- 4 Mart 2011
- 10.375
- 11.989
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #1.861
Ayni durumdayim:) 3 yillik evliyim daha bir kere esimin yaninda gaz ciksrtmisligim yok onunkini de duymuslugum yok simdi vala catir patir gidiyorum:) napim ayol davula donmusumAyy geçmiş olsun. Çok zor yaa. Ben de tutarsam sıkıntı yapıyor. Çıkmak bilmiyor. O yüzden firiii takılıyorum. Eşime kusura bakma deyip duruyorum, ben yapmadım çocuk yaptı
Sizin en azından çıkıyor , bende hiç çıkmıyo şiştikçe şişiyorum yaAyni durumdayim:) 3 yillik evliyim daha bir kere esimin yaninda gaz ciksrtmisligim yok onunkini de duymuslugum yok simdi vala catir patir gidiyorum:) napim ayol davula donmusum
aramızda 1 gün var sat ne senın cnm benım 9 ocak
İnşaAllah canım. Şu mübarek günün hürmetine Rabbim hepimizin bebeklerine hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin, onları bize bağışlasınAğlattın beni okurken , çok sevindim adına..
Ben de aynı durumdayım, belirtiler Yok gibi bişey.. 30 dk sonra muayenem var . İnşallah ben de mutlu çıkarım hastaneden
Aynen, eşimde bende çok pimpirikliyiz o konuda. Geğirmede bile asla duymamışızdır birbirimizin. Ama bebeklere çok düşkün. Ben de bundan yüz buluyorum galibaAyni durumdayim:) 3 yillik evliyim daha bir kere esimin yaninda gaz ciksrtmisligim yok onunkini de duymuslugum yok simdi vala catir patir gidiyorum:) napim ayol davula donmusum
Hala var çok az ama devam ediyor-Mavi nasılsın. Lekelenme var mı halaa.
Canım bana da söyler misin nereden aldığını :))Alıcağın ürün sertifikalı orjinal olması gerekiyor yoksa bir işe yaramaz :)
Özelden atarım sana
ŞimdiKizlar merhaba birsey soracam benim de daha yeni de sizde kasik agrisi oluyor muydu ilk haftalarda
NORMAL NORMAL NORMALLLLLKizlar merhaba birsey soracam benim de daha yeni de sizde kasik agrisi oluyor muydu ilk haftalarda
:) ya önceden de gebelik yasadim fakat kaybettim ama bu farkli biraz da degerim dusuk olunca dis gebelik de olabilir dedi dr o yüzden de tedirginim sagol canim . Rahmim ters mol gebelik gecirdim ayrica kan pihtilasmasi var iki tane de kaybim korkuyorum o yüzden bugun de biraz agrim varNORMAL NORMAL NORMALLLLL
Anladım cnm sürekli takip halinde olman lazım senin , ama hamilelerde iğne batması gibi ağrılar normal , fazlası normal değilmiş:) ya önceden de gebelik yasadim fakat kaybettim ama bu farkli biraz da degerim dusuk olunca dis gebelik de olabilir dedi dr o yüzden de tedirginim sagol canim . Rahmim ters mol gebelik gecirdim ayrica kan pihtilasmasi var iki tane de kaybim korkuyorum o yüzden bugun de biraz agrim var
Bende istiyorum :)Alıcağın ürün sertifikalı orjinal olması gerekiyor yoksa bir işe yaramaz :)
Özelden atarım sana
temizleme jeli tonik bitkisel kullanıyorum ben :) Diğerleride flormardan harici kullanamıyorum bu şekilde :)Kızlar kişisel bakim ürünlerinizi degistirdiniz mi? Paraben icerene kozmetik urunleri cok zararliymis. Dogal urunler araştırıyorum. Var mi sizin oneriniz