- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #1.821
Canım bu ilacı kullanmadan geçmiyor işte , evet bunaltıyor sıkı kıyafetler , ve azcık sıcak olsa bile terliyorum aşırı derecedeCanım geçer inşaAllah
Yatakta yan yat, sıkı kıyafetler giyme ve tuvalette uzun süre bekle bakalım işe yarar belki. Sıkı kıyafet gazı içe hapsediyor.
Tuvalet olarak klozeti kullan ve ayaklarının altını yükselt
Kızlar doktorun verdiği gaz ilacını neredeyse 20 tane eczaneye sordum ne kendilerinde var nede depolarında , başka bir ilaçta kullanamıyormuşuz offf delircem ya karnım davul gibi oldu
Ayy geçmiş olsun. Çok zor yaa. Ben de tutarsam sıkıntı yapıyor. Çıkmak bilmiyor. O yüzden firiii takılıyorum. Eşime kusura bakma deyip duruyorum, ben yapmadım çocuk yaptıCanım bu ilacı kullanmadan geçmiyor işte , evet bunaltıyor sıkı kıyafetler , ve azcık sıcak olsa bile terliyorum aşırı derecede
Benim hiç çıkmıyor , çıksa zaten sorun kalmayacak ortada , eşinin yanında yapma bariAyy geçmiş olsun. Çok zor yaa. Ben de tutarsam sıkıntı yapıyor. Çıkmak bilmiyor. O yüzden firiii takılıyorum. Eşime kusura bakma deyip duruyorum, ben yapmadım çocuk yaptı
Anladim insallah tesekkur ederim :)Gerilme hissi 5.haftada oluyor. Hatta yattığımda bacaklarımı uzatıp geremiyordum ve iki büklüm yürüyordum. Bikaç güne geçer merak etme. Karın ağrısı da ağrıdan kıvranmadığın sürece normal. 2saattir geçmeyen kıvrandıran ağrılar sıkıntı.
Endişe etme, bebeğin iyi inşaAllah
Ya napiiim hep akşam oluyor ve o da hep yanımda. :))Benim hiç çıkmıyor , çıksa zaten sorun kalmayacak ortada , eşinin yanında yapma bari
Doktor banada bol dinlen ve sıvı tüket dedi , suyu acayip içiyorumYa napiiim hep akşam oluyor ve o da hep yanımda. :))
Senin rahatlığın önemli sıkıntı yapma diyor.
Benim daha önceden bir düşüğüm var, günün çoğunu yatarak geçiriyorum
Aneeeee olabilir bence :)Arkadaşlar mrb dün dr gittik bebeğim 5+1 günlük kese 12.7 mm ikiz olabilir mi acaba normal mi yardımcı olun lütfen
Yaaa gerçekten mi dün bir kese göründü tek yumurta ikizi olabilir mi diye düşünüyorumAneeeee olabilir bence :)
Kesenin daha şimdiden bu kadar büyük olması şaşırtıcı , bizimkiler seninkinin daha yarısı kadar :) 6+1 olduğum haldeYaaa gerçekten mi dün bir kese göründü tek yumurta ikizi olabilir mi diye düşünüyorum
Bthcg kaçtı senin benim 4+1 de geçen hafta 3056 çıktınKesenin daha şimdiden bu kadar büyük olması şaşırtıcı , bizimkiler seninkinin daha yarısı kadar :) 6+1 olduğum halde
4+5 de benim 4100 çıktı cnm , ama doktor yanlış ölçmüşte olabilir . Şuanda düşünüyorumda bence tekBthcg kaçtı senin benim 4+1 de geçen hafta 3056 çıktın
kesin sendede gaz var , imuneks gas stop strip yazar doktor 20 tane eczane dolanırsın bulamazsıngünaydın kızlar
dün akşam gene bir karında sıkışma yaşadım mahvoldum hep kramplar girdi.Bugün hala öyleyim,perşembeye kadar dayanıcam.Benimde midem sanki bozulmuş gibi hep gaz sıkışması.
naptın peki içemedin iyimisin biraz dahakesin sendede gaz var , imuneks gas stop strip yazar doktor 20 tane eczane dolanırsın bulamazsın
Avmnin içindeki eczaneye sordum , yokmuş ellerinde ama depolarında çok şükür varmış akşam alıcam cnm inş.naptın peki içemedin iyimisin biraz daha
Benim hala yok hiç bişey uykum ve ağrım dışında , hayırlı olsun mide bulantınVeee beklenen mide bulantısı başlar