ama İnan hiç vaktim Yok. İu an annemlerdeyim diye biraz uzanabildim evde olsam o da imkansızı karnım da ağrıyor Zaten.canım çok geçmiş olsun, moralini bozma bol bol dinlen
Amin canım HAYIRlısı olsunÇok geçmiş olsun Bellatrix Lestrange Bol bol dinlen..Allah yardımcın olsun..
İite hamileliğim bu yanını hiç sevmiyorum :) doğal seleksiyon başımıza getiriyor bunlarıGeçmiş olsun Bellatrix Lestrange sağlıkla gelişşinn sağlıkla doğsun yüreğimizi ağzımıza getirdin kız
Hayırlı haberlerle gel inşallahBellatrix Lestrange canım bununla gelsin geçsin inşallah ...
Ben de şimdi gidiyorum kontrole bakalım neler diyecek doktor amcamız