- 31 Temmuz 2016
- 1.192
- 897
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #1.881
Sampuan. Sac kremi gunes kremi. Catlaklar icin falan onlar da cok onemliKisisel bakimim felan kalmadi yaw:) baya paspalin teki oldum:)
Amanin, bi de bu mu cikti simdi basimiza:)Sampuan. Sac kremi gunes kremi. Catlaklar icin falan onlar da cok onemli
Ben herseyi degistircem sanirim. Özellikle sampuan direk etki ediyor bebege. Hemen parabenden kurtulmaliyiztemizleme jeli tonik bitkisel kullanıyorum ben :) Diğerleride flormardan harici kullanamıyorum bu şekilde :)
avon yağlı saçlara özel kullanıyorum cnm , bi zararı olduğunu düşünmüyorum sizce ?Ben herseyi degistircem sanirim. Özellikle sampuan direk etki ediyor bebege. Hemen parabenden kurtulmaliyiz
Icerigini kontrol et sulfat ve paraben varsa zararlidir kuzumavon yağlı saçlara özel kullanıyorum cnm , bi zararı olduğunu düşünmüyorum sizce ?
Bayagi yazi okudum hatta paraben meme kanseri riskini artırıyormuşAmanin, bi de bu mu cikti simdi basimiza:)
avonun baby ürünlerinde paraben yokmuş onlardan alayım kendimedeBen herseyi degistircem sanirim. Özellikle sampuan direk etki ediyor bebege. Hemen parabenden kurtulmaliyiz
Git canım, ultrasondan bakar kanama alanı var mı diye en azından için rahatlar.Hala var çok az ama devam ediyor
Kendi doktorum ankarada
Şimdi şehir dışındayım
Bugünde geçmezse acile gitmeyi düşünüyorum
Bebek sampunalari yetiskinlere uygun degil cunku cildlerimizin ph seviyesi farkliavonun baby ürünlerinde paraben yokmuş onlardan alayım kendimede
Evet canım oluyor hafif hafifKizlar merhaba birsey soracam benim de daha yeni de sizde kasik agrisi oluyor muydu ilk haftalarda
benim bir başlıyor bir gidiyor anlamadım.Doktoruda aradım doğuma girmiş.Bugün moralim çok bozuldu bu kadar hiç dinmeden günlerdir sürüyor normalmi anlamadım.Aşırıda gazım var aynı zamanda.Ondanmıdır acaba diye düşünüyorum.Benim agrilar diniyo mu ne... paniklesem mi acaba
Sali aksami gitmistik doktora dedim ki 2 gece once cok siddetli kasilma ve agri oldu sabaha kdar cok korktum. Olabilir kanama olmadigi surece normal dedi. Sonraki gun ise hicbirsey yoktu yine korktum dedim kal geldi adama:) agrisa da agrimasa da dert yani dedi:)benim bir başlıyor bir gidiyor anlamadım.Doktoruda aradım doğuma girmiş.Bugün moralim çok bozuldu bu kadar hiç dinmeden günlerdir sürüyor normalmi anlamadım.Aşırıda gazım var aynı zamanda.Ondanmıdır acaba diye düşünüyorum.
Pazartesi dayanamayıp gidicem sanırım.
En son çıkan beta değerin neydi cnm ne zaman yaptirmistin. Benim bhcg 12774 tu keseyi ve kalbini gördüm ancak atışları duymak için 2 hafta sonra gideceğim. İnşallah sende biran önce görürsün o kalbin yanıp sondugunu görmek inanılmaz bir duyguKizlar yarin doktor randevum var umarim keseyi görürüm heyecanliyim bir yandan da korkuyorum ya dış gebelik cikarsa diye :/
Ben reglime 5 gun kala 14.85 degeriyle hamile oldugumu ogrendim. Reglime Iki gun kala tekrar yaptırdim yani 15 subatta 66.5 olmuştu doktor bir daha yapmamiza gerek yok dedi yaptirmadim. Korkuyorum umarim ben de gorurum canimEn son çıkan beta değerin neydi cnm ne zaman yaptirmistin. Benim bhcg 12774 tu keseyi ve kalbini gördüm ancak atışları duymak için 2 hafta sonra gideceğim. İnşallah sende biran önce görürsün o kalbin yanıp sondugunu görmek inanılmaz bir duygu
Kese etrafında kanama yok çok şükürGit canım, ultrasondan bakar kanama alanı var mı diye en azından için rahatlar.
Endişe etme dinlenmeye çalış. yola çıkmadan iğne yapar belki doktor. Yolculuğunu belirt.
Ben ilacı bıraktım ve hem lekelenme hem de akıntı kesildi. Ben de gariplik var galiba. Yada düne kadar çok stresliydim, doktordan güzel haberler alınca kesilmiş olabilir
Sen de stres yapma olur mu
Tekrar tekrar gitmiş nettenmidir teldenmidir kusura bakma canmGit canım, ultrasondan bakar kanama alanı var mı diye en azından için rahatlar.
Endişe etme dinlenmeye çalış. yola çıkmadan iğne yapar belki doktor. Yolculuğunu belirt.
Ben ilacı bıraktım ve hem lekelenme hem de akıntı kesildi. Ben de gariplik var galiba. Yada düne kadar çok stresliydim, doktordan güzel haberler alınca kesilmiş olabilir
Sen de stres yapma olur mu