2017 EKİM Anne adayları

Canım bu ilacı kullanmadan geçmiyor işte , evet bunaltıyor sıkı kıyafetler , ve azcık sıcak olsa bile terliyorum aşırı derecede

Canım bu ilacı kullanmadan geçmiyor işte , evet bunaltıyor sıkı kıyafetler , ve azcık sıcak olsa bile terliyorum aşırı derecede
Ayy geçmiş olsun. Çok zor yaa. Ben de tutarsam sıkıntı yapıyor. Çıkmak bilmiyor. O yüzden firiii takılıyorum. Eşime kusura bakma deyip duruyorum, ben yapmadım çocuk yaptı

Anladim insallah tesekkur ederim :)

Benim hiç çıkmıyor , çıksa zaten sorun kalmayacak ortada , eşinin yanında yapma bari
Ya napiiim hep akşam oluyor ve o da hep yanımda. :))
Senin rahatlığın önemli sıkıntı yapma diyor.
Benim daha önceden bir düşüğüm var, günün çoğunu yatarak geçiriyorum

Arkadaşlar mrb dün dr gittik bebeğim 5+1 günlük kese 12.7 mm ikiz olabilir mi acaba normal mi yardımcı olun lütfen

günaydın kızlar
dün akşam gene bir karında sıkışma yaşadım mahvoldum hep kramplar girdi.Bugün hala öyleyim,perşembeye kadar dayanıcam.Benimde midem sanki bozulmuş gibi hep gaz sıkışması.

günaydın kızlar
dün akşam gene bir karında sıkışma yaşadım mahvoldum hep kramplar girdi.Bugün hala öyleyim,perşembeye kadar dayanıcam.Benimde midem sanki bozulmuş gibi hep gaz sıkışması.
kesin sendede gaz var , imuneks gas stop strip yazar doktor 20 tane eczane dolanırsın bulamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…