2017 EKİM Anne adayları

Hala var çok az ama devam ediyor
Kendi doktorum ankarada
Şimdi şehir dışındayım
Bugünde geçmezse acile gitmeyi düşünüyorum
Git canım, ultrasondan bakar kanama alanı var mı diye en azından için rahatlar.
Endişe etme dinlenmeye çalış. yola çıkmadan iğne yapar belki doktor. Yolculuğunu belirt.
Ben ilacı bıraktım ve hem lekelenme hem de akıntı kesildi. Ben de gariplik var galiba. Yada düne kadar çok stresliydim, doktordan güzel haberler alınca kesilmiş olabilir
Sen de stres yapma olur mu

Benim agrilar diniyo mu ne... paniklesem mi acaba:confused::confused:
benim bir başlıyor bir gidiyor anlamadım.Doktoruda aradım doğuma girmiş.Bugün moralim çok bozuldu bu kadar hiç dinmeden günlerdir sürüyor normalmi anlamadım.Aşırıda gazım var aynı zamanda.Ondanmıdır acaba diye düşünüyorum.
Pazartesi dayanamayıp gidicem sanırım.

benim bir başlıyor bir gidiyor anlamadım.Doktoruda aradım doğuma girmiş.Bugün moralim çok bozuldu bu kadar hiç dinmeden günlerdir sürüyor normalmi anlamadım.Aşırıda gazım var aynı zamanda.Ondanmıdır acaba diye düşünüyorum.
Pazartesi dayanamayıp gidicem sanırım.
Sali aksami gitmistik doktora dedim ki 2 gece once cok siddetli kasilma ve agri oldu sabaha kdar cok korktum. Olabilir kanama olmadigi surece normal dedi. Sonraki gun ise hicbirsey yoktu yine korktum dedim kal geldi adama:) agrisa da agrimasa da dert yani dedi:)

Kizlar yarin doktor randevum var umarim keseyi görürüm heyecanliyim bir yandan da korkuyorum ya dış gebelik cikarsa diye :/

Kizlar yarin doktor randevum var umarim keseyi görürüm heyecanliyim bir yandan da korkuyorum ya dış gebelik cikarsa diye :/
En son çıkan beta değerin neydi cnm ne zaman yaptirmistin. Benim bhcg 12774 tu keseyi ve kalbini gördüm ancak atışları duymak için 2 hafta sonra gideceğim. İnşallah sende biran önce görürsün o kalbin yanıp sondugunu görmek inanılmaz bir duygu

En son çıkan beta değerin neydi cnm ne zaman yaptirmistin. Benim bhcg 12774 tu keseyi ve kalbini gördüm ancak atışları duymak için 2 hafta sonra gideceğim. İnşallah sende biran önce görürsün o kalbin yanıp sondugunu görmek inanılmaz bir duygu
Ben reglime 5 gun kala 14.85 degeriyle hamile oldugumu ogrendim. Reglime Iki gun kala tekrar yaptırdim yani 15 subatta 66.5 olmuştu doktor bir daha yapmamiza gerek yok dedi yaptirmadim. Korkuyorum umarim ben de gorurum canim

Kızlar merhaba herkese
Ağrılarımdan dolayı doktora gittim normal olduğunu söyledi.progestana devam dedi.buarada bebeğimi geçen hafta gittiğimde karnımdan görmüşlerdi ama bugün karından göremedi mecburen alttan muayene ettiler.o zaman tam haftasında çıktı çok derinden de bir kalp atışı alıyorum dedi derinden olması daha normal dimi perşembe günü bidaha çağırdı küçük olduğundan dolayı daha çok güçsüzdür sanım biraz korktum perşembe çağırınca

Canım gittim doktora
Endişe etme dinlenmeye çalış. yola çıkmadan iğne yapar belki doktor. Yolculuğunu belirt.
Ben ilacı bıraktım ve hem lekelenme hem de akıntı kesildi. Ben de gariplik var galiba. Yada düne kadar çok stresliydim, doktordan güzel haberler alınca kesilmiş olabilir
Kese etrafında kanama yok çok şükür
Ama düşük riski varmış yinede
Progestn iğne ve hap verdi

Tekrar tekrar gitmiş nettenmidir teldenmidir kusura bakma canm

Bende senin gibiyim hatta senin degerlerin benden daha iyi 18 subatti reglim iki gun kala test yaptim yani 15 subatta 0.26 cikti ben artik umudu kesmistim reglim gecince ayin 20 sinde 65 cikti deger dusuk olunca birgun sonra tekrar yaptim 126 olmustu dr a gittim haftaya randevu verdi dis gebelik de olabilir dedi umarim gec dollenme olmustur da saglikla bebeklerimize kavusuruz

X